Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Nisam ga razumeo dal treba da stikliram i drugu ili ne :)

Uglavnom, stiklirao sam obe, update prosao odlicno, sad imam 10s stock rom. Sada kad se pali vise ne pise LeTv, nego LeEco :)
I ako neko bude imao posla sa stock recovery-om kao mojim, sa novim romom je preveden:

34b3da4e2dafc9eed74279c7f97bb3153bbd53b7fa67ebc775cc00d67b9face1.jpg

Net sam sada uspeo da namestim, mogu da udjem u Data management (ne zakucava vise) i jos brdo drugih sitnih stvari je poboljsano u odnosu na prosli rom po kom su kinezi prckali.

Sada mi ostaje samo da se izborim sa kineskim aplikacijama :D
Koliko sam razumeo, njih mogu da brisem uz pomoc System app remover, ali da bih ovu aplikaciju mogao da koristim moram da rutujem telefon?

@ironmanbg: I meni je automatski ubacio mt:s wap APN, ali na njemu mi net nije radio jer je APN type bio wap i nije mogao da se edituje. Napravio sam novi APN kao sto je i rista1 okacio i sada radi ok.

Poslednja izmena:
Nisam ga razumeo dal treba da stikliram i drugu ili ne :)

Uglavno, stiklirao sam obe, update prosao odlicno, sad imam 10s stock rom.

Net sam sada uspeo da namestim, mogu da udjem u Data management (ne zakucava vise) i jos brdo drugih sitnih stvari je poboljsano u odnosu na prosli rom po kom su kinezi prckali.

Sada mi ostaje samo da se izborim sa kineskim aplikacijama :D
Koliko sam razumeo, njih mogu da brisem uz pomoc System app remover, ali da bih ovu aplikaciju mogao da koristim moram da rutujem telefon?
e sada posto ti je sve proslo bez greske ajde ponovi kako si isao po koracima i sta si na kraju istiklirao. takodje pretpostavljam da si google instalirao preko ggaps a ne preko roota? posto koristim iskljucivo engleski meni kineski i engleski potpuno vrse posao a hteo bih da predjem na 10s

Neverovatno kako dobre uglove gledanja ima ovaj X600, skoro isto kao moj S5.
Kako se uopšte otvara zadnja strana na ovom telefonu?
Šteta što nema čitač otiska prsta.
Za sada sistem radi super glatko kad se naravno ugase glupe animacije. Podešavanja i prečice su malo čudne posle Šljamsung TW. Nisam još probao sim kartice da ubacim

Damn man, vi i vaše skraćenice, sad sam 5min tražio šta je DT2W, double tap to awake.
Meni to ni ne radi sad po default, jel se to pali negde u opcijama or what?

I gašenje držiš back dugme.

Nema te opcije za double tap kod mene?
Ne znam kako se vata screen shoot na LeTv romu da vam okačim?

*** to je opcija sa stock Androida. Imam Šljamsung S seriju već godinama, na kratko sam imao Nexus 4 i 5.
Evo ga screen. De je opcija?
9133633539409febb06bf58a6fe3f1ba.jpg

Ako imaš aosp rom kod njega nema ta opcija,stavi about phone da vidimo šta piše

Tu piše da je stock ali i verzija pre 6 meseci ,sada je 10s aktuelna iima dosta bolji rad i kameru a u vezi te verzije zašto nema ne znam nisam je imao.Da li imaš stock ili twrp recovery?

Ma stock rom tek mi je stigao telefon. Jel ima u skorije vreme okačeno u temi kako se radi update?
Ili da gledam YT

Evo ukratko uputstva za ubacivanje stock 10s roma, ja sam malo pre radio kod mene na x500, verujem da je na x600 slicno.

Prvo se skine rom za x600 odavde, a za x500 odavde.

Preimenuj ga u update.zip i prebaci na mobilni. Ugasi mob i upali ga u recovery modu (drzis dugme za pojacavanje i paljenje istovremeno) E sad, meni se tu palilo sve nesto na kineskim slovima pa sam radio na slepo :) Sa novim romom je prevedeno i to na engleski:
34b3da4e2dafc9eed74279c7f97bb3153bbd53b7fa67ebc775cc00d67b9face1.jpg
Stikliraj oba i idi na start.

To je to.

Za x600 ima i uputstvo na youtube-u.

Google play servise instaliras ovako: https://www.youtube.com/watch?v=q8ZidFOzl-k

Pa dobro ovo je jednostavno, radio sam to dosta puta na S3 samo sam imao ovaj TWPR.
Ne kontam sa linka za X600 koja je stable verzija? Možda će mi na kompu prevesti Chrome.
Ne znam dal uopšte da ubacujem TWPR, deluje max jednostavno to i root sa iroot programom.

Baterija ovako bez sim kartice, samo video test. Još je ostalo 45%
Baterija je mnogo jača od one na S5.
S5 bi sad bio na 20% baterije.
f2d9ca57933ba139dfe5c4fd7d267217.jpg

Ovako iz zezanja SoT.
O ovome S5 može da sanja samo.
f80f9675746b6289b01df8dc12279fc1.jpg

Pa dobro ovo je jednostavno, radio sam to dosta puta na S3 samo sam imao ovaj TWPR.
Ne kontam sa linka za X600 koja je stable verzija? Možda će mi na kompu prevesti Chrome.
Ne znam dal uopšte da ubacujem TWPR, deluje max jednostavno to i root sa iroot programom.
Stable je ona koja ima s na kraju imena fajla kao xxxxx.xxx.xx10s, za skidanje su znak-dva na samom kraju reda. Twrp ti treba da bi mogao da napraviš backup jer je ***** nekog tipa neminovan kad tad. Takođe, svaki put kad uradiš update češ morati da rootuješ telefon. Ovako kroz twrp ubaciš ROM, pa supersu i sve ti isto ostane

Moje iskustvo sa dve kartice , sinhonizacijom svih naloga :4h na 3g i wifi preko 5h a da se ne ide baš do kraja baterije.

Jel ta EUI 10s verzija softvera donosi samo poboljšanja?
Nemoj da bude ko sa Šljamsung update om sistema, svaki put sve gora baterija i još što šta.
Ne kontam ni gde ovde pali / gasi sinhronizacija.

Pobogu, zašto volite da komplikujete stvari? Twrp je obavezan ukoliko želite da root-ujete telefon i da imate mogućnost da radite backup, ubacujete modove, Dolby digital I slično...
Instalirajte twrp sa linka koji sam postavio (samo za x600) i onda skinite 10s verziju, ne morate da menjate ime u "update"...
Napravite backup trenutnog roma
Format svega sem interne memorije!
Instalirajte 10s
Restart (reći će da li ste sigurni da hoćete pošto ne postoji OS,vi svejedno restartujete)
Sačekate da se podigne sistem, izaberete engleski.
Povežite telefon za komp i prebacite super su i gapps.
Ugasite telefon, power plus volume+ upadate u twrp opet, install gapps i super su, clear cache I restart...
Toliko, imaćete najnoviji firmware plus twrp, root-ovan telefon i sve Google servise.

Posle uz pomoć titanium backup-a očistite sve kineske aplikacije i to je to. Ko je vec instalirao i podesio tel i ne želi opet ispočetka da radi sve to, samo iz twrp vrati podatke (data), I imaće sve kao ranije samo sa najnovijom verzijom firmware-a.

Super Su i gapps izguglajte da skinete

Koje si drajvere koristio?

Ja sam flashovo neki twrp od grosso shop,vrv baš taj koji predlažeš, ali ne radi, kad treba nešto da se instalira, kaže swipe, ali ne reaguje.

Još se nadam da je do drajvera, ali uvek se mob poveže.

Meni komp prepoznaje telefon sve super, ali nikako MTK Droid tools da ga prepozna. Ni iRoot mi ne pomaze, a sve to radim da bih napravio kopiju mog roma. Al nesto bas nece....

Koje si drajvere koristio?

Ja sam flashovo neki twrp od grosso shop,vrv baš taj koji predlažeš, ali ne radi, kad treba nešto da se instalira, kaže swipe, ali ne reaguje.

Još se nadam da je do drajvera, ali uvek se mob poveže.

Reaguje sigurno, ima progress bar u vidu jedne tanke linije, deluje da se ništa ne dešava ali radi, sigurno mora da radi, uradio sam to na 10 letvi do sada.
Driveri bilo koji adb, za win 8 i 10 su najbolji pdaNet

Pobogu, zašto volite da komplikujete stvari? Twrp je obavezan ukoliko želite da root-ujete telefon i da imate mogućnost da radite backup, ubacujete modove, Dolby digital I slično...
Instalirajte twrp sa linka koji sam postavio (samo za x600) i onda skinite 10s verziju, ne morate da menjate ime u "update"...
Napravite backup trenutnog roma
Format svega sem interne memorije!
Instalirajte 10s
Restart...

Super Su i gapps izguglajte da skinete
Postoje ljudi koji ne mogu ili ne umiju da ubace twrp iz ovih ili onih razloga. Neki ***** sa drajverima, win10 vs win7, greška u koracima, prvi im je i ne čitaju sve ili što već. Ti ljudi na svom prerađenom ROMu kojeg su dobili koji je kao fabrički a nije i dalje imaju stock recovery i da bi mogli update da odrade, jer im OTA ne radi iz jasnih razloga, moraju pješke, sve sa update.zip

Reaguje sigurno, ima progress bar u vidu jedne tanke linije, deluje da se ništa ne dešava ali radi, sigurno mora da radi, uradio sam to na 10 letvi do sada.
Driveri bilo koji adb, za win 8 i 10 su najbolji pdaNet

Nema kod mene linije
ne vidi se.

Nazad
Vrh Dno