Šta je novo?

LG G2

ja sam moj platio pre mesec dana 260e nov jeftinije nisam nasao sem polovan.

U pravu ste, 250 eur bez ikakve validne garancije, fiskalnog racuna i futrole, ili sto bi rekli "na crno". Samo jedna Quick Windows originalna futrola košta minimum 40 usd sa troskom isporuke.
Ja sam moj kupio prošle godine u aprilu bez ičega, garancije, računa i slično. Do dan-danas mu ništa ne fali (da kucnem u drvo). Pročitao sam ovde da je masa ljudi koji su kupili preko operatera imala različite probleme što znači da nema pravila. Garancija mnogo znači, ali po meni je cena previsoka, ali ti želim sreću u prodaji.

Ja sam moj kupio prošle godine u aprilu bez ičega, garancije, računa i slično. Do dan-danas mu ništa ne fali (da kucnem u drvo). Pročitao sam ovde da je masa ljudi koji su kupili preko operatera imala različite probleme što znači da nema pravila. Garancija mnogo znači, ali po meni je cena previsoka, ali ti želim sreću u prodaji.
Druže, veruj mi kada bih skinuo zastitno staklo sa ekrana, nalepio fabricku foliju na ekran (koju jos imam u kutiji), uz to slušalice uopšte nisu upotrebljene jer imam sony bluetooth hifi sluske, resetovao telefon na fabricko stanje i ubacio prvi rom Jelly Bean 4.4.2, mogao bih da ga prodam kao potpuno nov telefon! Svaki moj telefon koji koristim i posle visemesecnog koriscenja izgleda kao nov, jer je od prvog dana u potpunosti zaštićen i maksimalno vodim računa, a to znaju ljudi koji su od mene kupili telefone. Čak nisam želeo da stavim foliju na ekran, vec sam naručio preko ebay-a Nillkin Tempered Glass, i samo to me je sa troskom dostave izaslo 15 eur. Telefon me je perfektno služio sve vreme i mogu reći da je prava aždaja od telefona i da je LG sa njim napravio pravi bum!

Poz
Kupio sam polovan rootan lg g2 i nisam dobio jos uvijek nijedan update,kad probam naci update izbaci mi "Your phone is not registered yet".Uradio sam factory reset,probao novu karticu,probao sa lgmobile support tool al nista...
Android version 4.2.2
Kernel 3.4.0
Software version: D80210a-TMO-XX
Iz bih sam koristim eronet mrezu

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Poz
Kupio sam polovan rootan lg g2 i nisam dobio jos uvijek nijedan update,kad probam naci update izbaci mi "Your phone is not registered yet".Uradio sam factory reset,probao novu karticu,probao sa lgmobile support tool al nista...
Android version 4.2.2
Kernel 3.4.0
Software version: D80210a-TMO-XX
Iz bih sam koristim eronet mrezu

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Скини последњи KDZ за твој модел и флешни преко Lg flash tool-a.

Upravo skidam CloudyG2 3.3.. Nego me zanima za kameru, da skinem jos nesto za nju, npr xcam lg, ili nista? :D :D

Skinuo sam Cloudy I Autorec.. Kada udjem u autorec I pretisnem flash twrp nista se ne desava, moze pomoc.. Prvi put ovo radim? :/

Imas na xda kako. Ima skripta. Najbitnije da su ti driveri dobro instalirani.

Jel narucivao neko tempered glass za g2 na aliju? I koji uzeti? Video sam da se dosta spominje nillkin-ovo staklo od nekih 7-8$, ili i neko jeftinije moze da odradi posao?

Drugari,treba mi pomoc.
Nikako ne mogu da kdzujem v30d preko flash tool-a ( trenutno sam na kk cloudy 2.2). Reinstalirao sam drajvere,menjao usb portove,nista nije pomoglo. Proces krene i na 2% se zaustavi i dalje nece da krene. U medjuvremenu sam flashovao preko twrp-a officijalni lollipop koji je rutovan.Nakon toga sam probao preko flash tool-a opet da kdzujem stock LP ali bzuspesno. Medjutim,zbog garancije zelim da vratim telefon na fabricko stanje,a to ne mogu preko flash tool-a.u Cemu je problem? :/

Upao mi je telefon ovlas u vodu pre dve nedelje. Bila je velika mrlja na displeju i bagovao je prikljucak za sluske,non stop je prebacivao sa sluski na spikerfon,ali mogao je da se ukljuci. Nosili smo ga u servis,sredili su to za sluske,mrlja se skoro ne vidi,ali sad nesto baguje,nece da se puni,kad se ugasi tesko se pali i kad se upali sat i datum su pogresni. Kontam da je zbog vode,nego me zanima,ima li njemu sad spasa uopste il je to gotovo?

Drugari,treba mi pomoc.
Nikako ne mogu da kdzujem v30d preko flash tool-a ( trenutno sam na kk cloudy 2.2). Reinstalirao sam drajvere,menjao usb portove,nista nije pomoglo. Proces krene i na 2% se zaustavi i dalje nece da krene. U medjuvremenu sam flashovao preko twrp-a officijalni lollipop koji je rutovan.Nakon toga sam probao preko flash tool-a opet da kdzujem stock LP ali bzuspesno. Medjutim,zbog garancije zelim da vratim telefon na fabricko stanje,a to ne mogu preko flash tool-a.u Cemu je problem? :/
Probaj ovo resenje.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3031112

Drugari,treba mi pomoc.
Jesi probao tot metodu

Upao mi je telefon ovlas u vodu pre dve nedelje. Bila je velika mrlja na displeju i bagovao je prikljucak za sluske,non stop je prebacivao sa sluski na spikerfon,ali mogao je da se ukljuci. Nosili smo ga u servis,sredili su to za sluske,mrlja se skoro ne vidi,ali sad nesto baguje,nece da se puni,kad se ugasi tesko se pali i kad se upali sat i datum su pogresni. Kontam da je zbog vode,nego me zanima,ima li njemu sad spasa uopste il je to gotovo?
gubiš st. krug između baterije i ploče, što ga ponovo ne odneseš u servis?

I moj G2 upao u vodu ali sam ga rastavio posle 20tak min., sve što se moglo rastaviti, osušen, tri dana stajao rastavljen i radi bez problema. Sve radi.

Tot metoda cini mi se ne moze na D802? Probacu ovo sto je krupac postavio,mada mi nije najjasnije kako se radi tom metodom.

Je l' postoji neka razlika izmedju verzije od 16GB i one od 32GB sto se tice romova, rutovanja, flesovanja recovery-a, etc, ili je sve isto skroz ?

Sve je isto. Neki su imali problema još davno da se 32gb pretvori u 16gb al i to je lako rešiti

Vidim neki oglas sad, kaze lik 'preko ekrana stavljeno kaljeno staklo', sta mu to dodje ? :p

Nazad
Vrh Dno