Šta je novo?

LG BD370 Blu-ray player

djvaso

Slavan
Učlanjen(a)
24.03.2009
Poena
309
Ima li gdje ovaj player za manje od 27999 dinara koliko je u ComTrade-u?

danas sam video 24990din u megastore-u. Ako je neko video negde jeftinije neka javi.

BIlo u Comtrade pre par dana

U Tehnomaniji na akciji, ispod 22000

Ali je vrh player kome 390 ne moze ni da pridje. Bukvalno je odradjen prefektno (svi Oppo uredjaji su extra). Jedini problem je cena. Da planiram dati za BD player koliko kosta 390, dao bih jos 100e vise za BDP-83. Blu-Ray, DVD, SACD, DVD-Audio, DivX, MKV, mp3, AudioCD... i to sve radi vrhunski!!!

Realno, ja bi uzeo ps3 kao BD player. Nista nije kvalitetnije od njega.

Itekako gresis. Vec playeri od 300e ga gaze u kvalitetu slike i zvuka. Panasonic 60, Sony 350 (360), LG370 je tu negde dok je Oppo 83 jednostavno iznad toga ;)
Da bi dobio bolju sliku od 83 treba gledati u pravcu Denon transporta koji je preko 1000e. Sto se tice PS3 i poredjenja, pogledati WHF i sl sajtove.

Itekako gresis. Vec playeri od 300e ga gaze u kvalitetu slike i zvuka. Panasonic 60, Sony 350 (360), LG370 je tu negde dok je Oppo 83 jednostavno iznad toga ;)
Da bi dobio bolju sliku od 83 treba gledati u pravcu Denon transporta koji je preko 1000e. Sto se tice PS3 i poredjenja, pogledati WHF i sl sajtove.

Tako sam cuo odavno, znaci u medjuvremenu su ostali BD playeri postali bolji.
Ali sa ps3 dobijas mnogo vise od BD playera , a to je meni bitnije od mozda nesto losijeg kvaliteta slike :)

Hehe :) Pazi, PS3 je konzola za igrice, znaci dobijas igranje. Filmovi i muzika su dodatak dok su BD playeri pravljeni za film, i za muziku (neki manje, neki vise) ali ne i za igrice. Kada bih kupovao za filmove uzeo bih BD player, kada bih kupovao za igrice uzeo bih PC. PS3 bih uzeo... ne znam zasto.... Igrice koje volim su bolje na PC, ako je joypad problem pa ima ih i za PC a koliko je PC skuplji (gamer edition) toliko ima i bolju sliku i zvuk. Ipak, kako se igrice za PS3 moraju kupovati cena PS3 vs PC skoro da ne postoji. Mislim, za PC mozes da downloadujes igricu, odigras je i ako ti se dopadne kupis je. Za PS3 nemas gde da dl, mozda iznajmis a na kraju ako zelis da probas, moras da kupis.

Hehe :) Pazi, PS3 je konzola za igrice, znaci dobijas igranje. Filmovi i muzika su dodatak dok su BD playeri pravljeni za film, i za muziku (neki manje, neki vise) ali ne i za igrice. Kada bih kupovao za filmove uzeo bih BD player, kada bih kupovao za igrice uzeo bih PC. PS3 bih uzeo... ne znam zasto.... Igrice koje volim su bolje na PC, ako je joypad problem pa ima ih i za PC a koliko je PC skuplji (gamer edition) toliko ima i bolju sliku i zvuk. Ipak, kako se igrice za PS3 moraju kupovati cena PS3 vs PC skoro da ne postoji. Mislim, za PC mozes da downloadujes igricu, odigras je i ako ti se dopadne kupis je. Za PS3 nemas gde da dl, mozda iznajmis a na kraju ako zelis da probas, moras da kupis.

Ma ok sve to stoji :)
Ali ako zelis igranje na konzoli kao ja dobijas i BD player i ubijas dve muve jednim udarcem kupovinom ps3-a. Ne bih uzimao pored toga jos jedan BD player iako je kvalitet slike bolji. Mozda kada BD playeri padnu na normalnu cenu, ali na ovu skupocu nikako.

Inace cemu kupovina BD playera sada, zar se ima para za narucivanje BD filmova sa amazona?

Ali je vrh player kome 390 ne moze ni da pridje. Bukvalno je odradjen prefektno (svi Oppo uredjaji su extra). Jedini problem je cena. Da planiram dati za BD player koliko kosta 390, dao bih jos 100e vise za BDP-83. Blu-Ray, DVD, SACD, DVD-Audio, DivX, MKV, mp3, AudioCD... i to sve radi vrhunski!!!

Ako se ne varam (a mozda se i varam, nisam se nesto upustao), on ne moze da emituje materijal preko mreze, kao sto moze LG. Ideja je da mi sav video i muzika budu na HD-ovima na PC-u i da to pustam preko mreze.

Hoces mi reci da bi mogao da primetis razliku izmedju bluray-a na PS3 i nekog standalone player-a jedan pored drugog? :) Ako imas neku visoko kvalitetnu sliku takvog poredjenja da bas vidim, ali mislim da je to blago preterivanje.. Ne provodadzisem PS3, ali dati oko 30k za standalone player, a za par hiljada vise imas i HDD, wi-fi, i mogucnost igranja vrh igara.. samo kazem, evo sad cu malo da pogledam bas razlike na tom sajtu, a ti baci ako imas neku sliku koja poredi razliku..

A skokni na HiFi forum gde ima ljudi koji ne priznaju CD player ispod 1000e, zvucnike jos kuplje i sl. Ne mozes reci da ne vredi, jedino da ti ne zelis (mozes) da odvojis tu sumu za to. PS3 je player starije generacije, bez obzira sta sve nudi. Iskreno, ko kupuje BD player i ima para za BD filmove taj sigurno zeli max kvalitet. Razlike u slici izledju 390, PS3 i Oppo recimo su sitne ali nekima primetne. Ja priemtim sitnicu u zvuku pa mi smeta, neko je gluv za mnogo vece anomalije i sl.

Pa dobro, razlika izmedju audio sistema od par hiljada evra i nekih zvucnika od 200 je sigurno primetna :) Ali ovde me stvarno zanima kakve su to razlike, dakle ako bi ti poredjali isti film na istim televizorima, na razlicitim plejerima, hoces reci da bi prepoznao na kom je PS3? :) A da se ne priblizis na 5 cm naravno.. Update-uje se takodje cesto preko firmware-a, mada vidim da i par standalone plejera to ima.. Recimo u poslednjem firmware-u ima zanimljivih poboljsanja za pecurke na gamepad-u, kad je okreces u pravcu kazaljke, ubrzava se snimak, suprotno od kazaljke se usporava i slicno..
Ako slucajno nadjes neku sliku gde se lepo vidi to poredjenje stvarno bi voleo da vidim..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno