Šta je novo?

LG G2

Ne znam šta vam zaista fali LP, ono što bih dao prednost KK jeste kamera koja meni i toliko nije bitna a ima fix za nju. Baterija maltene i ista, instaliraš XCEED kernel i radi odlično, ja izvlačim na stock LP i do 6h SoT-a.
Kako ljudi 6 SoTa, ja 4 plafon a i to retko. Dal ja previse drndam telefon ili sta,ali 6 sati nemoguca misija. Imam taj XCEED kernel.

CloudyG2 3.3? Ja sam na stock LP, on je najbolji po meni. Ja iskreno i nisam primetio taj bug sa RAMom meni radi fon vrlo dobro, baterija odlicna bolji fon mi i ne treba.

Jel imas sliku ili je skroz ugasen?
I ja imam g2 skoro cele dve godine, promenjena gomila romova, svasta je radjeno sa telefonom i nikad nijedan problem.

Ima slika,pali se ekran,donji deo ekrana pola sata radi pola sata ne.
Doslo mi je cekicem danas da ga razbijem kad nisam uspeo da se javim.
Zvao sam ove iz LG-a,iskulirali me,u VIP necu da nosim jer cu da dobijem telefon za novu godinu.

Ima slika,pali se ekran,donji deo ekrana pola sata radi pola sata ne.
Doslo mi je cekicem danas da ga razbijem kad nisam uspeo da se javim.
Zvao sam ove iz LG-a,iskulirali me,u VIP necu da nosim jer cu da dobijem telefon za novu godinu.
To deluje kao softverski problem. Mozda da probas iz servisnog menija da updejtujes touch firmware
U dialer ukucaj 3845#*802# pa udji u settings i na update touch firmware. Ja sam ovo uradio upravo sad iako nemam problema da ne bude da predlazem nesto sto moze da zezne fon jos vise ali mozda da ipak jos neko potvrdi da li bi ovo moglo da pomogne

Nemoj ,sta ce ti ta muka.

Nemoj. KK ima bas sve sto ti treba, sve je mnogo bolje optimizovano nego na LP.

Ne znam šta vam zaista fali LP, ono što bih dao prednost KK jeste kamera koja meni i toliko nije bitna a ima fix za nju. Baterija maltene i ista, instaliraš XCEED kernel i radi odlično, ja izvlačim na stock LP i do 6h SoT-a.

Hvala vam. Iz dosadasnjeg iskustva sa drugim telefonima, prelazak sa fabrickog na noviji sistem je doneo samo muke. Tako da ce ostati KK, radi zaista perfektno sa neprimetnim bagovima.

Hvala vam. Iz dosadasnjeg iskustva sa drugim telefonima, prelazak sa fabrickog na noviji sistem je doneo samo muke. Tako da ce ostati KK, radi zaista perfektno sa neprimetnim bagovima.
Ja sam fon kupio sa JB, pa sam bio na KK i sad sam na LP BlissPop. Generalno, bilo mi je dobro na svim jer osnovne stvari rade dobro na svim verzijama. Razlika je u interfejsu koji je lepši sa novijim sistemima i naravno postoje detalji koji se dodaju i olakšavaju rad kod nekih funkcija. Ne mislim da ćeš pogrešiti i ako predješ na LP, ali to je moje mišljenje. Ja ni na jednom sistemu nisam imao bagove tipa da se restartuje, koči, greje i slično. Tačno je da ne igram zahtevne igrice pa je to možda razlog. Činjenica je da mi sada na BlissPopu radi brže nego na Cloudy, a ja to laički sumiram: Bliss sa GAPS je oko pola gigabajta a Cloudy nešto preko 1 GB, a Stock oko 1,6 GB. Shvatate šta hoću da kažem.

To deluje kao softverski problem. Mozda da probas iz servisnog menija da updejtujes touch firmware
U dialer ukucaj 3845#*802# pa udji u settings i na update touch firmware. Ja sam ovo uradio upravo sad iako nemam problema da ne bude da predlazem nesto sto moze da zezne fon jos vise ali mozda da ipak jos neko potvrdi da li bi ovo moglo da pomogne

Ukucao,nista se ne desava.
I dalje donji deo ekrana slabije reaguje,dok gornji radi normalno.
Moracu da probam da downgradujem na KK da vidim da li se isto desava

Potrebna mi je mala pomoc. Naime, moj LG D802, kupljen u americi preko prodavca na amazonu, se u medjuvremenu pretvorio u D800 (AT&T verzija).

Elem, izlomio sam displej nakon sto sam koristio telefon nekoliko meseci. Narucio sam novi ekran za D802 i ispostavilo se da nije kompatibilan sa mojim telefonom (gornji konektor za displej se ne poklapa). Tada sam takodje primetio da je "D800" utisnuto na skoro svakom komadu hardvera unutar telefona. Zatim sam narucio display za D800, on je stigao, ja ga zamenio i telefon je sada kao nov.

E, sada, softver kaze da je telefon D802 (settings - about - hardware information), a ja bih instalirao neki custom rom. Nagradno pitanje je: da li uzeti ROM za D800 ili D802 (ja verujem D800)?

Inace, u nekom trenutku sam rootvao telefon i instalirao custom recovery (PhilZ 6 - sreca pa je jedna ista instalacija za sve verzije inace sam mogao da ga brikujem). OTA update nikad nisam uspeo da izvedem.

Instaliraj sa Google Playa ovo: LG Phone from
Ukucaj svoj IMEI broj i vidi sta ti kaze...

Pretpostavljam da ti je bitniji IMEI softvera.
Postoji li nacin da se ocita serijski broj sa uredjaja? Je li to upisano negde (na sasiji, maticnoj ploci itd.)? Ako nadjem serijski broj, mogao bih da ga poklopim sa imei, da budem siguran da ga nisu menjali.

Postoji jos jedan problem, a to je "D800(AT&T)" utisnuto u maticnu plocu (metalna oblast desno od dugmica). Takodje, display od 802 bi trebalo da bude kompatibilan sa 802T, a kod mene pase samo za D800.

Nije li promena imei broja krivicno delo?

Је л' пробао ко ову stock LG камеру на Blissu?

Ja sam probao, nema nikakvih opcija za podešavanja a liči na kameru koja ide sa Blissom tako da sam odmah obrisao. Sa Blisom dolaze dve kamere, valjda Google i još jedna i naravno, fotke nisu kao na stocku.

Jesi li probao sa Google kamerom panoramske fotke? Meni su bile mutne na BlissPop-u.

Isprobao sam gotovo sve kamere koje mogu da se ubace na tom Blisspopu i sve su bile blagorečeno očajne (u odnosu na stock). Realno kome kamera nije toliko bitna, Blisspop moja preporuka. A ja odoh nazad na Cloudy. :)

Postoji li nacin da se ocita serijski broj sa uredjaja? Je li to upisano negde (na sasiji, maticnoj ploci itd.)? Ako nadjem serijski broj, mogao bih da ga poklopim sa imei, da budem siguran da ga nisu menjali.

Postoji jos jedan problem, a to je "D800(AT&T)" utisnuto u maticnu plocu (metalna oblast desno od dugmica). Takodje, display od 802 bi trebalo da bude kompatibilan sa 802T, a kod mene pase samo za D800.

Nije li promena imei broja krivicno delo?

Basebend telefona je AT&T, tako da je telefon definitivno D800.

Molim dobre ljude da preporuce rom.

Refurbished znaci - popravljan?
Zna li neko resenje za audio problem na xdabbeb kameri. Naime cim je okruzenje malo bucnije ili povetarac duva zvuk na snimku je ocajan. Prebucan i pucketa. Za nijansu je bolja stock camera ali ja zelim UHD snimak...

Refurbished je fini način da se izrazi da je telefon popravljan, to je ono kad ti na garanciji daju novi telefon, taj stari ide LG-u oni ga popravljaju nakon toga idu na prodaju. :) Tako je kod svih, Samsung, iPhone... :)

Ljudi,koji rom bi ste preporucili,kit kat ? Koji se pokazao kao najbolji po pitanju fluidnost/baterija ? :)

A šta zamerate Clody romu? Totalni sam laik, kupio sam telefon sa ovim rom-om i za sad sam prezadovoljan. :)

A šta zamerate Clody romu? Totalni sam laik, kupio sam telefon sa ovim rom-om i za sad sam prezadovoljan. :)

Odličan rom. Za moj ukus je tu sve upakovano kako treba. Ali, baterija ne može "da priđe" BlissPop-u. Sada ga testiram sa drugim kernelom, pa ako budem zadovoljan sa baterijom, ostaću na njemu.

Hajde nam onda javi za taj drugi kernel. Vidim da se spominjao Synapse, ali nisam isprobao.

Odbija me Bliss ,kao i svaki aosp based rom ,zbig lose kamere :/ da je kamera na nivou stock roma davnih dana bi ga instalirao(bliss). Zanima me neki od starijih romova tipa cloudy pro 2 / bruce rom. Kako rade ? :)

Nazad
Vrh Dno