peyota
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.09.2005
- Poena
- 304
Posto nije bilo na kupujemprodajem, narucio sam ovu: http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Lux...Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3cea132445

ovde si napisao 16gb... pa zbog togaJa koristim Transcend 16gb i odlicna ,kupljena u BG haustor kod Nusiceve ,zaista dobre cene imaju ljudi
Memorijska je crna a Samsungov logo plav što je normalno naravno.@joca vidjao sam na oglasima (plave boje) ali sam citao da su cesto klonirane(pokazuju 64gb a ustvari su od 8gb), drug kontaktirao jednog prodavca sa oglasa i pitao ga u vezi toga... covek nije ni razumeo sta ga drug pita))
Kod mene neki bag sta li je. Tek kad sam ga iskljucio napunio se sa 65 do 100% za 45min
MojSad provalih ubi me ovo odvratno vreme u pojam,od kada si na ovome telfonu,jel to tvoj ili neciji
Odgovorio si mi na pp ali imam još pitanja: u kom formatu je formatirana? exFAT? Jel si je napunio do vrha? Pošto one fake prijave pravi kapacitet a možeš i toliko da kopiraš ali svi fajlovi iznad pravog kapaciteta postanu oštećeni.Memorijska je crna a Samsungov logo plav što je normalno naravno.
Za sada nemam nikakvih problema, kartica je nova, bila je neotpakovana a i prodavac je iz mog grada tako da ako nešto slučajno ne bude bilo kako treba, verujem da bih lako to rešio.![]()
Pa sto ga nisi zamenio ?
Тако је, у том формату сам је форматирао. Нисам је напунио до краја још, не знам шта бих могао да пребацим а да касније видим је ли све уреду. Пробао сам филмове али иде доста споро па сам одустао.Odgovorio si mi na pp ali imam još pitanja: u kom formatu je formatirana? exFAT? Jel si je napunio do vrha?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari