Kolega2357
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2025
- Poena
- 55
Da li je moguće dobiti 064 sa 11 da počinje ili slično?
Ja sam kupio na trafici 2019. 064 koji počinje na 23 🤷🏽♂️Da li je moguće dobiti 064 sa 11 da počinje ili slično?
Pa ako ima slobodnih brojeva koji pocinju sa 11 (a sigurno ima), ne vidis zasto bi bio problemDa li je moguće dobiti 064 sa 11 da počinje ili slično?
jedino ako prebacis sa postpaidaMože li 060 na dopunu da se dobije?
To je po meni bezveze.jedino ako prebacis sa postpaida
Koliko plaćaš to? Može li broj da se zadrži?Mts mobilni net krenuli da daju brojeve 064/122-xxxx tu karticu sam dobio uz mifi ruter danas
Pozdrav
Može prebaci se na prepaid kad istekne uo.Radio sam to ranije kada sam imao mobilni net.Koliko plaćaš to? Može li broj da se zadrži?
Postoji ali oni su 066.Postoji li više mogućnost kupovine broja sa 6 cifara?
Yettel, ali u početku bi morao da budeš postpaid. Na licu mesta se dogovaraš za numeraciju, kojim ciframa da počinje, itd. Obično operateri uslovljavaju da period bez ugovorne obaveze bude 3 meseca pre nego što pređeš na prepaid. Mada, Gemini navodi da bi možda tražili da se izmiri prvi račun (recimo sklopiš ugovor sad krajem meseca), račun ti se generiše između 3. i 6. narednog, ti ga platiš i tražiš prelazak na dopunu. S treće strane, prenos broja nakon 60 dana boravka u mreži je takođe opcija.Postoji li više mogućnost kupovine broja sa 6 cifara?
Svaka poslovnica ima različite numeracije, imaš i online da biraš broj ona stalno ima iste. Imaš plus i specijalne brojeve ali se plaća posebna cena.Odlične informacije, 063 mi savršeno odgovara.
Da li postoji neđe spisak dostupnih brojeva ili je sve u poslovnici?
Ima li svaka poslovnica različite brojeve ili su u svaki isti.
Ako ideš na postpaid, u poslovnici biraš broj iz baze slobodnih brojeva. Samo računaj da je 063 broj skoro sigurno već bio nečiji ranije, pa može da se desi da te par dana cimaju ljudi koji traže starog vlasnika, ali to brzo prođe.Odlične informacije, 063 mi savršeno odgovara.
Da li postoji neđe spisak dostupnih brojeva ili je sve u poslovnici?
Ima li svaka poslovnica različite brojeve ili su u svaki isti.
Kako znas da je prviBrojevi su prvo bili 061 (NMT mreža ili 1G) puštena 31. decembra 1994. sa 9500 brojeva! Zatim 1996. Mobtel prelazi na GSM900 standard (2G) pozivni broj postaje 063, a broj pretplatnika raste na 17.000 i to u Bg su išli brojevi 063/2xxxxx, a u NS 063/5xxxxx
Telekom pustio 064 mrežu davne 1998. i to 064/1xxxxxx i ja sam ponosni vlasnik prvog telekomovog izdatog broja !!!
Ko ne veruje neka mi pusti broj u DM i šaljem mu sms 😂
Ja sam uzeo onu 5ica na probu (E-sim), i numeracija mi je 065Kada se kupuje mts eSIM prepaid iz koje numeracije dolaze brojevi?
Znači ne može da se bira numeracija?Ja sam uzeo onu 5ica na probu (E-sim), i numeracija mi je 065
Pitao podršku, kaže da može u poslovnici zamena za Fizički SIM i da je besplatno navodno.Je l' probao neko da zameni 5ica na probu za fizičku sim karticu?
Moj se završava na 5000 a i cifre pre toga su pamtljive tako da eto. Ima tome skoro 20 godina, kupovao na trafici sim karticu za rođaka primetio taj broj i uzeo ga za sebe.
Ne mora i nece, a zasto ni meni nije jasno. Dva puta ugrabio promocije na rezevnom broju, kad se oslonodila UO na glavnom i bio pripejd. Rekli ne moze i tacka , a zasto ne da sistem. Isao u druge poslovnice reko mozda cu imati srece ali ista prica ne moze to.Postojeći broj na postpaidu u poslovnici operatera mogu da zamenim sa dotičnim brojem koji je prepaid broj iste mreže? Operater mora da mi omogući transfer ugovora na taj broj ako to želim?
Od koga tačno da uzmete/kupite što najbolje brojeve telefona?26. godina koristim jedan jedini broj 064148744x. Imao sam par puta ponuda da uzmem gratis mnogo mnogo lepe brojeve ali me to nikada nije zanimalo. Dok moj burazer on je pod debelim kompleksom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari