Uzeo sam G2 u Americi pre jedno nedelju dana, kupio sa amazona. Kvalitet poziva je katastrofalan, pravo je mucenje sporazumeti se sa drugom osobom. Cujem ih slabo i nejasno, na trenutke ih ne cujem uopste. Isto tako i oni mene. E, sad, ja jesam koristio search funkciju, ali nista nisam uspeo da izvucem od korisnih informacija tako da vas molim da mi ne zamerite ako se moj problem cesto sretao na temi. Prvo sto mi je palo na pamet je da probam reflash radia pa molim za tudja iskustva - koji radio ste probali i koji vam se najvise svidja? Inace sam na MTS mrezi. Postoje li druga resenja za unapredjenje kvaliteta poziva? Telefon tera stock android (jos uvek). Baseband version: M8974A-AAAANAZM-1.0.190082, software version: D80220b.
Druga stvar, izlomio sam ekran dva dana nakon sto sam poceo da koristim telefon. Jeste bila svadba i jeste bilo alkohola, al da me je****, ne secam se da sam ga ispustio na zemlju. Ujutru skapiram da je staklo polomljeno mada digitizer radi bez ikakvih problema. Kakogod, resio sam da pazarim lcd+digitizer sa ebay-a za cirka $50 i da ga sam opravim. Dodatnu resenost sam dobio kada sam pozvao nasumicno izguglanu firmu i pitao ih za cenu popravke - €140.

Misljenja na ovu temu? S tim u vezi, moze li ko preporuciti dobru futrolicu - da bude tanja ali da pokriva uglove telefona kako bi se dobila bar neka dodatna zastita od buducih padova.