Šta je novo?

LG G2

Vip je značajno jeftiniji... Ne znam samo da li ga zaključavaju, pošto mi treba za mts karticu..m

Igrao sam igrice sat i po, Gta vice city i fifa 14, i ogledao sam 1080p film preko wifi-a sa mog pc-a u trajanju od 2 i po sata. Brightness je sve vreme 35%. U pozadini mi radi whatsup, viber, hangouts, facebook, gmail i prognoza.

Odlicna baterija.

A cene u mt:s-u nisu sjajne, ali su korektne. U sustini, oni znaju da budu mnogo gori.

Igrao sam igrice sat i po, Gta vice city i fifa 14, i ogledao sam 1080p film preko wifi-a sa mog pc-a u trajanju od 2 i po sata. Brightness je sve vreme 35%. U pozadini mi radi whatsup, viber, hangouts, facebook, gmail i prognoza.

Aha, znaci odatle ovaj wakelock ispustanje zvuka :)

Opet ne pise tamo u BBS-u tako kao sto kazes, ali nema veze, da se ne raspravljamo za dzabe...

Poslednja izmena:
Aha, znaci odatle ovaj wakelock ispustanje zvuka :)

Opet ne pise tamo u BBS-u tako kao sto kazes, ali nema veze, da se ne raspravljamo za dzabe...

Sta ne pise? Da sam gledao film ili igrice? Zar nisi rekao da dosta toga ne mozes da vidis bez root-a?
Koristio sam i Igo oko 20 minuta, za 5 sekundi nadje lokaciju.

Poslednja izmena:
A ovo se vidi bez root-a. Ne pokazuje izlaz zvuka, no nebitno, reci cu developeru da to popravi ako je bug.

Samo kad izadje napolje, morace da digne osvetljenje = manji screen on.

a inače si planirao da napolju zevaš 6h u telefon? :D

Meni n4 lagano izgura dan sa oko ~5h screen on tako da je sve preko toga ekstra.

Meni n4 lagano izgura dan sa oko ~5h screen on tako da je sve preko toga ekstra.

Pa to, a ovde ima 900mah jacu bateriju... Svuda po testovima je iskidao G2, a kad vidis ovde na forumu realne rezultate, nije to nesto puno. 10-15% jaca baterija.

Poslednja izmena:
Uglavnom sam u zatvorenom tako da brightness drzim na 35%. Inace zamerka ovom telefonu je sto mi se uopste ne svidja auto brightness kako radi. Skinuo sam velis auto brightness aplikaciju pa cu da probam sa njom da ga nastelujem da radi kako treba.

Imas velis i lux, pa vidi sta ti odgovara. Dosta su slicne, mada ja nekako koristim lux, njega sam prvog instalirao. Da ti mozda folija ne pravi problem kod senzora ili mozda nesto nije u redu sa senzorom? Imas aplikacije koje proveravaju sve senzore na telefonu.

Ne znam sta se desava. Non stop varira, reaguje na najmanju promenu svetlosti i jako me iritira. Zaboravih da ubacim SS za punjenje od 15% do 100% koliko mu vremenski treba.
Uploaded with ImageShack.com
Uploaded with ImageShack.com

jeeee evo ga u Vipu,cene su odlicne,jeftiniji puno od S4 i Z1 modela,standard 2200 + 1 gb je 2500 extra cena,moram da ga uzmem :)

Opa.. Dosta brzo puni bateriju

Izgleda da nije samo marketing onaj Quick charge ovog novog S800. Baš brzo puni tako veliku bateriju

jeeee evo ga u Vipu,cene su odlicne,jeftiniji puno od S4 i Z1 modela,standard 2200 + 1 gb je 2500 extra cena,moram da ga uzmem :)

Samo pazi jer je od 16gb to znaci vrv 12 slobodno za koriscenje a nema opciju za memorijsku..

Manje, meni je 32gb verzija pa imam slobodno 24gb slobodno, znaci 8gb zauzima sistem. Znaci sa 16gb bi imao mozda 8gb samo za storage.

Uh.. Zlocin.. Zato i kazem da se ljudi ne zalecu na ponude vip i mts-a.. Sramno je sto su nabavili verzije od 16gb

Pa to pise odavno na gsm areni, od 32Gb ostaje samo 24Gb, aj sa tim i moze da prodje ali 16-XGb (8?).. na ovakvom telefonu nema sanse, zato sam i napisao onomad da je G2 sa 8Gb interne upotrebljiv kao sportski automobil sa rezervoarom od 10 litara.

Poslednja izmena:
Jeste malo ako je slobodno samo 8 gb-a ali opet je za normalnu upotrebu taman,da se ubace dva filma,100 mp3 pesama,da se stalno fotka i ostace memorije,svidja mi se jer je u Vipu jeftiniji od S4 iZ1 modela u npr tarifi standard 2200+1 gb za oko 15000-18000 dinara a racunam ako ga uzmem i ako mi se ne dopadne za dan,dva-mada ne vidim razlog,da bih npr mogao novog da ga zamneim za nov S4 i da dobijem doplatu bar 70 eura ili za nov S3 uz neku doplatu od 220 eura,posto nov G2 sa garancijom nije ispod 500 eura.Moram sada da ih pozovem d avidim da li je stigao u poslovnicu u Knezu.

Ovaj od 16GB valjda ima oko 10GB slobodno, a od 32 ima 24.6GB slobodno (ako je tacno ovo sto ljudi pisu na xda)

sve to zavisi od potreba... ja nemam nijedan film i nijednu pesmu, memorija mi je malo zauzeta nandroid backupovima i instalacijama romova :D a pošto ovaj tel standardno nema nikakvu zajednicu ne bih ni to imao :D tako da ima ljudi kojima je i 8-10gb dosta

Ako imam 9 giga slobodno..ja cu biti zadovoljan...taman 5 giga muzike...jedna opasna igrica , nesto slika i to je to.....ako i ubacim film nece biti veci od 700-800 mb....koliko bi trebala kostati ova varijanta od operatera preko oglasa? vise od 450 € nemam ( tj trenutno nemam nista ali bice :D :)

Mislim da je 9.2 tako sam negde video, ako nadjem link ostavicu.

Ja sam nasao samo ovaj screenshot:
lg-g2-internal-memory.jpg

Nije nemoguce da ima 9.2, zato sto ovaj od 32GB u stvari ima 31.25GB, pa ako je slobodno 24.8 to znaci da sistemska patricija zauzima 6.45GB.
Ovaj od 16GB u stvari ima 15.62GB, pa ako i kod njega sistem zauzima 6.45 onda je za storage dostupno 9.17GB.

Pa to je to... 9.17 zaokruzili na 9.2 :)

Imas velis i lux, pa vidi sta ti odgovara. Dosta su slicne, mada ja nekako koristim lux, njega sam prvog instalirao. Da ti mozda folija ne pravi problem kod senzora ili mozda nesto nije u redu sa senzorom? Imas aplikacije koje proveravaju sve senzore na telefonu.

Djilkosh, instalirao sam lux i on mi vise odgovara od velisa. On wake opcija je odlicna stvar, to cu najvise i koristiti. Procitao sam za LG auto brighness kako radi i shvatio sam zasto me nervira. Njemu slajder za brightness i dalje ima funkciiju cak i kada je upaljen auto mode, i na osnovu zadatog brightnessa to uzima kao referencu i dodaje 10ak procenata gore ako se poveca kolicina ambijentalne svestlosti, odnosno smanji za 10ak procenata ako se smanji ambijentalna svestlost.

Nazad
Vrh Dno