Koji je 3 veci update?mihajlosd ti mesecima kupuješ G2
Več je više puta bilo postavljano ovde o nadogradnji na Android L ili kako će se već zvati ...
I nije mi jasno što kukate na update kada smo već dobili 3 update-a za G2, a i najavili su da će i Android L da bude za G2-u ...
Umesto da ih pohvalimo, vi kukate po starom običaju iako sada nema razloga za tako nešto![]()
Koji je 3 veci update?![]()
Jel neko menjao staklo/socivo na kamerici? Na ovom mom se izgrebalo pozadi i mislim da je malo pocelo da utice na slike, nije mi jasno samo kako kada je to staklo posebno presvuceno nekom zastitom ako se dobro secam...
Nasao sam na ebay-u zamensko sa sve alatom za vadjenje za 7$ i porucio sam, ali nikako da nadjem da je neko to vec menjao... Poslao sam i mail LG supportu i pitao da li mozda ovo ulazi u garanciju jer sam procitao na xda da su ljudima menjali stakla u garanciji bez naplate.
Jb, kk(20b),kk(20f) od telenora. Mada sam samo docekao kk i presao na customPa kada si kupio telefon bi je na JB androidu - 4.2 ... , pa si dobio KitKat sa 20A updateom, pa onda 20B, 20C, 20D , sada vidim da je neko dobio i 20F ...
Najavili su i da će softver sa G3-e da šalju na G2 telefon + da će telefon dobiti i Android L ...
Od tog nije moglo više jer još ne postoji nekii drugi sistem![]()
Ono sto mene zanima je samo jedna stvar, da li mogu da ubacim 4k mod a da ne izgubim garanciju?![]()
http://www.gottabemobile.com/2014/08/22/lg-g2-android-l-update-release-confirmed/Da li je lg objavio nesto hoce li pustati android L za G2? Izmedju ostalog i od toga prilicno zavisi hocu li ga uzeti ili ne. Mislim, sto rece neko, sramota je da jedan flagship ne dobije bar 2-3 naredna update-a.
Jel neko menjao staklo/socivo na kamerici? Na ovom mom se izgrebalo pozadi i mislim da je malo pocelo da utice na slike, nije mi jasno samo kako kada je to staklo posebno presvuceno nekom zastitom ako se dobro secam...
Nasao sam na ebay-u zamensko sa sve alatom za vadjenje za 7$ i porucio sam, ali nikako da nadjem da je neko to vec menjao... Poslao sam i mail LG supportu i pitao da li mozda ovo ulazi u garanciju jer sam procitao na xda da su ljudima menjali stakla u garanciji bez naplate.
Ima laga pri skrolovanju. Stavljanje read ahead size na 1024 eliminiše lag. Dorinov kernel nema lag ni na extreme battery profilu i konačno radi kako treba.Jedno pitanje za korisnike poslednjeg Cloudy G3 1.3 .. da li vam se pri listanju stranica na home screenu cini kao da ima mali stutter , kao da nije onako ultra fluidno kao na drugim romovima ? Clean install je bio u pitanju , wipe svega ..
Je l' se to menja u build prop?Ima laga pri skrolovanju. Stavljanje read ahead size na 1024 eliminiše lag. Dorinov kernel nema lag ni na extreme battery profilu i konačno radi kako treba.
Možeš u tricksteruJe l' se to menja u build prop?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari