Da nemaš QuickPic?ClodyG2 3.1 počeo da mi sam menja wallpaper, vraća stock wallpaper, ne znam sa čime bi to moglo da ima veze, već dva puta mi se desilo, ovaj poslednji put sam izlazio iz Facebook aplikacije.
I zvuk je dobar. Viče stara: čujem te jako glasno, ne kao jučer(lol). Pogledaj još opis. Ali ja prezadovoljan za prvi dan. Nisam ga htio maziti i izvlačiti neke sot'ove, samo realno. Ubacio nova prime, double tap to wake i to sleep bilo gdjem milina. Ubacio beweather pro koji preciznije prognozu pokaže
. I još par thema
To, da. Ja sam zapravo to instalirao na kitkat kdz. Ima patch i onda ROM. Gapps sam stavio open_gapps nano
Vojkane oko 1-5% ako misliš na to? Ili misliš RAM?
To i mene zanima, logično je tako kako si napisao. Kako vidim, ovaj bootstackd802 je i za JB/KK/LP?Jedno pitanje,instalirao sam Euforija rom,tako sto sam instalirao bootstackd802,rom,pa gapps.Pitanje,ako bi hteo da se vratim na 5.0.2 rom da li samo instaliram rom ili mora jos nesto posto se sam instalirao ovaj bootstack.Znaci ako hocu neki rom na 5.0.2(ne kdz) uradim wipe svega i instaliram rom ili pre toga instaliram jos nesto?
Nista u podesavanjima nisam menjao...medjutim,u medjuvremenu su mi se pojavili neki bug-ovi.U kalendaru kada je ceo mesec na ekranu nece da mi otvori dogadjaj,a desilo mi se i da mi se telefon restartovao jednom prilikom pokretanja opere.Da li je do rom-a ili karnela nemam pojma.Na Claudy 3.1 sam najvise presao zbog grejanja na stock-u,ali ako se restartuje jos koji put mozda se i vratim na stock.
To i mene zanima, logično je tako kako si napisao. Kako vidim, ovaj bootstackd802 je i za JB/KK/LP?
Ima link za taj patch LP? Jel to ovo?Evo ako nekome bude zatrebalo kako sam se od roma 5.1.1 vratio na 5.0.2.Wipe svega, pa sam instalirao patch za lolipop i onda rom.
Mislio sam na ovaj patch,tj.njega sam instalirao pa onda rom.Ima link za taj patch LP? Jel to ovo?Evo ako nekome bude zatrebalo kako sam se od roma 5.1.1 vratio na 5.0.2.Wipe svega, pa sam instalirao patch za lolipop i onda rom.
http://blastagator.ddns.net/roms.php
Pretpostavljam da je za sve D800/1/2...
Instaliraj xposed (gubis samo smart cover) i nece ti se resetovati vise kad instaliras fix memory bug.
Znači, ako flešnem euohoria, da bi se vratio na Cloudy 3.1 ide taj postupak?Mislio sam na ovaj patch,tj.njega sam instalirao pa onda rom.
https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347760919
Konačno još neko sa prijavljenim problemima, sada mi je malo lakše...Nista u podesavanjima nisam menjao...medjutim,u medjuvremenu su mi se pojavili neki bug-ovi.U kalendaru kada je ceo mesec na ekranu nece da mi otvori dogadjaj,a desilo mi se i da mi se telefon restartovao jednom prilikom pokretanja opere.Da li je do rom-a ili karnela nemam pojma.Na Claudy 3.1 sam najvise presao zbog grejanja na stock-u,ali ako se restartuje jos koji put mozda se i vratim na stock.
Mislim da je meni prosao iz prve
Sta, opet ti proradio avanturisticki duhprosli put si zamalo neslavno prosao
![]()
Šta se dešava, blokira na neki % i šta onda radiš? Gasiš na power dugme pa opet? Ja sam mnogo puta flešao, čak i na LG Bello i uvek iz prve odradi*** kad flashujes kdz ne moze da prodje iz prve pa da ga ****s, mora bar 3 puta pa to ti je.. A kad pukne program znas da ide sve ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari