Terminator
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.07.2007
- Poena
- 349
Ja imam stariji sony od 5Mpix. i Canon SLR 8Mpix. i vise mi netreba, koji ce mi vise od 8 cak i sa njim snimam cesto u manjoj rezoluciji.
Ocigledno te zeza LAN, mala propusnost
Ko još ide sa konjine na magarčinu?![]()
Da rijesis dilemu posudi eksterni disk ili stick od 16GB i snimi taj film na njega i probaj preko USB-a, ako opet sjecka nevalja ti fajl pa se svo vrijeme zezas bez potrebe.Vidiš, skoro sam stavio lan kartu, pošto mi je onboard crkao, ali nisu li sve one 100mbs?
Potpuno se slazem, mega pixeli su porez na budale koje se pale karakteristikama iz kataloga (imam i ja par takvih poznanika kojima je najvaznije koliko je mpix aparat, a ne sve ostalo).
Vecina tih smetljarskih aparata sa 12Mpix. ima vise suma nego prave slike, slobodno to uporedite sa kakvim starijim Canon, ili Nikon SLR aparatom sa 4-6Mpixela pa da vidite razliku.
Misiš BR sa externog hdd-a, jer nešto nisam siguran da može da se nareže 48GB.
Nece da pusti HD tonove sa hard probao, a sa blu ray da. Ja narezao avatar na BD 50 sljaka super, ima hrvatski titl. Ipak je jeftinije od originala, medija je 1190 a original nije ispod 2000 dinara.
Nece da pusti HD tonove sa hard probao, a sa blu ray da. Ja narezao avatar na BD 50 sljaka super, ima hrvatski titl. Ipak je jeftinije od originala, medija je 1190 a original nije ispod 2000 dinara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari