Titogradjanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2013
- Poena
- 225
Interesuju me utisci o bateriji, fluidnosti.. Generalno sve, mane i vrline.
U koji si format formirao karticu,mozda je do toga.Telefon sam kupio u Novom Sadu za 315Eur.bez garancije.
Evo imam ga vec mesec dana i telefon se pokazao fenomenalno,Baterija traje 2 dana uz povremena njakanja inace radi nenormalno brzo i bez ijednog zatrzavanja,kamera je posebna prica vrh.Pre ovog telefona sam imao Samsung s4 nemogu da se porede.
Jedno pitanje za iskusnije.Uzeo sam telefon iz naslova i posle 2 dana s3 pojavila tacka na ekranu,kao dead ili stuck pixel.Prodavac se pravi lud i kaze da samo 4+ pixela je podlozno garanciji.Na garantnom listu to ne pise sto moze da se shvati i tako kako je rekao a i po meni ne mora da znaci.Cak nisam ni fiskalni dobio.
Ima li neko iskustva sta i kako dalje?
U svakom slucaju postoje kazne za ne davanje fiskalnog a i sta je sa tim sto ne stoni to sto on prica za 4+ pixela na garantnom listu.
On prica o telenoru,mts i vipu kako ni oni ne uvazavaju a mene to nesto i ne tangira jer sam telefon uz3o od njega a ne od njih.
Које су мане телефона ? Јел има неких проблема и слично ?
Nema mane (osim što meni treba voice recorder koji nije dobar).
Drugu je na laptopu ganc novom otisao 1 piksel reklamirao i dobio nov laptop,Inace taj mrtvi piksel vuce i ove pored sebe da riknu i td i td.
Jesi probao onu aplikaciju koju sam postavio?
Pa je6iga.. ne znam sta ti tacno smeta i kakav kvalitet snimljenog zvuka zahtevas ali ocigledno ne moze vise za oko 300e. Mislim da od telefona samo ovi sa haac mikrofonima mogu primetno da budu bolji od G Pro 2 ili da kupis neki mic. dodatak.
CaptainCrash,
pa znaš kako, lepo ti je bilo kada si kupovao taj telefon po višestruko jeftinijoj ceni (bez garancije) i mislio kako su oni što papreno plaćaju dve godine garanciju - ovce, tako da sad ... možeš u najmanju ruku da se slikaš sa tim pretnjama,jer je to borba sa vetrenjačama!
Drugar ga juce kupio i kaze mi danas da ga je ispraznio do kraja i stavio na punjac da se puni ugasenog , punio se punih 6h sa normalno org punjacem iz kutije od 1,8 mili ampera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari