Šta je novo?

LG G2

Ko je to skuvao? Ko je uspeo da portuje LG drivere, libove i ostale stvari na AOSP ROMove?

Jedino Xdabbeb?
Pre dva meseca na G+
xdabbeb:
Looking for a few (very few) reliable testers who are now or will be running an AOSP/CM based fw on their G3. I only want people who are fairly technical and can provide accurate problem reports, logs, and can get back to me promptly. If you fit the bill, please email me directly.

1 septembar

UPDATE: Still working out some of the issues for the G3 AOSP version of XCam, but it's coming along. Namely, there seem to be some quirks in storagemanager/mediascanner that need to be ironed out.

Also, someone else brought up the concept of having a moderator, but didn't feel up to it himself. Though I think the users here have generally done an excellent job of helping each other out and maintaining a very polite environment, I can see the use, though I think having more than one would be more fair/effective. If you are interested in this, send me an email (don't post here) and I will pick some. Thanks.

Poslednja izmena:
Planiram da ubacim Cloudy 3.3.. Kako se pokazao i kakva mu je kamera u odnosu na stock? :D

Planiram da ubacim Cloudy 3.3.. Kako se pokazao i kakva mu je kamera u odnosu na stock? :D

meni je rom dobar,nisam primetio neke bagove... po brzini mi je isti kao prethodni optimusG3 (kitkat), ali je lepsi ovako mnogo... kamera je kao i stock,samo ima advanced drivere,mozes da stavis XcamLG.

Dobar je ROM, baterija slicna stocku a kamera kao na stocku.

Sto se tice ovoga fixa, da li je napomenuto nesto i za G2 ili samo G3?

Da li zna neko da li cemo dobiti android 5.1.1 ili m.. Posto je cloudyg2 3.3 isti kao i 5.1.1? :D :D

Ne znam samo koji im je razlog za ne dobijanje M verzije. Da nije slucajno slab hardverski?

Ja sam trenutno na Cloudy 3.3 i zadovoljan sam sa svim, svidja mi se vise od stock roma. Nisam neki strucnjak oko kamere pa me interesuje ima li svrhe ubacivati xcam, jesu li bas bolje slike nego da cloudy kameri?

jedino sto sam primetio za sada lose na cloudy3.3 je jaaako sporo otvaranje sms poruka i imenika... cak i kada sam u glavnom meniju poruka, kada otvorim konverzaciju bas mu treba vremena...
na matorom optimusg3 je letelo sve,dok mi se nije natrpao telefon pa je sve pocelo da radi usporeno... onda sam presao na cloudy

Cloudy 3.3 je 5.0.2, što ne? 99 odsto sam siguran da je.
M kažu da neće da dođe ali niko još nije ništa potvrdio.

Pogresio sam, cloudy 3.3 je isti kao G4 koji je na 5.1..
Videcu, mozda ovih dana ubacim cloudy.. Kakva mu je baterija u odnosu na stock, ja imam u proseku oko 6:30h screen on.. I zanima me kamera kakva je, I da li ima slow motion mod.. :D

Ivice slozio bih se sa tobom za imenik i za poruke,nazalost oseti se bas taj lag :/ mada ja i kada ulazim u settings osetim da secne. A to mi je i na stocku bilo. Ima u cloudy-ju instaliran driver za kameru i ima 4k snimanje i slow motion,nocu kamera odlicno radi,nije problem kao na stocku. Ja koristim xcam (jer ja na cloudy 3.3 kamera od g3,koja je siromasna kada su u pitanju manuelna podesavanja) i prezadovoljan sam :) .
Sad sto se tice baterija ja izvlacim po 4.30-5h sot,nekada i malo vise,sve zavisi.

Samo ne znam za sta je to slab. Realno moze da gura jos 2 godine sve verzije lagano.

Nmg da nadjem kk bootloader za svoj d802, prikazuje da nema.. Moze pomoc ko ima cloudy.. :/

Ne može ekran toliko da izdrži na G2...evo i moj povlači, polako, ali sigurno, sva sreća imam dve godine garanciju, davno sam pisao o tome, ali telefoni danas iako su bolji nego ikada, neće da se zadržavaju kod nas u posedu kao i ranije, po par godina, jednostavno ne vidim sebe da ovaj G2 koristim tri, četiri godine, a ni ne deluje da može da izdrži toliko, baš deluje da je potrošna roba, ovo sa ekranom, to je čisto habanje, i nema tu od primerka do primerka, kad tad će sve da uhvati, ***...
Inace me i sada telefon oduševi koliko je brz, kao munja, pa oštrina, daleko je on od običnih telefona, a i sada je najbolja kupovina za 250e, ja video danas u Telenoru p8 i oduševio sam se kako dobro izgleda i kako je kvalitetan, hladan kao led, hoću metal i hoću da telefon svoju primarnu funkciju obavlja kako treba, G2, za mene ne obavlja, ludim u poslednje vreme, mikrofon jeste problem, pričao sa drugom G2 vs G2, moze to puno bolje...
Na stranu sve ovo, G2 je i danas rame uz rame sa najboljima, i kultni telefon, što se vidi i po ovoj temi...

Stefane,skini sa google play-a Autorec za tvoj model (D802). Preko njega instaliraj twrp recovery i istovremeno ce ti instalirati kk bootloader ;)

Pozdrav svima. Ovo mi je 3. g2 u ovoj godini i ovaj zadrzavam. Imao note4,prodao i preporodio se :) dosta je brzi od notea u skrolovanu ne kiksa itd.. note je najkompletniji tel danas, ali g2 je odlican, nekako se uvjek na njega vratim.. Ima li teorije da dobije android M?

Otprilike isti tekst se vrti na svim tim sajtovima. Doduse,ima ih takodje koji kazu da nema sanse da G2 dobije M.

Da tako je... Juce sam citao, svi kao kazu da necemo da dobijemo android M, jos samo 5.1.1 I to je to.. Ali nikad se ne zna.. Phonearena je objavila jednom da G2,G3 I G4 preskacu 5.1.1 I idu odmah na M, sad sta ce da bude videcemo.. :D

crk'o mi touch. ima li ko da preporuči proveren servis da menja samo staklo bez LCD-a?

Nazad
Vrh Dno