peyota
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.09.2005
- Poena
- 304
Posto nije bilo na kupujemprodajem, narucio sam ovu: http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Lux...Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3cea132445
😉
😉
ovde si napisao 16gb... pa zbog togaJa koristim Transcend 16gb i odlicna ,kupljena u BG haustor kod Nusiceve ,zaista dobre cene imaju ljudi
Memorijska je crna a Samsungov logo plav što je normalno naravno. 🙂@joca vidjao sam na oglasima (plave boje) ali sam citao da su cesto klonirane(pokazuju 64gb a ustvari su od 8gb), drug kontaktirao jednog prodavca sa oglasa i pitao ga u vezi toga... covek nije ni razumeo sta ga drug pita 🙂))
Kod mene neki bag sta li je. Tek kad sam ga iskljucio napunio se sa 65 do 100% za 45min
Moj 🙂 uzeo malo da probam. Fali mi velicina. Ala leti telefon. Ni da stucne. Baterija me malo brine. Al ok se drzi. Oko 5h sot za 24h. Mog korišćenja.Sad provalih ubi me ovo odvratno vreme u pojam,od kada si na ovome telfonu,jel to tvoj ili neciji
Odgovorio si mi na pp ali imam još pitanja: u kom formatu je formatirana? exFAT? Jel si je napunio do vrha? Pošto one fake prijave pravi kapacitet a možeš i toliko da kopiraš ali svi fajlovi iznad pravog kapaciteta postanu oštećeni.Memorijska je crna a Samsungov logo plav što je normalno naravno. 🙂
Za sada nemam nikakvih problema, kartica je nova, bila je neotpakovana a i prodavac je iz mog grada tako da ako nešto slučajno ne bude bilo kako treba, verujem da bih lako to rešio. 🙂
Pa sto ga nisi zamenio ?
Тако је, у том формату сам је форматирао. Нисам је напунио до краја још, не знам шта бих могао да пребацим а да касније видим је ли све уреду. Пробао сам филмове али иде доста споро па сам одустао.Odgovorio si mi na pp ali imam još pitanja: u kom formatu je formatirana? exFAT? Jel si je napunio do vrha?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari