Šta je novo?

LG G Pro 2

Koliko se dugo puni telefon? Evo sa 15% do 65% već 2.5h

Oko 2h meni mislim,nisam iskreno nikada merio ali nije preko 2h
Ako je nov hoce mozda da zeza

Evo ga ugasio normalo ide. Upaljen jedva puni. Svašta
Edit:
Kako vam drzi baterija?

Poslednja izmena:
nisam gedao na vreme ali definitivno baterija drzi manje od g2.... manji ekran na g2... ali izdrzi dan bez problema (osim ako ne igrate nonstop igrice)...
Telefon brzo puni bateriju, ko sto rece kvaka brze od 2h

Kod mene neki bag sta li je. Tek kad sam ga iskljucio napunio se sa 65 do 100% za 45min

Nije bug desavalo se to meni i sa drugim novim modelima,bice to ok

i meni jako brzo puni,takodje oko 2h.

telefon je u globalu ok, trebalo mi je malo vise vremena da se naviknem na dimenzije i da sa telefonom rukujem jednom rukom :) (i to levom a desnjak sam!?!?!)
odradjen root, recovery (malo "cudan" ali zavrsava posao), xposed...
mogu da preporucim "kitkat sd card full access" modul koji omogucava operi da snima na kartici (po difoltu ide na telefon)
trenutno ganjam neku sd karticu od 64gb (probao sam i telefon je vidi ;)) samo sto ima mnogo laznjaka pa sam jos u nedoumici gde da pazarim (radnja ili oglasi)
slobodno preporucite neku karticu od 64gb cl10 :)
da malo ozivimo temu :)

Prilozi

• Screenshot_2015-01-28-21-04-04.png
    Screenshot_2015-01-28-21-04-04.png
    367.5 KB · Pregleda: 102
  • Screenshot_2015-01-28-21-04-07.png
    Screenshot_2015-01-28-21-04-07.png
    360.4 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:
Ja koristim Transcend 16gb i odlicna ,kupljena u BG haustor kod Nusiceve ,zaista dobre cene imaju ljudi

Preporuka za Samsung sd karticu, class 10 od 64GB za 2000, uzeo je pre neki dan, odlična je. :) U pakovanju ide i adapter za micro sd i USB adapter. Ako te zanima nešto više, možemo preko PP, da ne gušimo temu ovde. :)

Transcend je 4450 64gb class 10 uhs 300 premium 45/20MB/s
Garancija 24 meseca,ja ovu imam vec 3 godine,promenila je brdo telefona i sve ok

Poslednja izmena:
^ Које су брзине уписа/исписа?

@kvaka22 trenutno i ja imam transcend 16gb cl10 jos iz alacatela 995 i odlicno radi ali mi treba neka veca
@joca vidjao sam na oglasima (plave boje) ali sam citao da su cesto klonirane(pokazuju 64gb a ustvari su od 8gb), drug kontaktirao jednog prodavca sa oglasa i pitao ga u vezi toga... covek nije ni razumeo sta ga drug pita :)))
ps. bio sam ubedjen da sam video da gp2 podrzava max 32gb... mora da sam pomesao sa nekim drugim telefonom...

@joca vidjao sam na oglasima (plave boje) ali sam citao da su cesto klonirane(pokazuju 64gb a ustvari su od 8gb), drug kontaktirao jednog prodavca sa oglasa i pitao ga u vezi toga... covek nije ni razumeo sta ga drug pita :)))
Memorijska je crna a Samsungov logo plav što je normalno naravno. :)
Za sada nemam nikakvih problema, kartica je nova, bila je neotpakovana a i prodavac je iz mog grada tako da ako nešto slučajno ne bude bilo kako treba, verujem da bih lako to rešio. :)

Sad provalih ubi me ovo odvratno vreme u pojam,od kada si na ovome telfonu,jel to tvoj ili neciji
Moj :) uzeo malo da probam. Fali mi velicina. Ala leti telefon. Ni da stucne. Baterija me malo brine. Al ok se drzi. Oko 5h sot za 24h. Mog korišćenja.
Sad mi posle z3 sve malo. Al u globalu nije loše,ovaj retrovizor treba napojiti :)

Ma nema manu ili nema neku bitnu ili je ja ne otkrih za ovih mesec dana
Za bateriju nisam merodavan jer ja igram online igricu pa je kidam Jungle Heat
A znas da igrice srcu bateriju tako da bez nje moze izvuci sigurno dosta vise od Note 3 sto posto ,njega sam i prodao i kupio ovo cudo i nisam se zeznuo definitivno jos sam strpao 70 evra u dzep a dobio nov telefon Note je imao 11 meseci
Realno sem olovke i air gluposti nista ne izgubih a dobih bolji ekran ,brzinu,nema vise close force launchera i slicnih gluposti a imam instalirane 23 aplikacije i definitivno nema baga sa notifikacijama kao kod Samsunga
Kamera je dobra ali za nijansu slabija od Note,zvuk na zvucnicima je bolji ,sluske ne koristim
Ne znam jesam li nesto preskocio e da ,onaj senzor za javljanje nije nesto moras da pogodis ugao da bi aktivirao primanje poziva i nervira kad se prica hoce da se upali pod posebnim uglom a posto ja setam telefon po glavi dok pricam desava mi se da iskljucim neke opcije u task baru ahaha
Eto to je to ,ne znam preskocih li nesto

Poslednja izmena:
Da to za senzor zna da zeza. Danas sam imao dosta poziva svaki put mi se palio ekran u toku razgovora. Treba se valjda priviknuti. Videcemo još rano je da iznosim utiske

videh dobar spigenov case ali nemaju u crnoj boji... out of stock... nasao sam na ebay-u ali postarina kosta vise od samog proizvoda...
Da li je neko narucivao spigen-a ili ringke fusion za gp2?

Evo dan normalno puni. Gotov za malo jace od 2h. Probao dr punjac sa kojim sam punio skoro svaki drugi telefon 2A i kvalitetan usb(original za note 2) koji propusta sigurno 1800mah i sa njim nece. Prijavljuje slabo punjenje kao nema dovoljno struje. Svašta !!!

telefon trenutno punim samsungovim punjacem (note 10 2014) na 2A i normalno puni...
meni je uz telefon nije stigao evropski punjac a nikako da nadjem vremena da pazarim adapter... kombinujem samsungov punjac i lg g2 punjac koje je iste amperaze kao i originalni za gp2...
nego da li ste primetili da kada se telefon napuni knock on ne reaguje... moram prvo da upalim ekran na dugme a posle toga sve radi normalno. Koristim apex umesto difolt lancera pa je mozda zbog toga?

Sve radi normalno kod mene
Probaj sa njegovim launcherom sledeci put

ja koristim novu i kod mene radi knock on normalno.
ali me zeza power dugme jos od kad sam ga kupio (novog),otkljuca ga,ali se odma zatim sam zakljuca,kao da taj kontakt za otkljucavanje zadrzi i on to prepozna da sad treba da se zakljuca. nekad hoce odmah,a nekad treba 4-5 puta da stisnem dugme da bi se otkljucalo. to me nervira jedino,al aj :) tu je knock on

Memorijska je crna a Samsungov logo plav što je normalno naravno. :)
Za sada nemam nikakvih problema, kartica je nova, bila je neotpakovana a i prodavac je iz mog grada tako da ako nešto slučajno ne bude bilo kako treba, verujem da bih lako to rešio. :)
Odgovorio si mi na pp ali imam još pitanja: u kom formatu je formatirana? exFAT? Jel si je napunio do vrha? Pošto one fake prijave pravi kapacitet a možeš i toliko da kopiraš ali svi fajlovi iznad pravog kapaciteta postanu oštećeni.

Odgovorio si mi na pp ali imam još pitanja: u kom formatu je formatirana? exFAT? Jel si je napunio do vrha?
Тако је, у том формату сам је форматирао. Нисам је напунио до краја још, не знам шта бих могао да пребацим а да касније видим је ли све уреду. Пробао сам филмове али иде доста споро па сам одустао.

Nazad
Vrh Dno