Šta je novo?

LG G2

Šta se dešava, blokira na neki % i šta onda radiš? Gasiš na power dugme pa opet? Ja sam mnogo puta flešao, čak i na LG Bello i uvek iz prve odradi :)

Nikako ne gasis, on ce da zakuca na odredjeno %, telefon ne diras sam ce da se vrati na pocetak, samo na kompu izadjes iz LG Flash tool-a i opet ispocetka, i tako ce dolaziti do sve vise % i na kraju kad dodje do 100% program ce da pukne na kompu al te to ne zanima jer ce fon normalno da se upali.

*** kad flashujes kdz ne moze da prodje iz prve pa da ga ****s, mora bar 3 puta pa to ti je.. A kad pukne program znas da ide sve ok.
Neki dan kad sam s KK prešao na Cloudy, kdz je prošao iz prve... Zapravo kdz mi se nikad nije zaglavio, jos od prvog roota, fleshovanja i ostalog.... Garant ima veze s driverima i OS.. Ja sam na Windows 7 ultimate....

И ја сам, 64 битна верзија. И ја мислим, ал глупо је да ми прође из пар пута потпуно идентичан процес.

Nikako ne gasis, on ce da zakuca na odredjeno %, telefon ne diras sam ce da se vrati na pocetak, samo na kompu izadjes iz LG Flash tool-a i opet ispocetka, i tako ce dolaziti do sve vise % i na kraju kad dodje do 100% program ce da pukne na kompu al te to ne zanima jer ce fon normalno da se upali.
Znači, kad zakuca, fon i kabli ništa ne diraš, ugasiš Flash Tools i ponovo ga pokreneš i ista radnja?

Vratio se sa lollipopa na kitket 20h verziju kdz metodom,ali ne mogu da uradim root ni towlroot-om ni ioroot-om.Ima li neko ideju zbog cega?

Meni se to dešavalo ranije sa pucanjem kdza, ali sam odradio reinstall drivera i nema problema,kontam da je do njih bio,mada opet ne bi startovao bez njih...

Znači, kad zakuca, fon i kabli ništa ne diraš, ugasiš Flash Tools i ponovo ga pokreneš i ista radnja?
Баш тако, углавном фон и кабл не дираш током целог процеса. Само на компу понављаш процес и пратиш на фону %. Такође програм ће одмах избацити да је неки проблем са сервером, ни то не пипаш, како притиснеш да почне процес ништа не дираш док на фону не закуца и врати на 0%.
Može biti i do usb porta gde uključiš kabl.
Мењао сам ја портове скоро све, иста ситуација.

@ThePunisheR
Do drajvere je. Isti problem sam imao (povezivao S2) i rešio sam ga preko online verzije drp.su
Probaj sve to na drugom kompjuteru i videćeš da prolazi iz prve.
Naravno, može i kabl da ne valja pa i to proveri. Imaš pravo da imaš dve boljke :D

Кабл је оригинал, 2 су пробана. Врв је до драјвера.

Imam jedno pitanje za cloudy 3.1 - kako da izaberem da mi se u imeniku prikazuju imena samo od jednog naloga (imam dva, jedan mi je za mail a drugi za playstore i address book)? Prije je bilo u opciji "contascts to display" da čekiram koje naloge (google, skype, viber...) hoću da aktiviram. Sada je opcija da samo izaberem jednu ili na dnu da izaberem opciju "customize" pa tu da biram iz kojih naloga da mi se prikazuju kontakti ali neće. Evo i slike kako izgleda (ovo je onaj koji treba) (ovaj ne treba) i (ovo je izgled u kontaktu gdje se vidi da su tri naloga u pitanju - 2 google i 1 viber, a treba samo 2 - 1 google i 1 viber).

ljudi mali off: video sam danas sony m4 aqua i jako mi se zasvidjao da li ima svrhe menjati g2 za njega? :D

Po karakteristikama ne, po ceni ne, ali ako ti je g2 dojadio, onda je to moze i ok.

Pisalo se prije za flashanje... Meni zna da pukne kdz flash kad flash tool pokrenem bez admin ovlasti. Kad startam sa Run as administrator uvek bude bez greške.

Meni iskreno za sada najbolje radi Cloudy poslednji. Manje mi se greje, jos ni jedan jedini bag nisam imao s njim, a baterija mi je manje vise ista kao sa stock.

Mozda se ne greje ali ima bugove. Animacije prestabu da rade, nakon restarta auto rotacija uvek ukljucena, cesto mi se i brightness iskljuci sa auto i bude na 100%

Meni se to ne dešava. Liči mi da imaš kk baseband, a treba lp.
Weather animacije ne koristim (onemogućio), a čitam da je na Cloudy 3.1 uvek oblačno (cloudy).:)

Poslednja izmena:
Kod mene prikazuje stalno sunčano iako app pokazuje oblačno sa kišom :)

Ne radi weather animacija.Kod mene je upravo kisa a on prikazuje sunce.Nakon restarta poceo da prikazuje oblake ali ne i kisne kapi.:d
Citam na XDA neki ludak Shaolin skupio fikseve za sve i svasta:eek:d animacija i smart notifikacija do task manager-a i lg smart card.Takodje,postoji i resenje za prazne wallpapers-e.
****s ROM gde mora da se instalira sve posebno.
Cim je Cloudy najavio da ce reviziju da objavi za vikend,mora da je i on svestan svih ovih propusta.
Ako ispravka ne bude valjala,vrcem se na Cloudy g2 2.2.

Jel normalno da telefon na 3g tesko izgura 3-4h SoT (mts mreza centar grada)? Kada sam na wifi SoT je oko 5-6h . Stock android V30d

Još neki podaci? Izgura 4h sot bez većih problema, sve vreme 3g, i YouTube, i jako osvetljenje, i nekih 11h on battery, to sam izvukao poslednji put ako se dobro sećam...Baš preko 4h Sot, ne znam šta treba da mu radiš pa da imaš ispod toga... U prevodu, normalno je, ali to nije normalna upotreba, to je vadjenje duše...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno