Realno, ja bi uzeo ps3 kao BD player. Nista nije kvalitetnije od njega.
Itekako gresis. Vec playeri od 300e ga gaze u kvalitetu slike i zvuka. Panasonic 60, Sony 350 (360), LG370 je tu negde dok je Oppo 83 jednostavno iznad toga
Da bi dobio bolju sliku od 83 treba gledati u pravcu Denon transporta koji je preko 1000e. Sto se tice PS3 i poredjenja, pogledati WHF i sl sajtove.
HehePazi, PS3 je konzola za igrice, znaci dobijas igranje. Filmovi i muzika su dodatak dok su BD playeri pravljeni za film, i za muziku (neki manje, neki vise) ali ne i za igrice. Kada bih kupovao za filmove uzeo bih BD player, kada bih kupovao za igrice uzeo bih PC. PS3 bih uzeo... ne znam zasto.... Igrice koje volim su bolje na PC, ako je joypad problem pa ima ih i za PC a koliko je PC skuplji (gamer edition) toliko ima i bolju sliku i zvuk. Ipak, kako se igrice za PS3 moraju kupovati cena PS3 vs PC skoro da ne postoji. Mislim, za PC mozes da downloadujes igricu, odigras je i ako ti se dopadne kupis je. Za PS3 nemas gde da dl, mozda iznajmis a na kraju ako zelis da probas, moras da kupis.
Ali je vrh player kome 390 ne moze ni da pridje. Bukvalno je odradjen prefektno (svi Oppo uredjaji su extra). Jedini problem je cena. Da planiram dati za BD player koliko kosta 390, dao bih jos 100e vise za BDP-83. Blu-Ray, DVD, SACD, DVD-Audio, DivX, MKV, mp3, AudioCD... i to sve radi vrhunski!!!
neko voli jednostavno da ima film na original disku i to je to.
ja nisam ljubitelj originala ako je slika loša što je slučaj sa dvd-om, zato nemam ni jedan originalni DVD, ali Blu-ray original mi je totalno opravdana kupovina jer dobijaš najbolji mogući kvalitet.
Itekako gresis. Vec playeri od 300e ga gaze u kvalitetu slike i zvuka. Panasonic 60, Sony 350 (360), LG370 je tu negde dok je Oppo 83 jednostavno iznad toga
Da bi dobio bolju sliku od 83 treba gledati u pravcu Denon transporta koji je preko 1000e. Sto se tice PS3 i poredjenja, pogledati WHF i sl sajtove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari