Šta je novo?

LG G2

Koristim telefon 24 sata i veoma sam zadovoljan sa njim.. upgrade sa lg 4xhd ogroman.

Da li je neko nasao neki dobar rom za njega ili da ostanem na fabrickom dok ne izadje m za njega?

I LP je jedva stigao, osedeli smo od čekanja...
A nije ni na vidiku kada će Android M, tako da će G2 baš da zadje u godine kada bude aktuelan M...
Mada ne sekiraj se, do tada ćeš ti da zamenis telefon...

Koristim telefon 24 sata i veoma sam zadovoljan sa njim.. upgrade sa lg 4xhd ogroman.

Da li je neko nasao neki dobar rom za njega ili da ostanem na fabrickom dok ne izadje m za njega?
Stavi ovaj što je danilo okačio post iznad tebe i uživaćeš :)

Sta je lg health agent? Pojavio se u battery usage 8%

Jel to izbacili clear ram u 3.1 ili samo ne mogu da ga nadjem? Ima samo Recent apps.

Da li vam se gase, pauziraju muzički plejeri/radio/deezer/streaming aplikacije na 5.0.2?
Ozbiljno razmišljam da se vratim na kk.

mnogo je lošiji multitasking na 5.0 nego na kk, to važi za sve uređaje, android bug.

Da, ove aplikacije je bukvalno mučenje koristiti. Ne znam da li isto na svim 5.0 romovima i svim telefonima, ili je sa nekim bolja situacija?

Znaci, ko je na loliju nema potrebe da instalira nikakve paceve samo benderov autorec sa stora i cloudy.Jel` tako?

Da, ove aplikacije je bukvalno mučenje koristiti. Ne znam da li isto na svim 5.0 romovima i svim telefonima, ili je sa nekim bolja situacija?
Ma isto. Pomognu lakši sistem i 3 GB rama ali svejedno sramno radi, ni blizu kk. Na 5.1 su to sredili.

Imam problem sa baterijom lgg2 a kupljen je tel nedavno pa ako neko zna do cega je.

Naime, telefon veoma sporo trosi bateriju i onda kada u nekom trenutku slusam muziku ili gledam video klip i prestanem on nastavi da trosi nenormalno. Aplikacija za bateriju kaze da najvise trosi android core (home screen), a ono sto je jos cudnije je da je dovoljno da tel prikljucim na pjnjac i na minut i kad iskljucim in prestaje da trosi bateriju tako brzo, tj. unormali se.

Je l ima neko slican problem ili zna sta je?

Imam problem sa baterijom lgg2 a kupljen je tel nedavno pa ako neko zna do cega je.

Naime, telefon veoma sporo trosi bateriju i onda kada u nekom trenutku slusam muziku ili gledam video klip i prestanem on nastavi da trosi nenormalno. Aplikacija za bateriju kaze da najvise trosi android core (home screen), a ono sto je jos cudnije je da je dovoljno da tel prikljucim na pjnjac i na minut i kad iskljucim in prestaje da trosi bateriju tako brzo, tj. unormali se.

Je l ima neko slican problem ili zna sta je?
Najveći adut ovog mobilnog je baterija, tako da je stvarno čudno jer ti je mobilni nov. Verovatno u startu nešto nije u redu sa njom. Jel imaš garanciju?

@MightyOutlaw pa valjda se root podrazumeva :)

@kostaivanja hvala.

Ako si na LP stock, onda je kako sam napisao, ako si na KK a koristiš neki custom rom LP, e onda treba patch. Da potvrdim da se ne zezneš.
Da to je to, sredjeno, vec sam na Cloudy 3.1. Prvi utisak je odlican, vizuelno je mnogo lepsi od stocka, a i dosta je brzi.

Imao sam do prekjuce...po ovim kvazi firmama tipa Logic shop je na bateriju 30 dana garancije...kupio sam ga pre 33 dana...mislim, ne znam ni da li je do baterije, pre mi deluje da je nesto softverski u pitanju, jer on ne trosi fazon nista, i onda pocne da trosi nenormalno i pise da mu trosi android core (home screen) iako se telefon ne koristi. I nema veze sa tim da recimo uvek na istom procentu to radi i slicno.

Al, opet, cim ga stavim na punjac, sve se vrati u normalu i mogu odmah da iskljucim sa punjenja...

Jesi menjao sistem? Ako nisi probaj neki drugi rom. Stock ili custom svejedno.

Ja sam ga skinuo danas oko 8h, drnda ga bas dosta, slika, wifi, internet, itd, i evo baterija na 62%

Jesi menjao sistem? Ako nisi probaj neki drugi rom. Stock ili custom svejedno.

Nisam nista dirao...Je l ima neko uputstvo kako se to menja i koji je najbolji? Da ne za****m...

Vrh Dno