Šta je novo?

LG G Pro 2

Imam jedan mali problem prilikom instalacije navigacije.Kad instaliram igo 1920x1080 na internu memoriju telefona radi sve normalno i kako treba.Problem nastaje kad hocu da instaliram igo na externu karticu.Instalacija prodje kako treba i kad treba da pokrenem igo ispise mi sledecu poruku
missing or incomplete folder/data/data/com.navngo.igo.javaclient/sys.txt/open failed-EACCES-permission denid.
Inace ovo mi se isto desavalo i na lg optimus g pro ali samo kada je dobio update na 4.4.2.
Dok sam na g pro imao 4.1.2 igo se bez problema instalirao na externu karticu.
Inace isti problem je i kod drugara koji ima samsung galaxy s5.Isto nece na externu karticu nego samo na internu memoriju.Znaci prodje instalacija bez greske i kad treba da se pokrene dobije se sledece obavestenje koje sam gore naveo.Inace karticu sam formatirao kad sam je ubacio u fon.
Zna li neko sta pravi problem na externoj kartici?

^ problem pravi 4.4.2!
Stavi na internu i vozi.

Pa to znam.Mene interesuje da li ima resenja da se stavi na externu karticu i da radi?

Neko je pomenuo da je platio tel 315e. Ako moze da posalje neko pm gde je placen toliko i na koliko je garantni rok?

U koji si format formirao karticu,mozda je do toga.Telefon sam kupio u Novom Sadu za 315Eur.bez garancije.
Evo imam ga vec mesec dana i telefon se pokazao fenomenalno,Baterija traje 2 dana uz povremena njakanja inace radi nenormalno brzo i bez ijednog zatrzavanja,kamera je posebna prica vrh.Pre ovog telefona sam imao Samsung s4 nemogu da se porede.

Ako mene pitas karticu sam stavio u fon i formatirao.Ne znam u kom je formatu formatirana.Nasao sam na nekom sajtu da nesto mora da se preimenuje u navigaciji da bi igo radio na externoj kartici ali me mrzi da se zezam oko toga pa sam igo instalirao na internu memoriju i za sada radi bez greske.

U koji si format formirao karticu,mozda je do toga.Telefon sam kupio u Novom Sadu za 315Eur.bez garancije.
Evo imam ga vec mesec dana i telefon se pokazao fenomenalno,Baterija traje 2 dana uz povremena njakanja inace radi nenormalno brzo i bez ijednog zatrzavanja,kamera je posebna prica vrh.Pre ovog telefona sam imao Samsung s4 nemogu da se porede.

Voice recorder nije dobar. Kao da volume ide po sinusoidi kada se sluša snimak.
Jel neko ima neku ideju kako da se ovo reši tj da se praktično normalizuje volume na snimku?

Jel mislis na klasicno snimanje zvuka ili na zvuk kamkordera? Ako je ovo prvo probaj npr ovu aplikaciju a ako mislis na kamkorder onda mislim da je neki eksterni mikrofon jedino resenje + aplikacija za taj model.

Jedno pitanje za iskusnije.Uzeo sam telefon iz naslova i posle 2 dana s3 pojavila tacka na ekranu,kao dead ili stuck pixel.Prodavac se pravi lud i kaze da samo 4+ pixela je podlozno garanciji.Na garantnom listu to ne pise sto moze da se shvati i tako kako je rekao a i po meni ne mora da znaci.Cak nisam ni fiskalni dobio.
Ima li neko iskustva sta i kako dalje?
U svakom slucaju postoje kazne za ne davanje fiskalnog a i sta je sa tim sto ne stoni to sto on prica za 4+ pixela na garantnom listu.
On prica o telenoru,mts i vipu kako ni oni ne uvazavaju a mene to nesto i ne tangira jer sam telefon uz3o od njega a ne od njih.

CaptainCrash,
pa znaš kako, lepo ti je bilo kada si kupovao taj telefon po višestruko jeftinijoj ceni (bez garancije) i mislio kako su oni što papreno plaćaju dve godine garanciju - ovce, tako da sad ... možeš u najmanju ruku da se slikaš sa tim pretnjama,jer je to borba sa vetrenjačama!

Poslednja izmena:
Jedno pitanje za iskusnije.Uzeo sam telefon iz naslova i posle 2 dana s3 pojavila tacka na ekranu,kao dead ili stuck pixel.Prodavac se pravi lud i kaze da samo 4+ pixela je podlozno garanciji.Na garantnom listu to ne pise sto moze da se shvati i tako kako je rekao a i po meni ne mora da znaci.Cak nisam ni fiskalni dobio.
Ima li neko iskustva sta i kako dalje?
U svakom slucaju postoje kazne za ne davanje fiskalnog a i sta je sa tim sto ne stoni to sto on prica za 4+ pixela na garantnom listu.
On prica o telenoru,mts i vipu kako ni oni ne uvazavaju a mene to nesto i ne tangira jer sam telefon uz3o od njega a ne od njih.

Zna se kako taj telefon ulazi u zemlju. I ja sam ga kupio tako što sam se našao "u kraju" sa čovekom, nemam garanciju ali za te pare ne mogu ni da je očekujem plus što garancija nema smisla zbog pomenutih kanala kojima dolazi. Jedini način servisiranja je da se očerupa jedan telefon pa deo prebaci u drugi telefon, zvanične podrške od LG nema, samim tim ni rezervnih delova niti podleže bilo kom relevantnom zakonu. Fiskalni nije u obavezi da ti da ako nema firmu i zvanično se bavi prodajom telefona. Postoji razlog zašto je na oglasima x eura a u radnjama x+~50e. Daleko od toga da ga daju u svim radnjama ali radnje bar podležu određenim inspekcijskim radnjama pa imaš taj argument u rukama ako zatreba...

Da zaključim, sve je njegova dobra volja, u kupoprodaju si ušao znajući rizike, nadam se?

Које су мане телефона ? Јел има неких проблема и слично ?

Које су мане телефона ? Јел има неких проблема и слично ?

Nema mane (osim što meni treba voice recorder koji nije dobar).
Sve ostalo (kuc, kuc) je izvanredno. Fantastičan telefon a kada se ukalkuliše cena, onda ne mogu da se setim kad je nešto bilo relativno bolje na tržištu telefona. Best buy decenije.

Drugu je na laptopu ganc novom otisao 1 piksel reklamirao i dobio nov laptop,Inace taj mrtvi piksel vuce i ove pored sebe da riknu i td i td.

Nema mane (osim što meni treba voice recorder koji nije dobar).

Jesi probao onu aplikaciju koju sam postavio?

Pa je6iga.. ne znam sta ti tacno smeta i kakav kvalitet snimljenog zvuka zahtevas ali ocigledno ne moze vise za oko 300e. Mislim da od telefona samo ovi sa haac mikrofonima mogu primetno da budu bolji od G Pro 2 ili da kupis neki mic. dodatak.

Pa je6iga.. ne znam sta ti tacno smeta i kakav kvalitet snimljenog zvuka zahtevas ali ocigledno ne moze vise za oko 300e. Mislim da od telefona samo ovi sa haac mikrofonima mogu primetno da budu bolji od G Pro 2 ili da kupis neki mic. dodatak.

recimo One X je imao brutalno kvalitetno snimanje. Znaci sala sa 30 ljudi, sto dugacak 15 metara, hvata sve, bukvalno, bez zujanja, sustanja, perfektno...
Note 3 je takodje dobar bio...

E pa onda je tu g pro 2 bas los. Ako ne pomaze neka druga aplikacija.. onda osim ekst. mikrofona ne postoji drugo resenje za taj fon.

Nemoguće je da ne radi dobro ako je mikrofon ispravan?

I ja sam to primetio kod snimanja zvuka dok sam imao pro2 , pravo da ti kazem uplasio sam se koliko je lose da sam pomislio da je nesto u kvaru pa sam istestirao na svemu zivom ali je rezultat uvek bio los ! Cak sam kod video snimanja uocio da je zvuk nekako tih ali me je ohrabrilo kada sam video pistio na tv_u i onda je bilo sve ok , zvuk je bio glasan i odlican !
Generalno taj zvucnik je meni cudan kod tog fona daje nekako cudne tonove , ja nisam neki ekspert ali nekako kada pesma recimo ima basa onda se solidno cuje pa onda neki tonovi se slabo cuju i tako varira ! Na kraju ne mislim da je nekakav kvar nego jednostavno takav mu je zvucnik i mikrofon za snimanje ! I neverujem da se moze softverski sta popraviti a pogotovu sto internet zajednica tek skoro pocela da se interesuje za njega i nema sakoro nikakvu podrusku romova i slicnih modifikacija a kako vreme ide pre ce ga vreme pregaziti nego sto ce se po tom pitanju nesto promeniti .

Ako neko od ponosnih vlasnika moze da mi preporuci pouzdanog prodavca i posalje mi na pm bio bih vam zahvalan, planiram da ga kupim na oglasima pa nisam jos siguran kod koga da uzmem... :)

U video modu mikrofon je brutalno dobar. Snimam klinca na 10ak metara kako vozi trotinet i apsolutno svaka rec se cuje i njegova i dece u okolini, i iza mene, kristalno jasno. Znaci vrhunski se cuje, za klasu bolje od bratovog Note 3. Ne znam sta mu fali u voice recorder modu, bem li ga, nije mi bas toliko bitno, ostatak telefona je pravo otkrovenje...

Poslednja izmena:
CaptainCrash,
pa znaš kako, lepo ti je bilo kada si kupovao taj telefon po višestruko jeftinijoj ceni (bez garancije) i mislio kako su oni što papreno plaćaju dve godine garanciju - ovce, tako da sad ... možeš u najmanju ruku da se slikaš sa tim pretnjama,jer je to borba sa vetrenjačama!

A ko je rekao da su ovce ti sto plate 100€ vise telefon?Ja vise nisam imao a mene zanima da li bilo ko priznaje taj pixel u garantnom roku i KO???
Ja imam garanciju 6 meseci pa zato pitam.Sto odmah skaces u oci....

Instalirao sam Audio Recorder Sony, MNOGO je bolje snimanje. Skroz upotrebljivo...

Drugar ga juce kupio i kaze mi danas da ga je ispraznio do kraja i stavio na punjac da se puni ugasenog , punio se punih 6h sa normalno org punjacem iz kutije od 1,8 mili ampera

Poslednja izmena:
Drugar ga juce kupio i kaze mi danas da ga je ispraznio do kraja i stavio na punjac da se puni ugasenog , punio se punih 6h sa normalno org punjacem iz kutije od 1,8 mili ampera

Koji kret.en mu je rekao da prazni bateriju do kraja? To je najgora stvar koju bateriji moze da se desi i bukvalno joj ubija zivotni vek.

Nazad
Vrh Dno