Šta je novo?

Letv X800 / Letv Le 1 Pro

16s vise nema da se skine sa zvanicnog sajta, sad skidam sa nekog levog :) Ne znam zasto su povukli...

Krajem avgusta ili početkom septembra bi trebalo da bude

16s vise nema da se skine sa zvanicnog sajta, sad skidam sa nekog levog :) Ne znam zasto su povukli...
Može i sa zvaničnog samo treba da se registruje i ostavi komentar. Ako ti treba uploudovacu ti sutra?

Joj moze! Hvala unapred!

Otkud znam ovo sto sam skinuo da li valja cemu :D

Mozda mozes da mi posaljes i direktan link?

Edit: Registrovao sam se sada ali nisam uspeo da ostavim komentar, treba da se poveze sa mobilnim, tj da posalje sms kod, a brojeve nudi samo za Kinu, Indiju, USA... Bem ih :)

Poslednja izmena:
Krajem avgusta ili početkom septembra bi trebalo da bude

Nadajmo se da ce izaci.. Ako ne slazu i za to..
A je l to sigurno da ce na osnovu tog ROMa moci da se napravi MM za US verziju? A i ja nikako da skontam u cemu je tolika razlika izmedju CN i USA verzije kada nije moguce CN rom prilagoditi za USA..

Bootloader. Ali nema konkretnih detalja. Zar MM vec nije izaso za x900? Ne vidim da postoje dve razliciti verzije, indijska i kineska?

Nadajmo se da ce izaci.. Ako ne slazu i za to..
A je l to sigurno da ce na osnovu tog ROMa moci da se napravi MM za US verziju? A i ja nikako da skontam u cemu je tolika razlika izmedju CN i USA verzije kada nije moguce CN rom prilagoditi za USA..

Ja to ne znam sa sigurnoscu, samo pretpostavjam zato sto indijske verzije takodje imaju drugacije bootloadere.
Joj moze! Hvala unapred!

Otkud znam ovo sto sam skinuo da li valja cemu :D

Mozda mozes da mi posaljes i direktan link?

Edit: Registrovao sam se sada ali nisam uspeo da ostavim komentar, treba da se poveze sa mobilnim, tj da posalje sms kod, a brojeve nudi samo za Kinu, Indiju, USA... Bem ih :)

evo izvoli: https://mega.nz/#!MtMGUazS Decription key !zRU_NGwgv9BRyFK19QYEpTLkPIF0zaeVjF9NOl2HVwI Ne znam zasto ali konstantno trazi decryption key bez obzira sto sherujem bez njega.

Bootloader. Ali nema konkretnih detalja. Zar MM vec nije izaso za x900? Ne vidim da postoje dve razliciti verzije, indijska i kineska?

Za indijski Le Max nije jos, e sad, svi koji su instalirali kineski rom na indijski x900 se zale da ne radi kako treba, pretpostavljam da mozda postoji neka razlika u bootloaderu kao za x500

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi. Gde je trenutno najbolje kupiti ovaj telefon ? Vidim na gearbestu, banggoodu, coolcool - Out Of stock. Prefeirao bih 64gb verziju ako ima negde, mada ako nema moze i 32gb. Znam da ovo nije tema za x600 model ali sta mislite o kupovini doticnog po trenutnoj ceni od 132 $ za 32gb verziju :)

Poslednja izmena:
Spanjeli, skinuo sam 16s i upravo ubacio. Hvala puno!!!

Ne znam koji im je to fazon sa registracijom...

Sutra krece igranka i podesavanje po volji :D

16s je samo za kinesku verziju, ne znam koju ti imas?
Na zvanicnom sajtu nema nikakav changelog, ili ja ne znam dobro kineski :D

Potrebna mi je pomoc :)

Ubacio sam TWRP, sada kad resetujem telefon stalno mi se pali TWRP, pojavi se LeEco logo i onda se upali TWRP. Sta da raaaadiiim? :)

Potrebna mi je pomoc :)

Ubacio sam TWRP, sada kad resetujem telefon stalno mi se pali TWRP, pojavi se LeEco logo i onda se upali TWRP. Sta da raaaadiiim? :)

Koliko ja znam to se zove Soft Brick. Skini Spanjeli ROM i njega flesuj. On ce ti flesovati sve particije na telefonu i trebalo bi da ti resi problem. :)
Njegov ROM je za US verziju!!

Imaš par mogućnosti:
1. Instaliraš stock recovery, reboot pa onda opet instalacija twrp
2. Instaliraš twrp ali verziju 2.8.7.0. Ili neku ispod 3.0.0.0. Ova koju svi koristimo trenutno pravi problem.

Poslednja izmena:
Kakva je kamera na ovom telefonu?

Negde izmedju Galaxy S5 i Galaxy S6. Imao sam Gionee Elife E7 koji ima kvalitet kamere kao i Galaxy S5, a sa druge strane losiju kameru od Galaxy S6. Ovaj Letv Le 1 Pro ima bolju kameru od Elife E7 pa se prema tome orjentisem :)

Ladno su me banovali kineski majmuni na zvanicnom forumu. A vidim da se jos ljudi zali na isto.

Imam problem :(
Instalirao TWRP 3.0, probao Cuoco92, kao instalira sve ali kada se reboot-uje, vrati na twrp. Probao 2-3 ROM-a (sve za CN) ali ista stvar.
Ima li pomoći ...?

PS. x800 za CN tržište

Imaš odgovor par postova iznad, instaliraj stock recovery, reboot pa onda opet twrp

Hvala na brzom odgovoru. Uspeo :)

Stigao telefon, platio kinesku verziju sa 64gb neki 215e nazalost carina udarila jos 5500 dinara.

Prvi utisci prezadovoljan. Stavio sam mu Cuoco92 14s 6.01 i sve je super. Ekran i izdrada su fantasticni. Kamera mi ne deluje bas najbolje sto me cudi jer znam da ste je hvalili. Jel postoje neka posebna podesavanja koristim stock app sa cuoco roma. Da li ima potrebe probati cn 13 neki rom ? Vidim da ih ima par komada po netu ali bez previse informacija i topica. Sta vi mislite ?

Vrh Dno