Da, da, preko Ananasa sa sve dostavom.11300 je cena za 2 gume?
Ja sam isto uzeo AllSeasonContact 2 i za sada sam zadovoljan. Buka je ista kao letnja i na 160 i nekako lakše se sa novim gumama postiže veća brzina. Da li je to taj manji otpor kotrljanje kojim se hvale ili nešto drugo, ali se baš primeti da auto lepše ide. Možda je samo subjektivno, jer sam do pre mesec dana vozio zimski set, pa sam zaboravio kako je sa "letnjim".Kao neko ko je vozio AllSeasonContact 2 i SF3 mogu da izjavim za televiziju, kao nove su isti đavo, svakako bolje od 6 godina starih letnjih HankookE sad zima, i za godinu dve, preneću utiske.
Ovo poređenje je već zastarelo na neki način, jer uskoro stižu (ili su već u prodaji) novi AS modeli - Michelin CrossClimate 3/Michelin CrossClimate 3 Sport, Nokian Seasonproof 2, Uniroyal AllSeasonExpert 3 itd.Evo ga i test all season guma za 2025, Österreichischer Automobil, Motorrad und Touring Club....
ADAC takođe https://presse.adac.de/meldungen/ad...n-wenige-sind-wirklich-allwettertauglich.html
Ja koliko sam istraživao, a dosta sam se posvetio prošle jeseni, shvatio sam da su AS gume ustvari u većini slučajeva praktično zimske. Po performansama u zimskim uslovima se vrlo malo ili nimalo razlikuju od zimskih, a u letnjim uslovima su dosta lošije od letnjih.Čuvene all season gume, ne valjaju ni za leto, a tek ne valjaju za zimu 😂😂
Ja ću onda da vozim AS u proljeće i na jesen.....Čuvene all season gume, ne valjaju ni za leto, a tek ne valjaju za zimu 😂😂
Cista letnja, nema sta, ako se penje na Himalaje leti.Ode drugar u Eurogumu u Grcica Milenka i kaze trebaju mu za VW polo LETNJE GUME i ovaj kaze ok moze imamo ne znam koju cenu mu je rekao nije sada ni bitno jer nije problem u ceni. Covek mu monitira Westlake r14 sw608 i kaze mu to su ti letnje.
Ni ne treba da bude u saobraćaju ko ne razlikuje letnje i zimske gume.Ode drugar u Eurogumu u Grcica Milenka i kaze trebaju mu za VW polo LETNJE GUME i ovaj kaze ok moze imamo ne znam koju cenu mu je rekao nije sada ni bitno jer nije problem u ceni. Covek mu monitira Westlake r14 sw608 i kaze mu to su ti letnje.
Trebaju mi nove AS gume za Reno Modus, jel ima smisla ovo što chatGPT preporučuje? Ima li boljih opcija u tom budžetskom cenovnom rangu?
Pogledajte prilog 497445
Od tih sa liste, jedino Quartaris 5 nisu smeće, ali im je cena takva da se ne isplate pored malo skupljih a boljih AS guma. Napiši tačnu dimenziju.Trebaju mi nove AS gume za Reno Modus, jel ima smisla ovo što chatGPT preporučuje? Ima li boljih opcija u tom budžetskom cenovnom rangu?
Pogledajte prilog 497445
Dimenzije su 185/60/R15. Trenutno imam neke AS Riken i odlična su me služile (ili možda samo ne znam za bolje, ovo mi je prvi auto), auto se vozi 70% po gradu i ostatak su izleti i međugradska putovanja.Od tih sa liste, jedino Quartaris 5 nisu smeće, ali im je cena takva da se ne isplate pored malo skupljih a boljih AS guma. Napiši tačnu dimenziju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari