Kinez naravnoza US verziju neće biti ništa dok ne izadje mm za x900 indijski
Može i sa zvaničnog samo treba da se registruje i ostavi komentar. Ako ti treba uploudovacu ti sutra?16s vise nema da se skine sa zvanicnog sajta, sad skidam sa nekog levogNe znam zasto su povukli...
Krajem avgusta ili početkom septembra bi trebalo da bude
Nadajmo se da ce izaci.. Ako ne slazu i za to..
A je l to sigurno da ce na osnovu tog ROMa moci da se napravi MM za US verziju? A i ja nikako da skontam u cemu je tolika razlika izmedju CN i USA verzije kada nije moguce CN rom prilagoditi za USA..
Joj moze! Hvala unapred!
Otkud znam ovo sto sam skinuo da li valja cemu
Mozda mozes da mi posaljes i direktan link?
Edit: Registrovao sam se sada ali nisam uspeo da ostavim komentar, treba da se poveze sa mobilnim, tj da posalje sms kod, a brojeve nudi samo za Kinu, Indiju, USA... Bem ih![]()
Bootloader. Ali nema konkretnih detalja. Zar MM vec nije izaso za x900? Ne vidim da postoje dve razliciti verzije, indijska i kineska?
Što donosi 16s točno ? Ima li kakav changelog ?Spanjeli, skinuo sam 16s i upravo ubacio. Hvala puno!!!
Ne znam koji im je to fazon sa registracijom...
Sutra krece igranka i podesavanje po volji![]()
Potrebna mi je pomoc
Ubacio sam TWRP, sada kad resetujem telefon stalno mi se pali TWRP, pojavi se LeEco logo i onda se upali TWRP. Sta da raaaadiiim?![]()
Ajd nek neko proba pa nek javiPojavio se 17S ali za kineza opet.
http://www.letv.re/topic/1379-1pro-x800_17s_-android-601_-23082016-live-rootsuper-user/
Kakva je kamera na ovom telefonu?
Ajd nek neko proba pa nek javi![]()
Jel skroz ili samo softbrick?Na US brick.
Jel skroz ili samo softbrick?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari