Šta je novo?

LG G2

Pozdrav svima,

Planiram da kupim u skorijoj buducnosti g2, jer mi je nestao moj verni nexus 4. I g2 mi je idealan, sa strane performansi, baterije, velicine, estetike, svega.
Medjutim, na jednu stvar stalno nailazim, a to su one zute fleke koje se javljaju nakon pregrevanja telefona, kao i da deo ekrana jednostavno ne funkcionise.
Koliko je to cest problem, jer kad god odem na neki thread koji se bavi tom problematikom na bilo kom forumu, nezanemarljiv broj ljudi prijavljuje taj problem.
Da li su bile neke revizije ge dvojke? Znam da lg ima obicaj da pravi revizije i izbacuje ih na trziste bez ikakvog obavestenja (kao sto je bio slucaj sa n4, gde su
u drugoj reviziji dodali nozice na zadnji deo telefona i izmenili malo kameru), i to je jedino sto mi uliva nadu da se nece i kod mene ispoljiti te fleke.

Ovo me zanima zbog toga sto cu uzimati naravno polovan telefon, koji verovatno nece biti vise pod garancijom, a zamena ekrana tesko da bi se isplatila, s
obzirom da cu i ovako jedva skupiti lovu za g2. Koliko je uopste dovoljno da se telefon pregreje? Znam da je ota na n4 i n5, a cini mi se i jos nekim neksusima
unistavao baterije i drugi hardver, a bogami n4 se pregrevao podosta i bez toga (pre lollipopa doduse, posle je bio hladan kao spricer).
I ja sam presao sa n4 na g2 (indirektno jer sam imao par meseci z1). Baterijom ces da se odusevis, a i vise od toga. Sto se zutih fleka tice mislim da je to lutrija. Sta znam. Vidim da se desavaju i kod samsunga i htc-a, opo-a (mozda ne u tom obimu). Najbolje bi bilo da istestiras taj uredjaj do max. A svaku preporuku imas od mene za tu tranziciju :D

Pozdrav forumaši, :)

Jel može neko da mi pomogne oko otključavanja telefona?
Znam da je hiljadu puta pisano o tome, ali sad ko za inat ne mogu nigde da nadjem internet link.
Potrebno mi je otključavanje G2-ke koja je u Vip mreži. Čini mi se da je bilo baš nešto povoljno.

Hvala.

http://unlockcode247.com/imei/5/15/LG-Unlock-code-Instant

Opet sam se posle duže vremena igrao sa ovim telefonom - došao lik kome sam prodao telefon da mu instaliram CloudyG2 v3.1...
I normalno ponovo se oduševio lakoćom i zajednicom koju ima :)

Sve je na klik i ima aplikaciju cheers

ROOT - http://forum.xda-developers.com/lg-...ols-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186
Recovery @bender_007 - https://play.google.com/store/apps/details?id=b007.autorec2
ROM - http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cloudyg2-t3006744

I na kraju mu instaliram ikonice koje jedino LG može da koristi bez instaliranja dodatnih launchera (npr nova launcher)
Glim free - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icons.glim.lite&hl=en
Glim paid - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icons.glim&hl=en

Instaliraju se ikonice, odabere LG HOME launcher, posle u temama odabere Glim i sve radi besprekorno :)

Radi brzo, lepo - mnogo bolje od npr samsung softvera na Note 4 telefonu...
Legendarna G2-a :)

Poslednja izmena:
Zna li neko kako se u okviru glim lite teme menjaju ikonice?

Instalirao jutros ovaj rom.Na prvi pogled ne deluje lose,medjutim zasad sam primetio 2 bug-a:

1.S vremena na vreme misteriozno se iskljuci auto rotacija.
2.Pozadine su isuvise rasirene preko ekrana,zapravo nisu smanjene na full hd rezoluciju.Npr,ova osnovna plava pozadina sa kosom roze linijom koju je postavio Danilo u prethodnom postu - kod mene se vidi samo plavo,roze ga nigde nema.:d
3.Daleko od toga da je rom spor,medjutim definitivno je Kitkat brzi.

Ima li resenja za pozadine,majku mu?

Pozdrav forumaši, :)

Jel može neko da mi pomogne oko otključavanja telefona?
Znam da je hiljadu puta pisano o tome, ali sad ko za inat ne mogu nigde da nadjem internet link.
Potrebno mi je otključavanje G2-ke koja je u Vip mreži. Čini mi se da je bilo baš nešto povoljno.

Hvala.

Imas na KP gomilu likova sto salju kod za 500-600 kinti

A kakva je sad kamera na 5.0.2 nocu kad se snima, jel sredjen pad frejmova?

A jel Cloudy sta uradio povodom kamere? Jel bolja kamera na njegovom romu od stock-a?

Ubacio je xdabbeb advanced drivere i g3 kameru koju je xdabbeb u zadnji tren sredio za rom. Ja imam 2 verzije istogroma bez g3 kamere, preferira g2 kameru

I dalje led lampica treperi bez ociglednog razloga. Takodje, ja nemam toggle izmedju 2g/3g/4g. Pricam o Cloudy g3.1.

I dalje led lampica treperi bez ociglednog razloga. Takodje, ja nemam toggle izmedju 2g/3g/4g. Pricam o Cloudy g3.1.
Network mode
c3ffeb540e19d36402992d0f54405f3b.jpg

Ideš skrol do kraja ikonica u status baru, ima dugme edit, selektuješ šta ti treba.
Za led treperenje samo onemogućiti i omogućiti jednom led notifikacije u podešavanjima pod "displej" i neće se više javljati.

Једини баг који сам приметио на новом Клаудију до сад је да се повремено ротација искључи сама од себе. На сток лолипопу ми се дешавало да лед лампица настави да светли након што телефон откачим са пуњача, сада је то решено. Такође се телефон мање греје него на сток рому.

Ja sam odmah probao sa dorijem i umeo je da mi se restart fon s vremena na vreme bez razloga (a probao sam razne one profile). Sada sam na stock kernelu, sigurnije je.

Meni se sinoć restartovao, gledao video na YouTube, samo stade, i restart, ClodyG2 3.1, sa stock LP nikada, tako da mi je po pitanju stabilnosti sigurniji stock v30b, ovaj mi nekako ne uliva poverenje, zna ponekad SwiftKey da zeza, u kombinaciji sa Textrom...

Da. Nekako mi ne uliva poverenje, ali dobro, ostajem na njemu, rezultati, tj SOT je baš, baš dobar, ne pamtim kada sam na stock LP imao preko 6h, a ovde vrlo lako prebaci, mešovita upotreba(LTE kada nema WiFi)...24h on battery, telefon star skoro godinu dana.

@Jel probao neko Dorimanx kernel na Claudy 3.1?

Evo vec tri dana koristim Claudy 3.1 u kombinaciji sa Dorimanx kernel-om i nemam nikakvih problema.Kod mene sve sljaka kako treba za razliku od "mikec_thebest".

A jesi podesavao nesto mozda u onom STweaks ili kako se vec zove?

ClodyG2 3.1 počeo da mi sam menja wallpaper, vraća stock wallpaper, ne znam sa čime bi to moglo da ima veze, već dva puta mi se desilo, ovaj poslednji put sam izlazio iz Facebook aplikacije.

Evo preporuka Roma. Euphoria 1.1 dr87, kamera pri korištenju blica fokusira za razliku od drugih. Baterija solidna, Wi-Fi upaljen cijelo vrijeme 3 mala sinkronizacija, pozivi, antutu, puno surfanja.
a89acb6f25fa97c751401b3d86e5f6e7.jpg
75c077b61df7be9e439566c63872890e.jpg
evo kaže još ostalo ali stavio na punjač upravo. Brz ROM. Leti. U 20:00 sam ga instalirao, mob nije bio na 100%

I zvuk je dobar. Viče stara: čujem te jako glasno, ne kao jučer(lol). Pogledaj još opis. Ali ja prezadovoljan za prvi dan. Nisam ga htio maziti i izvlačiti neke sot'ove, samo realno. Ubacio nova prime, double tap to wake i to sleep bilo gdjem milina :). Ubacio beweather pro koji preciznije prognozu pokaže :). I još par thema

Nazad
Vrh Dno