Šta je novo?

LG G2

To ce brzo da padne nema sanse da LG kod nas drzi jaku cenu narocito posle pada cena note2 i pojave note3

Znaci za 2 meseca 430-450e 32Gb verzija :)

Na 1:24sek se vidi da je tel ogroman mada nije ni cudo kad ima 5.2 inca ekran. Moracu da vidim uzivo je li tesko rukovati sa njim. Sve preko 4.7 inca do 5 max ne treba vise jer to nije tel nego vise tableti otezano je rukovati sa njim.

skoro iste velicine je kao s4.. skokni do obliznje radnje i proveri kako ti s4 lezi u ruci

Na 1:24sek se vidi da je tel ogroman mada nije ni cudo kad ima 5.2 inca ekran. Moracu da vidim uzivo je li tesko rukovati sa njim. Sve preko 4.7 inca do 5 max ne treba vise jer to nije tel nego vise tableti otezano je rukovati sa njim.

Evo ga pored One-a i GS4, prakticno je iste velicine iako ima za 0.5 odnosno 0.2" vecu dijagonalu ekrana:
lg-g2-phone-comparison-front-2-610x403-c.jpg

"We just changed our review score for the LG G2. Here’s why. | Pocketnow" http://feedly.com/k/1bs1TOl

"And the ratio of thoughtful-response to death-threat in the comments was high enough that we were compelled to reconsider our position. So today, we’re doing something we’ve never done before in our 13-year history: we’re changing a review score. The LG G2′s new rating is 8.4/10, a bump up from its original score of 7.7/10."

Ispali su budale.
Ili samo prave reklamu LG-u da ljudi pisu. Ne bi me cudilo.

E zato gsmarena ne daje nikakve ocene na kraju testa vec samo jedan zakljucak i njihovo misljenje.

Oceniti telefon brojem je po mom misljenju budalastina.

Poslednja izmena:
Ispali su budale.
Ili samo prave reklamu LG-u da ljudi pisu. Ne bi me cudilo.

Meni nažalost ne odgovara Lg G2.
Samo zbog njegove dijagonale ekrana, nisu mi prihvatljive velike dijagonale.
Inače po svemu ostalom što sam pročitao telefon je zverka i svidja mi se sve ostalo u vezi njega.

I meni to izgleda kao klasična reklama :) Možda i nije to u pitanju a u tom slučaju su kako kažeš napravili sprdnju od svog renomea i svoga načina ocenjivanja.

Gledao sam reklamu malopre, koja je fora? Dali im fon? :-D

Baš to. Dobili su po jedan G2. Nije loša nadoknada za pretrpljeni stres i strah. A čini mi se i da su im vratili njihove telefone, tj. da su uništavali neke druge, a slične, samo da bi ljude doveli u zabludu. Ipak je verovatno strah od sudskih tužbi prevelik da bi tek tako nekome uništili njegovu imovinu. Ja ne bih žalio za telefonom ako bi mi dali novi G2, ali bih bio sasvim besan zbog gubitka podataka (brojeva, fotografija, poruka) koji su u telefonu (znam, znam - postoji bekap, ali ne stiže se).

E zato gsmarena ne daje nikakve ocene na kraju testa vec samo jedan zakljucak i njihovo misljenje.

Oceniti telefon brojem je po mom misljenju budalastina.
Pa i oni daju neke ocene u batery testu; bas juce sam im pisao da mi objasne kako to da je galaxy s4 mini duos dobio manji endurance rating (62h) u odnosu na redovan galaxy s4 (65h), iako u svakom testu ima daleko bolje rezultate!?

uzgred reklama mi je skroz dobra, krajnje neobicna ideja!!

Poslednja izmena:
Baš to. Dobili su po jedan G2. Nije loša nadoknada za pretrpljeni stres i strah. A čini mi se i da su im vratili njihove telefone, tj. da su uništavali neke druge, a slične, samo da bi ljude doveli u zabludu. Ipak je verovatno strah od sudskih tužbi prevelik da bi tek tako nekome uništili njegovu imovinu. Ja ne bih žalio za telefonom ako bi mi dali novi G2, ali bih bio sasvim besan zbog gubitka podataka (brojeva, fotografija, poruka) koji su u telefonu (znam, znam - postoji bekap, ali ne stiže se).

Vratili su im njihove telefone, ali bilo bi glupo da nisu. Jer npr ja ne zelim da imam taj nego hocu moj? :D
Ali stvarno je do jaja fora da dobijes fon novi pored ovog straha. :D

Evo ga pored One-a i GS4, prakticno je iste velicine iako ima za 0.5 odnosno 0.2" vecu dijagonalu ekrana:
lg-g2-phone-comparison-front-2-610x403-c.jpg

Jeste stv su ga odlicno napravili, malcice je siri od Galaxy S4 ali ok. Telefon je zvijer def ima sve sto treba jednom korisniku od kamere do velike brzine, predobrog ekrana i meni sasvim dovoljnih 32gb. Gledajuci cijenu trenutnog Optimus G koja je oko 300e za dobar tel nadam se da ce i ovome poceti brzo padat cijena. Sad navijam da izbace G3 sto prije jer preko ovoga mi ne treba nista :D

To mislis sad da ti ne treba, a za pola godine ce biti druga prica :-D

Sa 32gb moze da se radi, kako zive ljudi sa nexus4 od 16gb? Kombinacija cuvanja u oblaku googledrive+dropbox i nema problema. Mada sdkartica ne bi bila na odmet.

ahaha mozda, ali opet bas me zanima kojom ce brzinom da mu ide cijena dolje jer je to najvaznije. Nadam se da ce brzo doc ispod 400e, ipak bi bilo nerealno da mu cijena bude 300e kao Optimus G..kad dodje oko 350e moj je :D a do tad cu se nacekat :D

Ne verujem da ce brzo da padne cena, a i nema razloga da tako bude sve dok samsung i htc ne izbace nesto brutalnije od toga sto LG sada nudi.

Naravno da ce pasti ko nenormalna, LG je to, odlican za kupovinu polovnog ubitacan za kupovinu novog...

Pojavio se i na mobilnom svetu za 500e sa 32gb, cekamo utiske od sretnog kupca ;)

nece se taj mob jos skoro kupiti,, ako se kupi to je kada mu padne cena na oko 400e :D mada rece ovde neki kolega sa foruma da je dao svoj i doplatio za g2.. videcemo

Cekamo utiske. Do Nove God bice mu cijena oko 480e ne vjerujem da ce mu ipak tako brzo padat, daj boze ali cisto sumnjam. Mnogo je dbr tel

Ona snajka u review-u od sat vremena reče da ima ozbiljnih problema sa gps-om. Jel prijavio još neko to?

Mislim da je to do SW-a, tako da ce verovatno uskoro stici prvi update, pa valjda i ispraviti to.

Ako zeza GPS to je ozbiljan problem. Mene oduvijek zeza na SGS i nije u pitanju softverski problem.

Cudi me da na testovima ne testeraju i GPS vec nekako uzmu zdravo za gotovo da on radi kako treba a to nije uvijek slucaj, a GPS je meni jedna od bitnijih stvari.

Nazad
Vrh Dno