Šta je novo?

LG G2

Ne znam jesam jedini ali desava mi se na Blisspopu restart otprilike jednom dnevno. Mada to mi nije toliko bitno u poredjenju sa svim ostalim (ne kamerom :D )

Imam jedan problem rotacija ekrana ne radi a ukljucena je rotacija radi se o androidu 5.0.2

Ispao telefon, oštećen touchscreen - mora zamena, neiskoristiv je ovako pošto samo mali deo "hvata". Gde to rade kvalitetno i za koje pare...

Ja sam slao u nis. Imas ih na kp za 4500din. Ja sam im slao,uradili za dan poslali nazad. Super sam zadovoljan

ubacio sam juce blisspop i super je... jednio sto sam primetio da mi se baterija bas bas sporo puni? na lock screnu pise da mu treba oko 5 sati za punjenje? je li i kod vas to slucaj i moze li da se ubrza to preko opcija ili nekog kernela? na cloudy 3.3 mi je se mnogo brze punio..

edit1: problem je u punjacu... gde moze da se naruci originalni punjac i koliko je? trakodje moze li mi neko napisati koje je jacine tj oznake originalni punjac da uporedim sa mojim? unapred hvala

Poslednja izmena:
Може ли неко да окачи LG апликацију за даљински?

Нашао сам неку али није радила, пробаћу ову. Хвала у сваком случају!

Jel ima neko da se vracao sa blisspopa na cloudy? I koja je procedura?

Ne mogu da flesujem tel sa lg flas tool.Mogu u download mode, ne mogu u twrp.Flash tool stoji na 0 i nista se ne desava na tel.Flesovao sam do sad, znam da nista ne treba da se dira, ali sada 0 stoji u tel i ne pomera se. Sta da radim?Inace u boot lopu sam.

ako ima neko dobre volje da mi preporuči neki ok stabilan aosp (ne cm kao bliss i sl), već duže nisam pratio

Kako da podesim viper da mi radi normalno na cloudy3.3? Ranije na optimusG3 romu (kitkat) je radio normalno na svemu, jedino sto se nekad sad od sebe disable-ovao/enable-ovao dok slusam... A sada slusam spotify,on ne radi uopste... Ukljucim fx complatible mode,onda radi,ali kada motam pesmu ili kada pustim novu, on se gasi/pali, mnogo me nervira to...

Moze li neko da mi da konkretan odgovor na pitanje: Da li da apdejtujem svoj LG G2 D802 sa KitKata na Lolipop?

Citao sam u temi,ljudi su ga koristili i na Ressurection remix i na blisspop i na cm :) ako ti nije frka instaliraj je,pa ako mozes okaci par uporednih slika :)

Jel moguce da ekran crkava na G2?
Evo od pre pola sata ne reaguje ni na sta.
Telefon nikad nije ispao,skoro 2 godine je kod mene,bukvalno je u fabrickom stanju,bez ogrebotine,ekran da rikne...

Ili je mozda zbog softvera?
Od kako sam apdejtovao na LP telefon kao da je skrenuo

Jel imas sliku ili je skroz ugasen?
I ja imam g2 skoro cele dve godine, promenjena gomila romova, svasta je radjeno sa telefonom i nikad nijedan problem.

Poslednja izmena:
Nemoj. KK ima bas sve sto ti treba, sve je mnogo bolje optimizovano nego na LP.
Ne znam šta vam zaista fali LP, ono što bih dao prednost KK jeste kamera koja meni i toliko nije bitna a ima fix za nju. Baterija maltene i ista, instaliraš XCEED kernel i radi odlično, ja izvlačim na stock LP i do 6h SoT-a.

Vrh Dno