Ja sam uzeo CONTINENTAL All Season guma 205/55R16 91V AllSeasonContact 2 za 9000 na Ananasu. Uvek imaš kupone tipa popust 5.000 na 35.000 ili 3.000din na 20.000 ili 2.000 na 15.000.....Sta uzeti u srednjoj klasi za oko 7-8 hiljada, dimenzija 205/55-16?
205/55/16?Na kraju nista od navedenog, naletim na Kumho ECSTA HS52 za 6200 po gumi, cekam isporuku i montazu.
Pojasni molim te. Da brze, ostrije ulazis u krivine ili nesto drugo?"hvataj jace krivine" ... "poceo jace da hvatam krivine"
U prevodu, pocni da driftujesPojasni molim te. Da brze, ostrije ulazis u krivine ili nesto drugo?
Pa ne treba da vozis reliPojasni molim te. Da brze, ostrije ulazis u krivine ili nesto drugo?
Koliko mi je poznato, Hankook se izgovara kao Henkuk, sa kratkim u, možda si upravo zbog tog kratkog u ti negde čuo o.Korejci kažu henkok, tako da je nebitno kako se piše
A i ne bih se složio sa tobom oko čitanja dva o, to je još manje bitno
5 godina radio sa korejcimaKoliko mi je poznato, Hankook se izgovara kao Henkuk, sa kratkim u, možda si upravo zbog tog kratkog u ti negde čuo o.
Velika greška. Velika zabluda uopšteAutogume imaju Bridgestone 4 na stanju. Svakako ako je dot stariji necu ih prihvatiti i to je to.
Ja sam kupio auto sa kontinentalkama onda sam uzeo miselin,sada sam preso na barum koji je skoro duplo jeftiniji i nista mu ne fali i vala necu vise da bacam pare na premium gume,pogotovo jer je i meni 90 posto gradska voznja a i prelazim godisnje max 15k,dimenzija 245/40/18.Pozdrav. Molim vas za savet za letnje gume a da nisu premium. Uzeo sam Tucson 2018 4wd, gume 245 45 R19 Hankook ali matore moraju da se menjaju.
Gradska voznja 70% put 30%. Vozim penzionerski 90% vremena i najbitnija mi je udobnost, ali eto tih 10% treba da je ok guma i da lepo drzi. Znaci neki kompromis.
Dosta sam citao i Hankook je definitivno win win ali malo prelazi budzet 24.000 rsd. Dodatni problem sto trenutno u Srbiji na stanju ima Hankook i Tigar , eventualno kleber ali skoro 20.000rsd
Video sam na sajtu autogume rs ima sledeca ponuda:
1. Bridgestone Potenza S001
245/45 R19 102Y XL MO - 13200rsd
2.
Nokian Powerproof 1 245/45 ZR19 102Y XL - 14.700 rsd
E sad ovaj bridgestone je bas ispod cene, zvao ih kazu ne znam dot svi su do 2 god. A i taj bridgestone neki pljuju neki hvale, te los na kisi, te tvrd te dobar,.... Nokian sam koristio all season i vrhunske i zimi i leti ali 2 god i pocele da se krune. Letnje Nokian nisam koristio. Do sad sam vozio tigar na drugim kolima i ok, ali ne bih bas u ovom promeru.
Da li neko ima iskustva sa ova 2 modela guma, ili predlog za nesto trece? Ali kao sto rekoh lageri su slabi u ovoj dimenziji osim kineza, tigra i hankook.
Ima i treca opcija kao najgora da odem do Hrvatske po hankook tamo je oko cca 150 eur.
Molim vas za savet. Unapred hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari