Šta je novo?

Lepi brojevi

Da li ima negde da se nabavi 064 broj ali da počinje sa 1?
KupujemProdajem, preko veze ako imate nekoga ko radi u mt:s, sada su počeli da davaju 064/1 brojeve za Kućni/Mobilni Internet, mi smo dobili ružnu numeraciju 064/130... ružnu u smislu da su ostali brojevi razbacani na sve strane, samo početak je lep 064/130.

Da li ima negde da se nabavi 064 broj ali da počinje sa 1?
Ne znam da li ti je bitniji prefiks ili numeracija, tek da se zna da ćeš početnu jedinicu najlakše naći sa 062 prefiksom.
Ja imam Yettel prepaid internet broj koji počinje sa 062/14, a moja komšinica iz Nemačke kupila je Yettel transit paket i on počinje sa 062/12.

Od koga tačno da uzmete/kupite što najbolje brojeve telefona?
Na kp imaju prodavnice lepih brojeva sa velikim izborom brojeva za sve mreže. "Najbolji brojevi" nisu jeftini, kreću od 100 evra pa naviše.
A ako hoćeš neki konkretan broj jedino kod operatera ili uz pomoć veze kod operatera.

KupujemProdajem, preko veze ako imate nekoga ko radi u mt:s, sada su počeli da davaju 064/1 brojeve za Kućni/Mobilni Internet, mi smo dobili ružnu numeraciju 064/130... ružnu u smislu da su ostali brojevi razbacani na sve strane, samo početak je lep 064/130.
Da li može preko prepaid mobilnog interneta da se dobije 064/130 i slično?

Nazad
Vrh Dno