Na 1:24sek se vidi da je tel ogroman mada nije ni cudo kad ima 5.2 inca ekran. Moracu da vidim uzivo je li tesko rukovati sa njim. Sve preko 4.7 inca do 5 max ne treba vise jer to nije tel nego vise tableti otezano je rukovati sa njim.
"We just changed our review score for the LG G2. Here’s why. | Pocketnow" http://feedly.com/k/1bs1TOl
Ispali su budale.
Ili samo prave reklamu LG-u da ljudi pisu. Ne bi me cudilo.
Gledao sam reklamu malopre, koja je fora? Dali im fon? :-D
Pa i oni daju neke ocene u batery testu; bas juce sam im pisao da mi objasne kako to da je galaxy s4 mini duos dobio manji endurance rating (62h) u odnosu na redovan galaxy s4 (65h), iako u svakom testu ima daleko bolje rezultate!?E zato gsmarena ne daje nikakve ocene na kraju testa vec samo jedan zakljucak i njihovo misljenje.
Oceniti telefon brojem je po mom misljenju budalastina.
Baš to. Dobili su po jedan G2. Nije loša nadoknada za pretrpljeni stres i strah. A čini mi se i da su im vratili njihove telefone, tj. da su uništavali neke druge, a slične, samo da bi ljude doveli u zabludu. Ipak je verovatno strah od sudskih tužbi prevelik da bi tek tako nekome uništili njegovu imovinu. Ja ne bih žalio za telefonom ako bi mi dali novi G2, ali bih bio sasvim besan zbog gubitka podataka (brojeva, fotografija, poruka) koji su u telefonu (znam, znam - postoji bekap, ali ne stiže se).
Evo ga pored One-a i GS4, prakticno je iste velicine iako ima za 0.5 odnosno 0.2" vecu dijagonalu ekrana:
![]()
Cekamo utiske. Do Nove God bice mu cijena oko 480e ne vjerujem da ce mu ipak tako brzo padat, daj boze ali cisto sumnjam. Mnogo je dbr tel
Do nove godine 400 koliko hoces...vec ga imas za 490 na oglasima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari