Batali taj CM security on u sebi ima neke gluposti i antivirus. Skini neku drugu applock aplikaciju.vjerujem, juce sam bas forsirao messenger i facebook, i bukvalno gledam kako procenti spadaju, a tel vreo. DOduse imao sam i neku appslock aplikaciju koju sam zamjenio sa CM security-em... Kako god, cini mi se da sad bolja situacija. Koliko bi trebalo u procntima da uzimaju android os i android system?
Па не мора да значи, видиш да други пребацују 4 сата константно, можда код мене нека апликација прави проблем, не знам ни ја, а мрзи ме да урадим фактори ресет. Мада сам ја веома разочаран батеријом, небо и земља када га упоредим са Г2 који сам имао раније...Sto znaci da je baterija ocajna i losija nego na S6. Na S6 sam izvlacio minimum 4 SOT.
Jel mozes postaviti neku sliku?Obzirom da je 2mp odlicna je.
Може ли овом методом и v15c или само v15a?
Хвала, скинуо сам рутован v15c, покушаћу вечерас. Да ли img фајл може да се избрише са уређаја након рутовања?Moze koju hoces verziju samo moras naci rutovan image te verzije koji hoces. Imas na xda cini mi se i najnoviji v15e rutovan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari