Šta je novo?

Letv X800 / Letv Le 1 Pro

Na efoxu trenutno imaju samo gold varijantu, ako je nekome bitno. Uplatio sam im telefon preko italijanskog efox-a,prosli utorak i to srebrni. Nista se nije desilo nedelju dana i tek juce posle mog mejla javljaju da nema silver modela. Evo sad cekam gold. Svi telefoni dolaze iz Kine. Nisu mi trazili dodatne pare za isporuku, a porucio sam na Hrvatsku. Cena je bila 185 evra koliko je valjda i sada. Inace, svi ti efoxovi su u stvari Coolicool koji je poznata trgovina.
Ja vidim da je gold 169.99 i da njega jedino imaju...sa kog linka si narucio? Inace juce su imali silver jer sam im slao mejl..al ko zna sta su oni mislili...

Kupio sam na http://www.myefox.it/ U korpu stavio silver i sve bilo ok. Medjutim, posle sedam dana cutanja i tek posle mog interesovanja kazu da imaju samo gold. A i dalje na sajtu nude silver. Magarci

Platio sam 185 evra, kao sto sam vec i napisao koji post gore. Toliko je i sada

Dakle tebi je stigla posiljka za nekih mesec dana jer nisi platio tih dodatnih 20e? Jako mi je cudno registrovanje na sajtu..pa zato pitam da nije jos neko pazario
Stigla mi je za manje od tjedan dana.
Čim su dobili uplatu od paypala,poslali su očigledno i onda cigancili 20 eura koje nisu dobili.

Poslano sa mog Le 1 Pro koristeći Tapatalk

Zna li neko kako da iključim blic koji svetli kada imam poziv ili sms? U pitanju je CM 12.1 V3? Drugi slot mi je telenor kartica i na njemu mi ne radi internet. Da li i drugi imaju taj problem?

sasakv kako si resio ovaj problem sa blicem prilikom poziva i poruka? imam i ja takav problem

Nažalost, ne mogu ti pomoći, jer nisam našao rešenje. Vratio sam se na "originalni" rom na kojem nema tih problema.

Pa imate neku aplikaciju koja resava to. Video na xda.

Од када сам променио РОМ, немам више тих проблема, али хвала на предлогу и на помоћи.

Ljudi, ko ima CM 12.1 V3 i ima problem da mu se ukljucuje blic pri stizanju poruke ili pri primanju poziva ovo je resenje:
Screenshot_2016-07-21-22-51-12.png

Prilozi

• Screenshot_2016-07-21-22-49-50.png
    Screenshot_2016-07-21-22-49-50.png
    166.5 KB · Pregleda: 112
Poslednja izmena:
Zasto v3 a ne v4?

Ma pitam zasto si na V3 kad je vec V4 izasao.

da li ima neko predlog za dobro kaljeno staklo za ovaj telefon?
na prethodnom telefonu sam imao "mofi" i bilo je super, na ovom ne znam koje da stavim

Guram V4 i super radi. Nemam zamerki. Spanjeli ROM mi je isto radio OK, ali desavalo se da kamera zakuca. Nesto ne gotivim bas kineske iOS klonove, pa sam presao na CM.

Ljudi jedno pitanje: http://www.joybuy.com/1141380.html, jel ovo na joybuy-u kineska verzija i jel mozda neko narucio od njih/ ima iskustva ? Par strana iza je pominjano da JD (joybuy) prodaje kinesku verziju i ovo zvuci bas dobro 170usd za CH. Treba mi samo potvrda posto bih narucio u sledecih par dana. Hvala puno !

Koliko ja znam, nema US verzije od 32gb. Pošto je ova koju si naveo 32gb, to znači da je kineska. Drugo, na fotografijama poleđine vide se kineska slova i nema CE oznake (na US verziji su engleska slova i postoji oznaka CE), što opet govori o tome da je kineska. Ali najbolje ti je da im pošalješ pitanje, da ne bude da smo ti dali pogrešnu informaciju

Piše u komentarima da je CN.

Guram V4 i super radi. Nemam zamerki. Spanjeli ROM mi je isto radio OK, ali desavalo se da kamera zakuca. Nesto ne gotivim bas kineske iOS klonove, pa sam presao na CM.

V4 ima probleme sa baterijom. Ja jedva izvucem 3 sata SOTA, a telefon najvise koristim za Skajp i Mesendzer. Zbog toga sam se vratio na spanjeli ROM na kom izvucem 4-5 SOTA. A telefon punim svaki drugi ili treci dan na tom ROMU, dok na V4 sam morao svaki dan.

Potvrdjujem da je spanjeli rom fenomenalan što se tiče optimizacije baterije!

V4 ima probleme sa baterijom. Ja jedva izvucem 3 sata SOTA, a telefon najvise koristim za Skajp i Mesendzer. Zbog toga sam se vratio na spanjeli ROM na kom izvucem 4-5 SOTA. A telefon punim svaki drugi ili treci dan na tom ROMU, dok na V4 sam morao svaki dan.

Nemam taj problem. Mada ja koristim Hangouts i Viber za komunikaciju.

Aha, lepa informacija. Ovo se trazi. Samo bez tog Skajpa i onog groznog Mesengera izvukao bi jos vise.

Jeli imao neko iskustva sa Leeco Le Max 2 X820? Cena je već na oko 250-260eur, a ima baš fine specifikacije.

Ja sam razmišljao ozbiljno ali mi je odvratna rose gold boja i ekran od 5.7in mi je previše. Takođe, mislim da su korišćeni jeftiniji materijali i da je izrada lošija.

Pošto mi treba još jedan telefon, a ovim sam prezadovoljan i ja ozbiljno razmišljam o x820 modelu. Što se veličine tiče, nie mnogo veći od x800 (imate na kimovilu poređenje modela u okviru koje možete da vidite jadan na drugom (u obliku linija)), tako da nije strašna razlika. Evo i recenzije: http://www.racunalo.com/leeco-le-max-2-letv-x820-recenzija-mocnik/
I mene za sada boja odbija i to što ima 32gb manje memorije za tu cenu, mada ovo drugo nije presudno. Negde si pročitao o lošijoj izradi i lošijim materijalima, ili je to samo tvoj utisak?

Moj utisak sa klipova na YouTube-u. Podseća me na X500 a on je znatno lošije urađen od x800

Lepo urađen test na racunalo.com
Najviše sam se i pribojavao softvera, i jako bi me nervirao taj kineski play store i toliko bloatware aplikacija...

Takav softver je i na našem x800 inicijalno (kineska verzija), ali ga (pre)prodavci telefona menjaju u većini slučajeva i ubacuju drugi. Softver mi je najmanji problem, jer se rutovanjem može deinstalirati/zamrznuti mnogo toga što ne treba i može se instalirati novo. A ima i prerađenih romova. Naravno, bolje je kada sve to funkcioniše bez izmena, ali za te pare je malo teže dobiti i vrhunski hardver i vrhunski softver koji svima odgovara.

Vrh Dno