Šta je novo?

Lepi brojevi

Da li ima negde da se nabavi 064 broj ali da počinje sa 1?
KupujemProdajem, preko veze ako imate nekoga ko radi u mt:s, sada su počeli da davaju 064/1 brojeve za Kućni/Mobilni Internet, mi smo dobili ružnu numeraciju 064/130... ružnu u smislu da su ostali brojevi razbacani na sve strane, samo početak je lep 064/130.

Da li ima negde da se nabavi 064 broj ali da počinje sa 1?
Ne znam da li ti je bitniji prefiks ili numeracija, tek da se zna da ćeš početnu jedinicu najlakše naći sa 062 prefiksom.
Ja imam Yettel prepaid internet broj koji počinje sa 062/14, a moja komšinica iz Nemačke kupila je Yettel transit paket i on počinje sa 062/12.

Od koga tačno da uzmete/kupite što najbolje brojeve telefona?
Na kp imaju prodavnice lepih brojeva sa velikim izborom brojeva za sve mreže. "Najbolji brojevi" nisu jeftini, kreću od 100 evra pa naviše.
A ako hoćeš neki konkretan broj jedino kod operatera ili uz pomoć veze kod operatera.

KupujemProdajem, preko veze ako imate nekoga ko radi u mt:s, sada su počeli da davaju 064/1 brojeve za Kućni/Mobilni Internet, mi smo dobili ružnu numeraciju 064/130... ružnu u smislu da su ostali brojevi razbacani na sve strane, samo početak je lep 064/130.
Da li može preko prepaid mobilnog interneta da se dobije 064/130 i slično?

Kakvi su, i ono vaznije, odakle su sestocifreni yettel brojevi sto pocinju sa 063 32####?

Kakvi su, i ono vaznije, odakle su sestocifreni yettel brojevi sto pocinju sa 063 32####?
To više nema pravila .
Ranije je bilo 063 40,41...bile su za Niš , 063 /50 ,51 ...Vojvodina , 063 /20 ,21 ....službeni i grad Beograd 063 /60 ,61 ...mahom Jagodina i neki deo Centralne Srbije....
Ma da sada pravilo nema .
Imam 063 38 ... iz Niša sam

To više nema pravila .
Ranije je bilo 063 40,41...bile su za Niš , 063 /50 ,51 ...Vojvodina , 063 /20 ,21 ....službeni i grad Beograd 063 /60 ,61 ...mahom Jagodina i neki deo Centralne Srbije....
ima smisla. pitam ovako jer me cisto interesuje, broj je relativno nov gledano

Mislim da ljudi preteruju sa time. Ja sam moj broj 062 sestocifren koji sa zavrsavao sa 111 prodao coveku iz Nemacke koji je ovde hteo otvoriti firmu, ali nije nesto krenulo, nemam pojma, uglavnom trebao mu lako pamtljiv broj, tada za 500e, a sve iz razloga jer sam dobio sluzbeni telefon te sam svoj vrlo slabo koristio. Supruga mi ima jos uvek 063 takodje sestocifren, ultra lak, dok cerka takodje koristi sestocifren 066 a on je ono, kako kazu platinast. Sada koristim svoj telefon i broj mi je skroz bzvz ali nisam ni hteo takozvani extra jer sam skapirao da brojeve vise niko ne pamti niti mu trebaju. Ubelezis jednom u imenik i to je. Razmislite sami koliko brojeva imate u glavi, naravno sem vasih ukucana. Razumem donekle firme ali ako nemate neki biznis, potpuno je nebitno jer kao sto rekoh, dacete nekome broj, on memorisati u fon i nikada vise nece ni videti taj vas broj, niti ga pamtiti. Naravno, svako zna svoje ali zaista u danasnje vreme broj vise niko ne pamti, pamti ga vas telefon. Jedini broj koji mi je bio vazan je reg. tablica, zbog kukica i parkiranja, mada vise nemam pojma jel jos uvek treba ubacivati nasa slovo, posto sam tablice davno regulisao.

To više nema pravila .
nema ja sam dobio jedan 06321 kad uzimao telefon pre 2 godine sad je taj na prepaid 6 cifreni

Nazad
Vrh Dno