Šta je novo?

LG G2

koliko je system usage na tom romu kad gledaš running apps?

To, da. Ja sam zapravo to instalirao na kitkat kdz. Ima patch i onda ROM. Gapps sam stavio open_gapps nano
Vojkane oko 1-5% ako misliš na to? Ili misliš RAM?

Poslednja izmena:
I zvuk je dobar. Viče stara: čujem te jako glasno, ne kao jučer(lol). Pogledaj još opis. Ali ja prezadovoljan za prvi dan. Nisam ga htio maziti i izvlačiti neke sot'ove, samo realno. Ubacio nova prime, double tap to wake i to sleep bilo gdjem milina :). Ubacio beweather pro koji preciznije prognozu pokaže :). I još par thema

I ovaj novi Cloudy lepo radi, nema restartovanja i pauziranja aplikacija kao na stocku. Treba mi pola dana da namestim sve aplikacije i podešavanja, čekaću da ga ti i ostali isprobate :), pa ću ja za vikend da ga instaliram, ako bude dobar.

Stavio sam novi cloudy rom LP, I dorimanx 3.2, apsolutno radi bez ikakvih problema, rebootova na Default settings... Neko je pomenuo bug sa menjanjem wallpapera zbog Quickpica... Ja ga imam i nemam tih problema... Jedino bug što sam primetio je, kao i kod drugih, random se rotacija ugasi upali pri restartu i nemam 2g/3g Toggle... Inace radi sve perfektno, po mom mišljenju mnogo bolje od STOCK LP... Jer sam ga imao par dana i vratio se na KK dok nije izašao Cloudy LP....

Edit : sad sam video da je 2g/3g poseban Toggle, dakle imam, i radi!

Poslednja izmena:
Posle 2 dana koriscenja Cloudy-ja g2 3.1. pored problema sa iskljucivanjem rotacije i razvucenih wallpapersa spisku bugova dodajem i problem sa weather animacijom na pocetnom ekranu koja uvek prikazuje oblake (cak i kad je suncano a kad sam je restartovao pocela je da prikazuje sunce po mraku,haha). Kad se ovome doda i izbacivanje Smart notifications-a sto me opasno nervira,mislim da se do kraja nedelje vracam Cloudyju G2 2.2.
Kad se setim da zbog ovog roma (cloudy g2 3.1) nisam hteo da instaliram Lollipop kad se pojavio,dodje mi da se upucam.[emoji2]
Jednostavno,Cloudy g2 3.1 je nedovrsen.Da ne ispadne da mi se nista ne svidja- trajanje baterije je na nivou prethodnog roma.[emoji3]
Toliko.

^Ja nemam tih problema. Ne koristim weather aplikaciju a ostalo mi radi lepo, bez bagova. Jesi li probao reset telefona? To je uvek bila preporuka posle flešovanja rom-a.

Postoji na xda patch i za weather animaciju i smart notification za cloudy3.1

Jedno pitanje,instalirao sam Euforija rom,tako sto sam instalirao bootstackd802,rom,pa gapps.Pitanje,ako bi hteo da se vratim na 5.0.2 rom da li samo instaliram rom ili mora jos nesto posto se sam instalirao ovaj bootstack.Znaci ako hocu neki rom na 5.0.2(ne kdz) uradim wipe svega i instaliram rom ili pre toga instaliram jos nesto?

Јел има неки новији кдз од овог: Hungary OPEN 16GB D80230a_00.kdz ?

Jedno pitanje,instalirao sam Euforija rom,tako sto sam instalirao bootstackd802,rom,pa gapps.Pitanje,ako bi hteo da se vratim na 5.0.2 rom da li samo instaliram rom ili mora jos nesto posto se sam instalirao ovaj bootstack.Znaci ako hocu neki rom na 5.0.2(ne kdz) uradim wipe svega i instaliram rom ili pre toga instaliram jos nesto?
To i mene zanima, logično je tako kako si napisao. Kako vidim, ovaj bootstackd802 je i za JB/KK/LP?

Bender koji je bolji od ova dva euohoria roma? dr87 ili tsunamical

Nista u podesavanjima nisam menjao...medjutim,u medjuvremenu su mi se pojavili neki bug-ovi.U kalendaru kada je ceo mesec na ekranu nece da mi otvori dogadjaj,a desilo mi se i da mi se telefon restartovao jednom prilikom pokretanja opere.Da li je do rom-a ili karnela nemam pojma.Na Claudy 3.1 sam najvise presao zbog grejanja na stock-u,ali ako se restartuje jos koji put mozda se i vratim na stock.

Nista u podesavanjima nisam menjao...medjutim,u medjuvremenu su mi se pojavili neki bug-ovi.U kalendaru kada je ceo mesec na ekranu nece da mi otvori dogadjaj,a desilo mi se i da mi se telefon restartovao jednom prilikom pokretanja opere.Da li je do rom-a ili karnela nemam pojma.Na Claudy 3.1 sam najvise presao zbog grejanja na stock-u,ali ako se restartuje jos koji put mozda se i vratim na stock.

Instaliraj xposed (gubis samo smart cover) i nece ti se resetovati vise kad instaliras fix memory bug.

*** kad flashujes kdz ne moze da prodje iz prve pa da ga ****s, mora bar 3 puta pa to ti je.. A kad pukne program znas da ide sve ok.

Mislim da je meni prosao iz prve
Sta, opet ti proradio avanturisticki duh :D prosli put si zamalo neslavno prosao :D

Konačno još neko sa prijavljenim problemima, sada mi je malo lakše... :D
Mada ja nemam utisak da se stock grejao više, tj sigurno se nije grejao više, isti djavo...
Vuče me ova Euphoria... :)

Mislim da je meni prosao iz prve
Sta, opet ti proradio avanturisticki duh :D prosli put si zamalo neslavno prosao :D

Ne predajem se ja tako lako, morao sam opet drugom coveku to da odradim, svestan je bio rizika. Iz treceg puta je prosao.

Prosli put sam se mucio za kumov. Al sad znam, nema veze gde stane cepas ponovo dok ne stigne do 100%.

Nazad
Vrh Dno