Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Zar niste pisali da ovo prodaje direktno JD? Koliko vidim prodavac je neki Carryit Technology.

Znači popust je 40 usd za obe letve?
Ubaciš kupon od 20 usd i on ha računa kao 40 usd?

Poslednja izmena:
Smorio sam se,ne moze 2 letve :/
Kaze system JD da dodjem za 7 dana :/ prso sam :/
haoooos 1.jpg

Koliko vidim sad kupon od 40 usd radi samo jednom,upravo dokazano

Otvori drugi nalog pa na taj drugi,ako naručiš na isti nalog dve ,carina može da vrati jer to smatra švercom,različite adrese moraš.

koji PROPAST,sad nemogu duzmem jos jedan :/ odo spavam , nema dalje

Ja sam malopre kupio dva telefona sa popustom na jd. Razliciti proizvodjaci, nubia i letv i razliciti prodavci. Koliko putuju telefoni do nas? Da li je prica kao na aliexpressu, oko mesec dana?

Nije problem samo vrijeme u transportu nego i vrijeme od kupovine do slanja. Ja sam naručio prije desetak dana i još nisu poslali

Možda zbog gužve evo ni meni nisu poslali ni sd ,ni selfi pecaljku samo se pojavio broj da je u pripremi.

Zar niste pisali da ovo prodaje direktno JD? Koliko vidim prodavac je neki Carryit Technology.

letve prodaje taj sto si naveo i ovaj ewoo i posle 8 dana od placanja ih ne salju,ko sto rekoh izgleda da ih nemaju prodaju za sad macku u dzaku,jd salje vrlo brzo po uplati ovi ostali jok

Prodaju razni prodavci X600/32 je prodavao neki evoo, a x500 i x600/16 valjda taj caryt, zato sam razmišljao da pored x600/32 uzmem i x500 kod drugog prodavca, za svaki slučaj.

evo jd prodaje lenovo zuk za samo 230$ sa kuponom,problem je carina zato sto ce napisati na paketu cenu od 299

nece ni ovi prodavci koji prodaju preko jd-a zeznuti stvari ali se kod njih ceka vise nego sto treba

Nije samo JD problem, ja sam porucio OUKITEL K6000 na Everbuying 22-og ovog meseca i jos mi u porudzbini pise processing i nema ni naznake kada ce da ga poslaju a dok sam na coolicool porucio dva homtom ht7 pre 12 dana a poslali su samo jedan telefon 29-tog a kada ce drugi da poslaju to sam bog zna.

Izgleda da je ovo opste ludilo sada narucivati bilo sta u vreme praznika.

Meni je prije sedam dana navodno ga poslao, dao mi i tracking number ali nista se ne desava. Isto i sa aliexpressa.

Kako da vidim kada JD prodaje direktno???

Vidim da su mnogi platilii da još nisu poslati,da neće biti neki za...eb???

Kako može da bude ***** kad smo platili PayPal om. Koliko sam čitao na forumu taj JD je jedan od najvećih lanaca u Kini, tako da ane verujem da će biti problema. Kontam da je zbog praznika

Kako može da bude ***** kad smo platili PayPal om. Koliko sam čitao na forumu taj JD je jedan od najvećih lanaca u Kini, tako da ane verujem da će biti problema. Kontam da je zbog praznika
Nece biti ***** naravno, JD je ipak ozbiljan igrac to svako moze da proveri.
Meni je Kinez napisao posteno da ce mi poslati sledece nedelje zbog praznika sto je ok i razumljivo.

I dalje nisam u stanju da ocenim koji je bolji fon 500 ili 600 u smislu da bude sto duze zaštićen od nadolazećih telefona po pitanju cpecifikacija.Uzeo bih Sa 32 gb ali ne znam da li 500 ili 600.

Zavisi šta hoćeš a oba su odlična:
X500 je tanji malo, metalni i veći , ima otključavanje otiskom(nema t2w),
x600 : sharp ekran,bolja kamera,žiroskop,metalan po obodu,t2w
Ostalo je uglavnom isto.

Mislim da bi ovo pitanje koji je bolji, x500 ili x600 trebalo zabraniti na forumu. [emoji2]

tezak odgovor, narocito ako osoba nema oba ili je imala oba. pa da iz prve ruke obrazlozi....

Nešto ne vidim kupončiće na JD.

Ja evo idem kuci pa cu da probam da napravim jos jedan nalog i probam duzmem jos jedan x500,skroz glupo sto kupon 40 moze samo jednom da se koristi...*****izam :thumbdown:

765e1de24e8760af81eac626c48ab332.jpg

Srećna nova godina .
X600

Bas htedoh da narucim jos jedan x600 sa drugog acc, izgleda da akcija vise ne vazi :(

Lep dizajn,extra ekran , kamera i zvuk,sot 3,5-5h i sve radi.Ekran je preko cele prednje strane tako da po obodima nema onaj plastično zaštitni sloj i pri padu je sigurno posložniji lomljenju.Uz njega dobija se case koiji to dosta rešava i to je jedina potencinalna mana ali zato izgleda extra.Softver izbacuju svake nedelje probni a mesečno u dan stable verziju.

Evo rusi pisu da su im prodavci odgovorili da nece slati nista prije osmog januara. Jednostavno radnici nijesu pristali na prekovremen posao, pa su na odmoru...

Nazad
Vrh Dno