Šta je novo?

Letv X800 / Letv Le 1 Pro

Fb messenger ili neki drugi? Ako je prvi, sve radi full, samo vidi da ga nisi isključio tamo u power saving management-u

Narucio sam telefon 27.7., udjem malo pre da proverim gde je kad on u Zagrebu. Jel imao ko iskustva sa slicnim problemom?

Update: Poslao sam i kinezu poruku sta se desava sa telefonom, odgovorio mi je brzo. Kaze da je Hrvatska samo tranzitna zemlja, salju prvo tamo pa onda putuje dalje. Ostaje mi samo da cekam :)

Ne nađoh u Power managmentu opciju gde to da podesim. Imaju 4 opcije. U prve tri nije (bar nisam našao), a u advance power saving opciji je na Kineskom. Možeš li mi bliže reći kako da uradim podešavanje za mesindžer?

Treća opcija odozgo uploadfromtaptalk1470914557948.jpguploadfromtaptalk1470914563806.jpg

То сам пронашао, али и када је чекирано и када је дечекирано, исто се дешава. Иначе, шта је правилно како бих добијао звучни сигнал, да буде чекирана опција поред имена програма или дечекирана? Претпостављам да буде дечекирано, али да приупитам за сваки случај :)

Pogledaj u samom messengeru da nisi isključio notifikacije pošto mi baš tako deluje.
Ako ne želiš da se aplikacija gasi onda treba da isključiš slajder :)

Прво сам погледао то у самом програму и све је укључено и подешено како треба. У сваком случају хвала на помоћи и на саветима.

Drugari, konacno sam nasao kombinaciju koja mi odgovara. Spanjeli ROM + Nova launcher. Radi bez mane. Ne znam zasto ovo nisam odmah uradio, potpuno sam zaboravio na druge launchere.

Tokom mojih igrarija uspeo sam da s****m buffer u RAMu za fastboot (tj. verovatno ga je upucao CM nekim modovanim skriptom) pa nisam mogao da flesujem system image (greska je: "invalid sparse file format at header magi"). Ako se nekome desi isto, ovde mozete da nadjete mali utility koji napravi chunkove od bilo kojeg image-a pa onda moze da se odradi flash kroz fastboot parcijalno.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2749797

Pitanje,posto punim nekad dva-tri puta dnevno i kad baterija izgubi dosta kapaciteta,jel moguće zamijeniti bateriju iako je integrirana ?

Poslano sa mog Le 1 Pro koristeći Tapatalk

Mora da se skida ekran za zamenu baterije, i uopšte za bilo kakvu popravku. To je nezgodan deo. Imaš klipove rasklapanja na youtube.

Pitanje,posto punim nekad dva-tri puta dnevno i kad baterija izgubi dosta kapaciteta,jel moguće zamijeniti bateriju iako je integrirana ?

Možeš da puniš LiPo bateriju 100x u toku dana i po 10min, i opet nećeš da je pokvariš, to nisu one starije baterije pa da se vodi računa o tome. Jedino što ne bi trebalo je da dozvoliš da ti često bude ispod 10% jer se tada smanjuje kapacitet.

Možeš da puniš LiPo bateriju 100x u toku dana i po 10min, i opet nećeš da je pokvariš, to nisu one starije baterije pa da se vodi računa o tome. Jedino što ne bi trebalo je da dozvoliš da ti često bude ispod 10% jer se tada smanjuje kapacitet.
Svjestan sam toga,ali znam da nakon 500 ciklusa kreću gubiti kapacitet rapidno i to je eto kod mene 12-14 mjeseci pa pitam da znam.

A odakle naručiti bateriju uopće ?

Kucaj na aliju LT55a, to je oznaka za bateriju na letvi x800 i x600, trebalo bi da kosta oko 10e ali imaj na umu da je verovatnoca da ces polomiti displej 60%, pri otvaranju telefona.

Ovo za 500 ciklusa ne verujem da je tacno

Kucaj na aliju LT55a, to je oznaka za bateriju na letvi x800 i x600, trebalo bi da kosta oko 10e ali imaj na umu da je verovatnoca da ces polomiti displej 60%, pri otvaranju telefona.

Ovo za 500 ciklusa ne verujem da je tacno
Koliko po tebi onda može da izdrži ? Mislim pitam da znam,ne bi ja sam mijenjao nego u ovlaštenom servisu

U ovlašćenom servisu za letve? Haha jel me zezas? :D
Baterije na mobilnim telefonima mogu da izdrže 2 god sigurno

Dokii u pravu za onu masku. Razjebala se posle deset dana. A tako dobro delovala u pocetku.

U ovlašćenom servisu za letve? Haha jel me zezas? :D
Baterije na mobilnim telefonima mogu da izdrže 2 god sigurno

Ma mislio sam reci u servisu koji se bavi zamjenom ekrana i slicno,generalni smarthphone servis :) poslao sam ljudima postupak rastavljanja i za 20 eura ce mi zamijeniti ekran,narucio sam nadam se original ekran koji sam platio 320 kn.

Dokii u pravu za onu masku. Razjebala se posle deset dana. A tako dobro delovala u pocetku.

Nazalost,samo je vizualno privlacna,ostalo meh.

Ove dvije imam i mogu preporuciti.

http://www.ebay.co.uk/itm/322068479...49&var=510998496047&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

TPU maskica sa perforiranim rubovima,dosta dobar osjecaj u rukama i nema klizanja.

I ova plasticna,vise fancy,ali je samo za desni i lijevi rub,bojim se pada u njoj.

http://www.ebay.co.uk/itm/191846697...49&var=490885520707&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Imam i ja neku TPU koja nije nesto specijalno ali je ok. Cekam ovu official da stigne. A ove sarene ne volim, bezveze mi to izgleda.

Pozdrav ekipi!

Postah vlasnik x800 pre nedelju dana pa da se prijavim. Imam i jedno pitanje. Da li je moguce iskljuciti lock screen? Rom je Spanjelijev. Hvala!

Kako stoji kineska verzija sa romovima? Da li je šestica potpuno funkcionalna, odnosno, postoji li legalna verzija, da nije prerađena? Koliko vidim kineska verzija je sada 170 dolara, odnosno 156evra. Ima li šta bolje za te pare? :)

Kako stoji kineska verzija sa romovima? Da li je šestica potpuno funkcionalna, odnosno, postoji li legalna verzija, da nije prerađena? Koliko vidim kineska verzija je sada 170 dolara, odnosno 156evra. Ima li šta bolje za te pare? :)

Ja mislim da nema nista bolje za te pare.. Za ROMove ne znam jer nemam tu verziju :)

Hvala, tako sam i pretpostavljao.

Sent from my Le 1 Pro using Tapatalk 2

A sto si ubacio 15s kad već postoji 16s

Kinez naravno :) za US verziju neće biti ništa dok ne izadje mm za x900 indijski

Odlično ako je tako. Ja sam mislio da nema nade za MM za US verziju.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno