Šta je novo?

Lenovo P780

Ja imam "samo" 4gb, trpam sve živo i nikad nisam imao problema sa mestom, tako da ne znam zašto se cimaš.

Kako trpas sve "živo"? Instaliraj NFSMW i ostane ti manje od dva GB. Tu mozes da stavis jedan HDTV rip od neke serije i to je to.

Za sd karticu nisi čuo?

Jesam. Samo sam konta da ovaj phone nema slot za sd karticu.

Ja se najzad igram ovim telefoncicem. Osim tezine, koja mi ne odgovara za trenerke (mada tu jedino matori W902 radi) mi se stvarno svidja vise nego sto sam ocekivao. Jedino jos da vidim kakav ce biti VIP signal, ali nesto mi se ne stavlja VIP kartica dok ne prebrisem nekim ROMom i rootujem :) v120 je kod mene inace, BG.

Neverovatno kako ovo fluidno radi, i koliko malo Chrome trosi bateriju (za razliku od drugih telefona, gde je zdere).

Odličan telefon i mnogo dobro radi tako da nemam neku želju za instaliranjem custom romova mada bih voleo da vidim KitKat na P780.:trust:

Mislim da KitKat nikad nece doci na ovaj telefon, i da oni KitKat cuvaju za novu seriju telefona, da bi nas time natjerali da kupimo.

Ne čuva Lenovo ništa. MTK koji proizvodi čipset nije još obezbedio podršku za Kitkat, a pitanje i da li će. Imaju sad novu seriju procesora MT6592/6582 koji će im verovatno biti prioritet.

U pravu je Mitar,MTK se tu pita najviše.

Odličan telefon i mnogo dobro radi tako da nemam neku želju za instaliranjem custom romova mada bih voleo da vidim KitKat na P780.:trust:

Ne zelim ni ja custom ROM, vec nesto sto znam da je provereno, a ne ROM sa kojim je dosao :)
Inace, wifi kida... 800-900KBps preko ESFE kopiranje, koje ni na S4 ne radi blizu te cifre.

Nikakvom magijom,sve je podešeno fabrički jedino što ne koristim telefon za igre i gledanje filmova.

Takodje, ja ga koristim za telefoniranje i za surf, ne gledam nikad filmove ili igrice da igram, zato me odusevljava rezultat..2 dana mi max traje baterija
Koja ti je verzija softvera, androida?

Android je 4.2.1,build number P780 8G ROW S123 131231,baseband version V23

Meni je verzija S119...mozda je tu neka razlika...

Inace izasao je mali update za 8GB verziju (verovatno i za 4ku), P780 8G ROW S124, oko 11MB. Obzirom da nisam vlasnik telefona dugo, ne znam sta je sve popravio, ali je sredio iritantni bug oko rotacije ekrana pri kucanju SMS poruka.

Poslednja izmena:
Jel' resio neki od tih update-a problem sa gubljenjem zvuka na spikeru? (koji nestaje nakon restarta)

Jedno pitanje, planiram da kupim ovaj telefon. Interesuje me gde u Novom Sadu ubacuju srpski meni, koliko to košta? Znam da gubim garanciju, pa ne znam isplati li se ubacivati.

Jesi li siguran za srpski meni?

Mislim da ne postoji srpski meni za ovaj telefon.

Dobio sam ovaj mob iz Dubaia sa nekim samsung-lenovo romom i cini mi se da je bio i srpski jezik u listi, ne secam se tacno.

Meni nešto ne nedostaje srpski meni ali je šteta samo zbog toga ne kupiti ovaj telefon.Tvoj izbor naravno.

I ja bih trebao da kupim Lenovo :). Razmisljao sam izmedju Grand 2, Motorole G i P780. Ali mi je nekako Lenovo logican izbor jer ova druga dva ne mogu da se nadju a da imaju garanciju kod nas. A ruku na srce cena je vise nego ok.

Samo jedno pitanjce. Vidim da ljudi vise jure 8gb verziju. Da li ona ima jos neku razliku osim sto ima 4gb vise pa se zato trazi or?! Mislim, tih 4gb se lako nadomesti mem karticom :).

Samo sa 4GB sam našao, Gigatron, Com trade, winwin, Handy, sve sam obišao.

Nazad
Vrh Dno