E pa drago mi je...Nego pitanje, da li i koji externi HDD koristis za povezivanje preko USB-a? Pitam zato sto bi uzeo onaj Transcend StoreJet 25M ali sam video da je njemu potrebno napajanje preko 2 USB prikljucka... sto mi je cudno... a i BD ima samo jedan.
Da li je neko pokusavao umrezavanje sa nekim N routerom? recimo Linksys WRT160N ili sl.?
Zanima me koliko bi bilo napretka... Takodje kako vam rade .mkv fajlovi preko wirelessa?
Za vlasnike BD 390 imam par pitanja, prvo me interesuje wireless sa TPLink TL-WR340G kojeg imam, da li je to zadovoljavajuce resenje s obzirom na brzinu od 54Mbps, a nameravam da koristim za pustanje mkv 720p i 1080p, razdaljina je cca 10m, a drugo me interesuje da li postoji opcija za korigovanje velicine fonta subtitle, u prodavnici na nekom demo snimku je bilo jedva citljivo-slova su bila dosta mala.
Unapred zahvaljujem na sugestijama i odgovorima
Sada mi nista nije jasno, u testu se spominje diskretno svijetlo oko tastera i usb-a dok kod mene svijetle diode samo kada se pali i gasi player, i kada se pritisne neki od tastera upali se da indicira komandu, sve radi normalno na playeru pa me sad zanima kod vas kolege radi li to svijetlo u mraku ili ne, dali sam ja baksuz da mi neradi player kako treba i ima li osnove za reklamaciju.
Postavi umjesto auto, original i trebalo bi biti ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari