Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Pogledajte prilog 243748

Ako ima iko da je uzeo zeni ili devojci ovaj fon, preporuka za masku. Danas stigla sa alija.

Auuuu ružniju masku nisam video skoro. . .Ali ukusi su različiti i o njima ne treba raspravljati, a i žene vole tozla.

Ono što je bitno a nisi spomenu je kakvog je kvaliteta i da li dobro štiti telefon.

Jel taj gornji deo aluminijum ili plastika?

I jesam i nisam. Kamera radi ali ako se slika pa promeni na prednju onda se desi problem. "Force close" ili jednostavno crno. I citam dosta ljudi se zali na to. Onda mora restart i kamera opet radi, i onda mogu da slikam 3,4 puta i onda se desava isto. Ovako je rom odlican ali me ovo sa kamerom bas nervira.
I malo sam gledao telegon nema LTE agregaciju i max speed je 150mbs, nema ono 4g+

Zeza portrait mode. Klasicna slika sa prednje kamere bar meni radi. Generalno svuda na Oreo je neki problem tog tipa no ovo je stvarno na visokom nivou upotrebljivosti. Tj ja samo njega koristim.

Probaj Arnova v1.4 gcam, trebalo bi ona sad najbolje da radi.

Telefon podrzava 4G+, imas to i u testu koji sam okacio u prvom postu, ali iskreno ne razumem cemu to? :)

Sto se patite ljudi sa tim oreo romovima kad uvijek nesto steka, ne radi, zeza...uzmite cuoco92 mm rom i nema buga na zadnjem izdanju, sve radi...pa ako se kad oreo napravi bez falinki, predjite :D

Aicp je po meni skroz ok osim te kamere, ovako nisam primetio nista drugo. Tako da ocekujem vrlo brzo da se i to resi i da imamo stabilan rom.

Sto se tice 4G+ nije toliko bitno ali imam 100gb od mts pa da ih potrosim sa stilom. Salu na stranu, nesto sam testirao i na Lg g4 sam imao vece brzine i pritom je pisalo 4g+ dok na le max 2 samo 4G. Da li je tebi nekad pisalo 4g+?

Nije ali totalno nisam reper za to jer sam tipa jednom testirao brzinu :) Koliko se sećam tj nešto mi se mota po glavi tako LOS ima neki problem sa prikazivanjem 4G+ znaka no ne drži me za reč, nisam istraživao previše. U sv. slučaju mora da ima o tome nešto na XDA. Ali kažem taman da ne radi uopšte ne znam postoji li lokacija kod nas gde u praksi konstantno možeš da imaš te brzine... A tek da ne pričamo koliko su nam tj nisu potrebne sada :)

@nikdus

Taj i takav Oreo je svetlosnim godinama ispred tih EUI romova. To kako sve radi se vidi po kukanju ljudi na XDA. Nijedan ROM nije bugfree, ni onaj stock, jer da jeste ne bi bilo update-a za njega jer je savršen. Ali količina opcija, nove funkcije, pa čak i trajanje baterije, sve u korist Orea. Mislim da je vreme sa skupiš hrabrost i da probaš :)

Sent from my LEX820 using Tapatalk

A ne no cu da se bacim raznim gimnastikama da bih izvukao 4 sata sota...

Probaj pa onda hvali/kudi...

Nijesam mozda ni ja relevantan ne znam koliko ali sam probao i cuoco i small i miui i svaki se put bez i malo zaljenja vratio na neEUI rom (dominantno ne to bio RR PS)... Naravno, svako ce izabrati prema potrebi i sopstvenom nahodjenju...

A AICP Oreo, jedini razlog zbog kojeg sam ga privremeno stavio na stranu su podesavanja na hardware dugmadima (jos se na tome nije radilo - opcije double tap/long press i slicno, a bas sam se navikao. Moze se rijesiti dodatnom aplikacijom ali nijesam zelio sad to tako)

Auuuu ružniju masku nisam video skoro. . .Ali ukusi su različiti i o njima ne treba raspravljati, a i žene vole tozla.

Ono što je bitno a nisi spomenu je kakvog je kvaliteta i da li dobro štiti telefon.

Jel taj gornji deo aluminijum ili plastika?

Ukusi su različiti, ali je maska vrh urađena. Skoro nisam video sa Alija kvalitetniju maskicu. Gore brušeni aluminjum dole neka imitacija kože. Okolo plastika. Kako su sve to iskobinovali nemam pojma, ali kad fon uzmeš u ruke sa tom maskom stvarno deluje moćno. Veruj mi uživo tek dobro izgleda. Fon u njoj ne mrda, a zaštita je kao i kod svake silikonske futrole. Inače koštala me je 6.5 dolara plus poštarina 3.5 (nema free shiping).

Ja sam inače pristalica najtanjih mogućih providnih silikona. Čak retko kad stavljam i staklo, obično foliju.

Svakako ako je ukus onoga ko koristi telefon pogodjen, super... Samo da aluminijum ne bude pravio problem oko prijema signala... Imao sam sa nekim ranijim telefonim takva iskustva - cim je signal malo slabiji u alu case-u su znali da gube signal ili imaju neki 30-50% losiji prijem...
Nadam se da to u ovom slucaju nece biti tako...

Meni je ova ubedljivo najbolja do sada i sa zaštitom a i izgledom.
6b6f3e3a4851eff4c139c351d7a1049f.jpg

Le X820

Ja koristim onu providnu što je došla uz telefon :D

I ja bas hteo to da napišem :) savršeno mi odgovara.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ja ne koristim više ni onu sto je došla uz telefon, lepši je bez maske, nije skup, ako pukne, kupiću drugi, nije da košta 300e,on služi meni, ne ja njemu [emoji16]

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Meni je ova ubedljivo najbolja do sada i sa zaštitom a i izgledom.
6b6f3e3a4851eff4c139c351d7a1049f.jpg

Le X820

Tu je i htela prvo. Samo sivu. Medjutim, naleteli na gore navedenu i stvarno je vrh. U kompletu se dobija i staklo i alkica koju nismo stavili.

Ja ne koristim više ni onu sto je došla uz telefon, lepši je bez maske, nije skup, ako pukne, kupiću drugi, nije da košta 300e,on služi meni, ne ja njemu [emoji16]

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Da, tu si u pravu. Stvari sluze nama ne mi njima, ali, vecina telefona koje sam ja imao bila su klizava bez silikona. Sa silikonom retko kad ih ispustim. A trenutno imam s7. Zamisli da ga ispustim bez silikona. Reparacija ekrana mu je pola cene. Dodatno sto je masku lakse (jeftinije) zameniti nego fon kad ti dosadi. Moja zena trenutno ima tri.

Ja koristim one stikere, od kad sam njih otkrio ne stavljam ni jedan case,a kupio sam 4. :) Evo kako izgleda ovaj koji trenutno koristim: (kropovano iz ogledala). :D
8aae4f8f8597071c6777380a7db3117d.jpg

Ukusi su različiti, ali je maska vrh urađena. Skoro nisam video sa Alija kvalitetniju maskicu. Gore brušeni aluminjum dole neka imitacija kože. Okolo plastika. Kako su sve to iskobinovali nemam pojma, ali kad fon uzmeš u ruke sa tom maskom stvarno deluje moćno. Veruj mi uživo tek dobro izgleda. Fon u njoj ne mrda, a zaštita je kao i kod svake silikonske futrole. Inače koštala me je 6.5 dolara plus poštarina 3.5 (nema free shiping).

Ja sam inače pristalica najtanjih mogućih providnih silikona. Čak retko kad stavljam i staklo, obično foliju.
Sumnjam da je to pravi aluminjum...

Inace ja koristim ovu i providnu obicnu
1a925fa1aa35aea91a575ed60c5fb9bd.jpg

Neki metal jeste na osecaj. U nazivu pise plated. A ovo mi stiglo jutros.
20180106_175031.jpg

Moze. :)
https://www.aliexpress.com/item/New-Luxury-Wood-Grain-Full-Body-Cover-Skin-Sticker-Protection-Case-For-For-Letv-le-1S/32661329944.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.EAoHOT
da napomenem, narucivao sam i stikere u drugoj boji, ali su ovi u boji drveta najpreciznje iseceni.
oni carbon, crni, u boji, su kraci, i rupe za senzore oko senzora, led i kamere na prednjoj strani nisu dobro poravnati.

edit: Narucio sam i ovo, besplatna dostava, ali mi jos nije stiglo pa ne mogu da garantujem. :)
https://www.aliexpress.com/item/Full-Body-Wood-Grain-Back-Sticker-Film-Protective-Phone-Sticker-Wrap-Skins-Paste-Back-Membrane-for/32819350693.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.PeZw2Z

Poslednja izmena:
Moze. :)
https://www.aliexpress.com/item/New-Luxury-Wood-Grain-Full-Body-Cover-Skin-Sticker-Protection-Case-For-For-Letv-le-1S/32661329944.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.EAoHOT
da napomenem, narucivao sam i stikere u drugoj boji, ali su ovi u boji drveta najpreciznje iseceni.
oni carbon, crni, u boji, su kraci, i rupe za senzore oko senzora, led i kamere na prednjoj strani nisu dobro poravnati.
Ja imam crni i fino je nalegao :)

Sve ovo koje sam do sad narucivao a da nisu sa drvenom sarom su malo kraci. ovo naleze savrseno, u milimetar. ne vidi se uopste roze boja, sve je pokriveno. :D

Koja im je f-ja, zaštita nije?

Stigla futrola , sve ok, osim malo slabijeg magneta.

Prilozi

• IMG_20180109_183825.jpg
    IMG_20180109_183825.jpg
    193.2 KB · Pregleda: 65
  • IMG_20180109_184451.jpg
    IMG_20180109_184451.jpg
    149.7 KB · Pregleda: 67
  • IMG_20180109_184624.jpg
    IMG_20180109_184624.jpg
    143.1 KB · Pregleda: 68
Nazad
Vrh Dno