Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Pozdrav, dvoumim se da li da narucim ovaj telefon pa me zanima da li ima neke probleme?
Citao sam da se brzo kvari FP senzor.

FP senzor je softverski problem, niko ne zna zašto ne radi. Recimo, moj je prestao da radi drugog dana od kupovine, pa pre 3-4 meseci je ponovo počeo, bez ikakvog razloga.
Što se tiče samog telefona, ja ga svakome preporučujem. Ranije sam menjao telefone svakih 6-10 meseci, dok nisam kupio ovaj. Vuče me da kupim novi, ali znam da ništa ne mogu da dobijem što je bolje od ovog. Od ekrana, kamere, softverske podrške (nezvanične naravno), ništa ne može da priđe blizu za novac za koji se prodaje.
Jedina mana može biti zvanična softverska podrška koje nema, jer je firma skoro propala, i roze boja, koja nekome može da smeta ili ne. :) To se lako rešava skinovima ili nekim kejsom. :)

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Vidi ja sam svoj FP koji crkao isto posle par dana promenio i od tad nije zakazivao. Tako da mislim da je ipak bio hardverski problem, da li bi ikad došao sebi ne znam. . . moguće.

P.S: a firma se izgleda konsoliduje, prodali deo akcija coolpada i vratili neke dugove, nadam se da će da živnu malo.

Poslednja izmena:
Kakva je situacija sa osmicom? Koristi li je neko ovde? Ja sam koristio još pre dva meseca, ali sam imao onaj problem sa kamerom (force stop i da izabacuje kada se prelazi sa prednje na zadnju kameru). Da li je sada funkcionalan rom? Ne stižem da pratim xda, vidim da se redovno piše.

Slobodno stavi:
20d8af03d15fa2605ff63561cbd779d3.jpg

Ja koristim onu providnu što je došla uz telefon :D

Uz malo zakasnjenje, ipak su praznici bili... ;)

I ja sam pobornik tanke, providne maske kao ove sto nam je dosla uz telefon, medjutim slaba vajda od toga kad pozuti za 20-30dana i onda izgleda uzasno, a ako se pere/cisti, javljaju se i neke tamne linije po njoj...
Ako je iko pronasao providnu masku a da nema ovu manu ili da makar duze potraje kakva je kao nova, nek baci link.

Kakva je situacija sa osmicom? Koristi li je neko ovde? Ja sam koristio još pre dva meseca, ali sam imao onaj problem sa kamerom (force stop i da izabacuje kada se prelazi sa prednje na zadnju kameru). Da li je sada funkcionalan rom? Ne stižem da pratim xda, vidim da se redovno piše.

Takodje sam imao isti problem, ostalo sve mi je radilo. Tako da za sad cekam da srede taj deo, mada koliko pratim na xda deo se zali na kameru a deo ne.

Sve radi na osmici, ja je koristim već mesec dana, sve radi najnormalnije. Kamera radi, sve ostalo radi. :)

Koju si kameru instalirao?
Ja sam isao redosledom rom pa odmah posle gapps, i onda posle podizanja sistema gcam. I onda imam 2 aplikacije za kameru. I pri prvom paljenju kamera radi, ali pri promeni na prednju kameru javlja se force close, ili ako posle nekog vremena opet upalim kameru desi mi se ponekad force close.

Koji gcam si istalirao? Moze link?

Ja kao zapeta puska cekam da srede podesavanja za hw dugmad (navikao sam da podesim long press i double tap na home dugmetu, a ne bih 3re party app da instaliram) i eto i mene. Oreo test voznja mi se svidjela...

Ljudi, neka postavi neko screenshots koja su najbolja podesavanja viper4android za nas telefon ? Vjerujem da vecina koristi tu izvikanu app. :) Hvala.;)

Ja sam probao svasta al ne osjecam neki "opipljiv" boljitak.
Sa opcijom "speaker optimization" mi je pretiho..

Čekam otg kabl da flesujem oreo.
Pošto je memorija formatirana, da li prvo ici na poslednju ver. Eui i ona na oreo?

Sent from my x600 using Tapatalk

Ljudi, neka postavi neko screenshots koja su najbolja podesavanja viper4android za nas telefon ? Vjerujem da vecina koristi tu izvikanu app. :) Hvala.;)

Ja sam probao svasta al ne osjecam neki "opipljiv" boljitak.
Sa opcijom "speaker optimization" mi je pretiho..
Ovo su moja podešavanja za slušalice. Meni najviše odgovaraju [emoji5] skini, raspakuj pa iz vipera učitaj.

Link: https://files.fm/u/v8nzyqju

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ima li neke najave da će leeco/coolpad izbaciti neki uređaj u 2018?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Koristi li iko kolege viper4android ?
Ako moze da se podijeli ovdje koja su podesavanja najbolja (za zvucnik) za nas telefon. Hvala.

Poslednja izmena:
@Darko1290 na kom si romu sad? Ja sam na AICP 01/17 i skoro sve je ok, osim nekih sitnica. Sta si stavio za prefered network type?(imam problem kad razgovaram i kad prekinem pojavi mi se 3G ikonica pa H+ treba bar 5 minuta da se vrati LTE)?
I cini mi se da je signal malo slabiji?

I koju verziju baseband imas? Da li ima neke razlike, meni je 033

Na tom istom, nisam primetio probleme sa signalom. Koja mreza? Nisam cackao ni odesavanja toga, na Global valjda stoji ili kako se vec zove. 466D modem koristim.

Je l' je probao neko ovaj novi rom Pixel? Ja ga instalirao malopre ali mi ne dozvoljava da prodjem početnu stranu (gde se loguje na Google akaunt). Verujem da obećava, samo da ga urede malo [emoji4]

Probao sam ga ja, šta znam, fin je ali po meni bespotrebno natrpan gugl aplikacijama i svim tim čudima koja inače ne koristim pa moram to odmah da skidam. I baterija je lošija u odnosu na AICP. Sa druge strane plus je što je official i redovan OTA update.

Neko je već prijavio sličan problem, probaj taj inicijalni setup da prođeš bez SIM kartice.

Mene zeza fingerprint senzor,zablesavi se i ne daje telefonu da ide u spavanje pa mi jede bateriju a inače radi ok.Da li neko zna nešto o tome.

Le X820

Je l' je probao neko ovaj novi rom Pixel? Ja ga instalirao malopre ali mi ne dozvoljava da prodjem početnu stranu (gde se loguje na Google akaunt). Verujem da obećava, samo da ga urede malo [emoji4]

Videh da ima update za Pixel. Stavicu ga opet pa cemo da vidimo kako se ova ponasa, mozda je ok.

Evo... Javljam utiske, za sada je prerano :)

746ee2c9e0f131b808b650df3e049875.jpg

Nisam primetio bilo kakav problem u radu. Međutim problem sa baterijom je i dalje tu. 40min SOT, od 100% do 87%. Mnogo baš. Tako da sam se vratio na AICP.

Nazad
Vrh Dno