Šta je novo?

LG G2

Meni to deluje bas prakticno. Kazem, deluje, ali videcemo kad stigne. Sve u svemu, zmaj fon.

Pritom, kul tekst Gizmo.

G2 je odlican i pored svih ne tako ozbiljnih mana (mene smara samo ovo za zvuk, sto je tih) i prosto je neverovatno da je hajp oko Moto X mnogo veci (nexus koji to bas i nije i kamera fon koji takodje to nije a cena skoro kao ostali flaghip modeli) i jos traje a taj fon je preskup za ono sto nudi, G2 je za klasu bolji.

Dobar test.. Dobro je sto ste pohvalili dugmice pozadi,rizican potez lg ,sto se ceni(za razliku od nekih koji dugo godina furaju istu filozofiju i izgled) jos samo da sacekamo cene u vip-u :)

Odličan test :beat:
Stiže u VIP??

Сјајан телефон. Резултати тестова говоре све. Дизајнерски испред С4 што и није тешко постићи.
Питање за аутора теста. Да ли је овај екран бољи од оног на One што се тиче приказа боја?
Недостатак микроСД слота по мени није неки недостатак јер је општепознато да картица успорава рад система.

Mislim da je baterija POKIDALA. Ne secam se da sam video da je i na jednom telefonu bio SOT 7 sati na 100% osvetljenja plus opterecenje. Znaci komotno 2 dana uz 50% osvetljenja.

Mislim da je baterija POKIDALA. Ne secam se da sam video da je i na jednom telefonu bio SOT 7 sati na 100% osvetljenja plus opterecenje. Znaci komotno 2 dana uz 50% osvetljenja.

Ma i 50% je previse, po specifikacijama ekran ima osvetljenje od 450 nita, cak 50% vise od Galaxy S4 koji ima 300 nita. GSA je izmerila da ekran G2 ima 667 nita, a GS4 404, po njima je razlika jos veca

Ma i 50% je previse, po specifikacijama ekran ima osvetljenje od 450 nita, cak 50% vise od Galaxy S4 koji ima 300 nita. GSA je izmerila da ekran G2 ima 667 nita, a GS4 404, po njima je razlika jos veca

Jeste, ali GSM arena je rekla da je S4 bolji po suncu od G2, zato sto G2 ima vecu refleksiju nego S4. Tako da trebace osvetljenje. Kako god baterija odlicna.

Kakvi d*ebili ovi iz phonearena, pogledajte ovo:
http://youtu.be/IbiLaMjkJWc?t=59s
Na proslom testu dobili 27500, pa mu ko zna sta radili u medjuvremenu da bi dobili nizi rezultat, cisto da mogu da mu nadju neki minus, i onda u svim tabelama gde se poredi sa drugim telefonima stoji nizi rezultat

Poslednja izmena:
Jeste, ali GSM arena je rekla da je S4 bolji po suncu od G2, zato sto G2 ima vecu refleksiju nego S4. Tako da trebace osvetljenje. Kako god baterija odlicna.

To je tacno, vecina LG modela nema bas najbolju vidljivost na suncu (kao neki modeli sa IPS pa cak i led lcd ekranima) ali opet treba videti uzivo G2.. verovatno ta reflekcija ubija odlican IPS koji ima G2. Mislim niko od nas osim Gizma nije video G2 ekran ali iz aviona se vidi da je odlican, e sad ta vidljivost na suncu tj refleksija.. steta.

Isto tako i audio izlaz, na vecini LG telefona je ok ali tih, isto vazi i za zvucnike.

Ali opet, meni je LG G2 odlican fon (i ako kamera ima wb koji mi se ne svidja i hladne boje ali moze to sw da se sredi - valjda).

Poslednja izmena:

Pa dobro, ne koristi se telefon samo kad je suncano vreme :)
Moj telefon ima 750nit osvetljenje i u zatvorenom mi nikad nije preko 30% zato sto jednostavno nije prijatno za oci

^ moj toliko ima na 70% osv. :d

Ali slazem se da unistava oci u zatvorenom prostoru, posebno kada surfujes u mraku, tad je 30-40% taman a bela je opet bela.

@ djilkos

Kida G2 baterija ali kida i butterfly S, 5'' a 3200 mAh :)

http://www.gsmarena.com/htc_butterfly_s-review-970.php

Samo sto ovog telefona nema izgleda kod nas i ipak je G2 brzi i bolji u svemu (osim kucista i jacine zvuka).

Poslednja izmena:
Hmm..

Cena: nepoznata - uskoro u ponudi provajdera Vip mobile.

gde si sada to iskopao? :d

pa tako reci

:D :angel: još od prvog vagona
sorry cheers

Poslednja izmena:
550$ у америци кошта не знам за колико GB

http://pocketnow.com/2013/09/18/lg-g2-review-a-phablet-trapped-in-a-smartphones-body

Znam da je test ekipa brojna ali ovo je skroz cudno..

G2 - 7,7/10 a npr - htc One 9,2/10, One mini 8,2/10, Xperia Z 8,5/10 a ZL 8/10, Moto X 8/10.. ok, ne kazem da ovi telefoni ne zasluzuje te ocene za svoju klasu i cenu ali G2 samo 7,7/10.. bio je blizu 8 ali je po njihovom misljenju softver los, 6,9.

Steta sto gsm arena donosi diplomatske zakljucke na kraju detaljnih testova, bilo bi do jaja da imaju ocene X,x/10.

Poslednja izmena:
Ahahaha, ovo opisuje 95% vas ovde :D :D

Who's It For?

People who root their Android phones. Masochists.

Da, da.. za sledbenike Kernelism-a

:d

Poslednja izmena:
Taj što je opisivao je tipičan apple fanboj, od seksualne orijentacije na dalje.

Nazad
Vrh Dno