Šta je novo?

LG G Pro 2

Ovo je za nijansu bolje od stock G2 bez fix. Svakako bolje. Samo G2 sada sa fix izbacuje za nijansu bolje od ovih, ili identične. Hvala.

Nema na čemu. Mislim da bi trebalo ipak neko ko bolje slika uradi još nekoliko fotki. Ima ove još ljudi sa ovim telefonom pa neka slikaju, lošije neće sigurno :)

Sigurno si mislio na parkinsona :) pu pu pu...

Tačno, i još povrh svega dementia vulgaris! :d

Još dve stvari da napomenem. Jedna mi se neviđeno sviđa a druga mi se ne sviđa.

Oduševljava me mogućnost dodele različitih boja diodi na lađima u zavisnosti ko zove. Meni je ovo bitno jer recimo na sastancima uvek držim telefon ekran dole i onda recimo znam da kad treperi crveno da je žena, zeleno kum, plavo brat...

Ne sviđa mi se što je relativno tih tj nije glasan na slušalicama. Flac je ok i 320 ali sve ispod toga je za mene tiho. Zvuk je kao što sam rekao fantastičan ali bih voleo da je glasniji. Imam Senhaizer bubice koje koristim već godinama i znam tačno kako se gde čuju. Vrh zvuk ali bi bilo lepo da može još da se odvrne.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima. Razmisljam se izmedju G2 i G Pro 2, do sada sam gledao samo G2 a onda sam naleteo na ovaj drugi i sad se dvoumim jer su bas slicni po cenama. Koji bi ste preporucili? Za G2 sam procitao da ga svi hvale da odlicno drzi bateriju i da je ekran super, jedino da mu je zvuk malo ispod proseka (na slusalicama), da li je ista takva situacija i kod G Pro 2? Vidim i da je bas slaba podrska na xda (a volim da isprobavam custom ROM-ove) zbog zakljucanog bootloader-a, dok se G2 bas dobro kotira na xda, hoce li biti nesto od toga ili slaba vajda? Planiram da uzmem uskoro tel, pa mi je vazno vase misljenje.

Moje misljenje ako volis da isprobavas romove definitivno G2, jel su ga usavrsili kroz njih, kameru, zvuk itd, a kod GPRO2 dobijas veci ekran i koliko znam kvalitetnu kameru koja nema probleme kao stock kod G2

Pozdrav svima. Razmisljam se izmedju G2 i G Pro 2, do sada sam gledao samo G2 a onda sam naleteo na ovaj drugi i sad se dvoumim jer su bas slicni po cenama. Koji bi ste preporucili? Za G2 sam procitao da ga svi hvale da odlicno drzi bateriju i da je ekran super, jedino da mu je zvuk malo ispod proseka (na slusalicama), da li je ista takva situacija i kod G Pro 2? Vidim i da je bas slaba podrska na xda (a volim da isprobavam custom ROM-ove) zbog zakljucanog bootloader-a, dok se G2 bas dobro kotira na xda, hoce li biti nesto od toga ili slaba vajda? Planiram da uzmem uskoro tel, pa mi je vazno vase misljenje.

Pusti cenu, nije bitna uopste pošto su veoma različiti telefoni i nemoguće je razmišljati u stilu "gde dobijaš više za istu količinu evra" :)

Prvo, Pro je dramatično veći. Probaj da ga uzmeš u ruku i da ga koristiš bez pomoći druge ruke- nije lako uopšte. Tu odmah i za početak moraš da vidiš koliko ekran ti treb tj prija. Kao što reče čovek, ako voliš da ze zezaš sa flešovanjem i da isporbavaš romove, Pro će ti biti mnogo dosadan. Ja lično sumnjam da će ikada doći na nivo sw dev. na kom se g2 nalazi.

Dal se isplati zameniti G2 za g pro 2 uz doplatu 50e, mada nije vazna doplata nego dal je bolji pro of obicne dvojke?

Dal se isplati zameniti G2 za g pro 2 uz doplatu 50e, mada nije vazna doplata nego dal je bolji pro of obicne dvojke?
Nema tu da li je bolji, ima veci znatno ekran i ne moras da flesujes fikseve za kameru kao na G2, to je razlika, znaci ako volis znatno veci ekran i za taj veci ekran da dajes 50e ne znam bas ti vidi, G2 sa fiksom za kameru i nekim custom romom bolja opcija po meni

Pitanje za vlasnike GP2 - koliko apdejtova ste imali do sada?
Meni danas došao treći od kad sam ga kupio tj u poslednjih nedelju dana. Opet ništa precizno nije pisalo šta se apdejtuje, samo ona klasika: 1. Apps.
Prva dva apdejta su bila masivna, oko 100MB, ovaj danas 13.71MB

Software version D838-10d

Ja sam imao isto 3 update od kako sam kupio telefon.Prva 2 isto velika i zadnji od 13 mb.Nadam se da cemo dobiti update za noviju verziju androida.

Ja sam danas prodao svoj lg optimus g pro pa sad jurim g pro 2 u beloj boji.Zna li neko gde je najniza cena za ovaj model?Naravno sa garancijom.

Ja sam danas prodao svoj lg optimus g pro pa sad jurim g pro 2 u beloj boji.Zna li neko gde je najniza cena za ovaj model?Naravno sa garancijom.

Odmah da ti kažem da garancija ne znači mnogo u ovom slučaju. To ti je donešeno kako je donešeno (namerno ne koristim reč uvezeno).
Imaš likove koji kažu:
1. bez garancije X eura
2. sa radnom garancijom 30 dana X+20 eura
3. sa godinu dana garancije x+60 eura

Ja pitam, kome ja da se obratim i gde to piše kolika je garancija i ko stoji iza nje. On kaže - ja brate stojim, dođeš kod mene i ja ti završim garanciju.
I tako sam ja uzeo bez garancije :)

Imaš belog po oglasima, video sam pre dna dva. Mislim da ćeš ga lao naći jer kad sam ja zvao samo su bele imali, svi su hteli sive valjda. Jedva nađoh jedan...

Ima na K.P. za 315Eur.Ali moras paziti ovi od 16gb neki imaju 2gb ram-a a neki 3gb.Uglavnom crni imaju slabiju varijantu.

Nigde nisam video i procitao za G Pro 2 sa 2gb ram,znam za G3 da ima sa 2 i 3 gb ram-a.

Ne postoji G Pro 2sa 2gb rama.

Ok ljudi hvala za info.Ja sam sestri kupio fon sa dve god garancije.Sad ako ne daj boze se nesto desi sa telefonom tek cu onda videti da li cu uspeti da ostvarim garanciju.I ja mislim da g pro 2 ne postoji sa 2gb radne memorije nego dolazi samo sa 3 gb memorije.

Meni je tip od koga sam kupio tel.rekao da ima i od 2gb memorije.

Ne cena je bila sasvim korektna 315Eur.To je rekao posle kupovine mob.

Juju,ovaj otkida
Sa cenom od 320e ovo je garantovano best buy.

Kakve fotke pravi, jel nema problema u low ligt kao g2

Da se i ja upisem u temi.Danas sam kupio g pro 2.Za ovih nekoliko sati koliko ga koristim mogu da kazem da je odlican telefon.Mada sam ga i ranije nesto malo cackao.Ali sada je fon moj i onako prvi utisci o telefonu su dobri.Za ostalo videcemo kroz neko vreme.

Nazad
Vrh Dno