Šta je novo?

LG G2

A kad ce test?
Moze koja live slika? Ili fotka sa kamere?

Može. U utorak.

img1622.jpg

img1626.jpg

img1633.jpg

Ovo je pojam za S4, u svakom pogledu. Jedan od lepših telefona na tržištu. Dobra fora sa ovim dugmićima pozadi, mada je dosta čudno u početku. Jako je brz je u realnom radu, ne vidim zašto ne bi bio sa ovakvim hardverom. Najviše se primeti u surfovanju, toliko telefoni i tableti napreduju da su sve bliži i bliži PC surfovanju.

Moram da kazem da napred izgleda super.
Ali ovo iza mi se bas kao i na S3/S4 ne svidja. Kao i ovi tasteri.
Inace crni mi se i ne svidja bas. To sam odmah rekao.

Ako Nexus 5 bude zasnovan na ovom LG-u bice odlicna kupovina.

Steta sto niste dobili belu varijantu na test.. Crni i nije nesto,makar na slikama

Može. U utorak.

img1622.jpg

img1626.jpg

img1633.jpg

Ovo je pojam za S4, u svakom pogledu. Jedan od lepših telefona na tržištu. Dobra fora sa ovim dugmićima pozadi, mada je dosta čudno u početku. Jako je brz je u realnom radu, ne vidim zašto ne bi bio sa ovakvim hardverom. Najviše se primeti u surfovanju, toliko telefoni i tableti napreduju da su sve bliži i bliži PC surfovanju.

U kojem slucaju je pojam za S4? Necemo navijacki ili ko djeca, ali definitivno plastikaner (s4), gazi sve pred sobom, a sto se tice prodaje daleko ispred svih.

G² je jos jedan u nizu zvjerina na gsm trzistu i smatra se medju prve ozbiljne kandidate da preuzme tron, ali da je pojam za es cetiri, to je malo prekomjerno upotrebljen izraz. :)

Eto sad ovi prevaranti iz Samsunga izbacuju s4 sa Snapdragon 800 tehnologijom, pa ih valja tad potuc.

Poslednja izmena:
Upravo vrtim benchmarke i mogu da kažem - koja zverina!

Da li to znači da će uskoro da se nađe u ponudi domaćih operatera?

U kojem slucaju je pojam za S4? Necemo navijacki ili ko djeca, ali definitivno plastikaner (s4), gazi sve pred sobom, a sto se tice prodaje daleko ispred svih.

G² je jos jedan u nizu zvjerina na gsm trzistu i smatra se medju prve ozbiljne kandidate da preuzme tron, ali da je pojam za es cetiri, to je malo prekomjerno upotrebljen izraz. :)

Eto sad ovi prevaranti iz Samsunga izbacuju s4 sa Snapdragon 800 tehnologijom, pa ih valja tad potuc.

Gizmo ima GS3 i Samsungov 8.9 tab, koliko se ja sećam, pa bi trebao da navija za Samsung, a ne protiv njega. Čovek pravi odlične i neutralne recenzije, sačekaj da test izađe, pa ga onda kritikuj.
GS4 sa S800 je samo za korejsko tržište, bar 90% prodaje čini onaj sa S600

Pa bas zato sto ima S3 i koristio je i testirao S4 i meni nije jasno po cemu je ovaj LG pojam za S4?
Ne htedoh da sirim pricu ali budimo realni to je preteska rec. Ako taj S800 cini toliku razliku posto je to po mom misljenju jedina prednost pored kamere koja je malo bolja. Ja se izvinjavam.

Edit: Mislim da se odnosilo na dizajn...
Ja to ne vidim iskreno. Lep je telefon ali S4 nije ruzan posebno pored ovog LG-a ali mozda je uzivo utisak drugaciji.

Poslednja izmena:
Gazi zbog marketinga, ničeg više. Ovo je prvi LG-ev telefon da donosi nešto novo, drugačije, da me nije smorio kad sam ga uzeo u ruku. Ekran je stvarno odličan, Optimus UI bolje rešen od Touchwiz-a, kamera je odlična. Pričamo o sadašnjosti, došao je telefon koji je jednostavno u ovom trenutku bolji od S4, zašto je to čudno?

Dosao, dosao nakon pola godine.
Zasto ne uporediti G2 i Note III?

Telefon u mnogo cemu kopira Samsungove kao i obicno. Pa i sto se dizajna tice. Cak su i S View cover uspeli da iskopiraju i pretstave kao neku novost.

Tasteri iza su KRS novost. Poznata LG strategija samo da smo prvi u bilo cemu.

Inace ne mislim da je telefon los. Odlican je. Ali preterujes sa S4 hejtom jos od One. To sto je tebe Samsung smorio nikako ne znaci da je los.

Poslednja izmena:
note 3 nije telefon koliko ja pratim.. on je pablet.. tako da ne vidim svrhu poredjenja izmedju ta dva uredjaja. trenutno poredjenje moze da bude izmedju z1 i g2
p.s. ne vidim nista lose u kopiranju nekih stvari od drugih proizvoda(naravno ako je kopirana stvar bolja ili makar u rangu orginala ),pa koliko je svetskih marki tako postalo poznato ? pa jedan sony se na kopijama izgradio kao poznata marka,da ne pricam o mnogim drugim.

Poslednja izmena:
Ne htedoh da sirim pricu ali budimo realni to je preteska rec. Ako taj S800 cini toliku razliku posto je to po mom misljenju jedina prednost pored kamere koja je malo bolja. Ja se izvinjavam.

Mislim da je i autonomija bolja, a ima i veći ekran a praktično iste dimenzije

Poslednja izmena:
Dobro je, od "pojam za s4" dodjosmo da je ipak malo bolji, sto i moze da se kaze za g2 u odnosu na s4, do kad ce tako bit, vidjecemo.
Ipak se igre igraju na duge staze, ne u samom pocetku.
S4 je slavan i po perfomansama i po kvalitetu, i ako sam ga u startu mrzeo upravo zbog plastike, kad su mi prodavci iz mts-a doneli One ili S4, i ako sam htio uzeti One, izabrah plastiku, prosto ruka ode u desno.

Raditi recenzije ne znaci da je covjek sto posto ispravan, uvujek postoji mjesta za potkupljivanje i razne marifetluke, ne kazem da je Gizmo medju iste, vec uopste, pa i do giganskih portala i ako je benchmark jedan od njih.

Elem, udavih vas, samo sam zelio skrenut paznju da je "pojam za nesto" krupna rijec, i da to treba opravdati argumentom radi onih koji citaju, prate pa bi i da kupe.
:)

Poslednja izmena:
Dobro je, od "pojam za s4" dodjosmo da je ipak malo bolji, sto i moze da se kaze za g2 u odnosu na s4, do kad ce tako bit, vidjecemo.
Ipak se igre igraju na duge staze, ne u samom pocetku.
S4 je slavan i po perfomansama i po kvalitetu, i ako sam ga u startu mrzeo upravo zbog plastike, kad su mi prodavci iz mts-, doneli One ili S4, izabrah plastiku.

Radot recenzije ne znaci da je covjek sto posto ispravan, uvujek postoji mjesta za potkupljivanje i razne marifetluke, ne kaz da je Gizmo medju iste, vec uopste, pa i do giganskih portala i ako je benchmark jedan od njih.

Elem, udavih vas, ali samo sam zelio skrenut da je "pojam za nesto" krupna rijec, i da to treba opravdati argumentom radi onih koji citaju, prate pa bi i da kupe.
:)

Upravo, +1

@Coder, Ja ne vidjeh ni jednog trenutka da si ovde nesto opravdao barem u tom svom izboru ako nista drugo :D

Nemoj me zezate za izgled, ovo je tako gadno da nemam reci.. Ova plastika iza od kesa za smece i ovaj novi uzasni trend ostavljanja milimetra od ivica da bi se krknuo sto veci ekran, bljuvotina..

Je l' ista plastika kao na samsungu (casa od jogurta) :D:D Borise ostavljaju manji prostor sa strana da se lakse razbije :d

Poslednja izmena:
Nemoj me zezate za izgled, ovo je tako gadno da nemam reci.. Ova plastika iza od kesa za smece i ovaj novi uzasni trend ostavljanja milimetra od ivica da bi se krknuo sto veci ekran, bljuvotina..

Telefon baš lepo izgleda :-D , za plastiku si u pravu, mogla je da bude kvalitetnija ali da je tanak bezel sa strane nešto ružno to mi baš nije jasno...

Pa po tvom mišljenju treba da ima po 1cm plastike sa obe strane ekrana da bi bio lep telefon...

Pa po tvom mišljenju treba da ima po 1cm plastike sa obe strane ekrana da bi bio lep telefon...

*** tesko je to objasniti nekom, jer ne postoji ZAKON sta je lepo ili ne, ali postoje skole i neka pravila sta moze i sta ne. To samo ovi juznokoreanci sto prave uredjaje od fena za kosu, mobilnih pa do ves masina stavljaju milimetar prostora od ekrana, jer im nije stalo da izgledom osvoje trziste vec guranjem u nos, krkanjem hardvera i ogromnih ekrana.. Niko drugi to ne radi, barem ne ovako neukusno.

Ma da, ništa bez 2 prsta plastike oko ekrana, školovan dizajn

Meni nije ruzan, sandard neki, nista posebno. E da, japanci/korejanci prave kvalitetne stvari, ali su operisani od dizajna. To znam po autima najvise :)

Na kraju cemo nositi display samo umjesto telefona :d

Ma da, ništa bez 2 prsta plastike oko ekrana, školovan dizajn

Nije cak ni toliko bitan prostor oko ekrana koliko je bitno KAKO to izvedes. Ovo je uzasno, kao i S3 i S4, bez imalo razmisljanja o estetici, al ne vredi kad neko to ne vidi.. Ne znam sto se i javljate uopste oko toga kad vam je vecini po sopstvenom priznanju izgled na sestom mestu kad uzimate telefon..

Da dodam Nissan GTR... :-D

Evropska su ljepsa 3x :wave: Ovo vazi za auta koja svakodnevno gledamo ne neke napucane serije. Imaju svoj cudan standard cim udjes unutra sve naopako :)

Vozio sam Toyotu yaris ok auto ali mi se ne svidja, najbolji je poj Peugeot 307 :D

Poslednja izmena:
Nije cak ni toliko bitan prostor oko ekrana koliko je bitno KAKO to izvedes. Ovo je uzasno, kao i S3 i S4, bez imalo razmisljanja o estetici, al ne vredi kad neko to ne vidi.. Ne znam sto se i javljate uopste oko toga kad vam je vecini po sopstvenom priznanju izgled na sestom mestu kad uzimate telefon..

Koji telefon(i) je/su po tvom misljenju dobro dizajniran(i) trenutno?

Poslednja izmena:
Lumia 520 :-D :-D :-D

Lumie su beton, steta sto nemaju Droid. Ovo ostalo su pokusaji od dizajna i njegovog kvaliteta (kucista). N4 nijelose dizajniran ali je nekvalitetan (osjetljiv), iP i jos par njih. Samsung nema ama bukvalno ni jedan lijep telefon (i da ne djeluje kao raspala "kanta" u ruci), ali prave dobre sapune :D

Poslednja izmena:
Da je prelep nije, da je gadan nije, sasvim je ok, mislim na lg.

*** tesko je to objasniti nekom, jer ne postoji ZAKON sta je lepo ili ne, ali postoje skole i neka pravila sta moze i sta ne. To samo ovi juznokoreanci sto prave uredjaje od fena za kosu, mobilnih pa do ves masina stavljaju milimetar prostora od ekrana, jer im nije stalo da izgledom osvoje trziste vec guranjem u nos, krkanjem hardvera i ogromnih ekrana.. Niko drugi to ne radi, barem ne ovako neukusno.

Lupas ali kvalitetno. Po tvom uredjaj sa ekranom od 5 inca treba da vude bar 8inca da bi bio dobro dizajniran :) Trude se ljudi da razvuku ekran sto je vise moguce, a da ne utice na velicinu. Sto pozdravljam. I dizajn uopste nije los kod ovog telefona.

Po svemu sto sam do sada video i procitao ovaj LG ispada extra telefon. A vama sto nosite i hvalite velike samsunge i koristite njegov urnebesno glupavi touchWiz bi orden za izdrzljivost dao...da ne mogu da namestim da mi meni bude u sredini i da u kontakima moram sa drugom rukom da prebacujem omiljene itd jel se opcije nalaze na vrhu telefona, priceless!!

Gizmo evo ja te u potpunosti razumem i podrzavam kad kazes da je telefon pokidao S4!! Ostaje mi samo jos da se molim da lg ili motorola naprave nesto sto moze da parira S4 mini telefonu u skorije vreme pa da i ja predjem na nesto novo posle raznih pokusaja i uvek vracanja na htc desire s!! Kad bi se google prizvao pameti da i oni naprave neki nexus mini...

Koji telefon(i) je/su po tvom misljenju dobro dizajniran(i) trenutno?

HTC One, sve WP8 Lumie (osim 620), Lumia 925 mi trenutno najlepsi telefon, Desire 500 je ok, i to mi je to bukvalno, kad bi kupovao samo po dizajnu. Sony je nekako tu negde ali jos previse krivudaju nesto i gomila nekih nepotrebnih detalja na telefonu i zakrivljenja (a Xperia Z vec totalno druga krajnost, bas ploca), iP5 mi bio wow kad je izasao, sad malcice zastareo dizajn.. Jako mali broj lepih telefona na trzistu, meni, kad vec to mora da se naglasi za ove stvari, jer je nekom G2 dizajn vrh piramide :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno