Pozdrav svima,
Planiram da kupim u skorijoj buducnosti g2, jer mi je nestao moj verni nexus 4. I g2 mi je idealan, sa strane performansi, baterije, velicine, estetike, svega.
Medjutim, na jednu stvar stalno nailazim, a to su one zute fleke koje se javljaju nakon pregrevanja telefona, kao i da deo ekrana jednostavno ne funkcionise.
Koliko je to cest problem, jer kad god odem na neki thread koji se bavi tom problematikom na bilo kom forumu, nezanemarljiv broj ljudi prijavljuje taj problem.
Da li su bile neke revizije ge dvojke? Znam da lg ima obicaj da pravi revizije i izbacuje ih na trziste bez ikakvog obavestenja (kao sto je bio slucaj sa n4, gde su
u drugoj reviziji dodali nozice na zadnji deo telefona i izmenili malo kameru), i to je jedino sto mi uliva nadu da se nece i kod mene ispoljiti te fleke.
Ovo me zanima zbog toga sto cu uzimati naravno polovan telefon, koji verovatno nece biti vise pod garancijom, a zamena ekrana tesko da bi se isplatila, s
obzirom da cu i ovako jedva skupiti lovu za g2. Koliko je uopste dovoljno da se telefon pregreje? Znam da je ota na n4 i n5, a cini mi se i jos nekim neksusima
unistavao baterije i drugi hardver, a bogami n4 se pregrevao podosta i bez toga (pre lollipopa doduse, posle je bio hladan kao spricer).