Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Xda? Nisam bas upucen...

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Probao sam juce da ubacim twrp i nesto nije islo, kod mnogih uputstava linkovi vise nisu aktivni.
Jel može mala pomoć šta bi trebalo uraditi i kojim redosledom
Da li prvo root pa twrp ili nije bitno i da li odma da stavim Oreo ili prvo poslednji Eui?

Sent from my x600 using Tapatalk

Našo sam neke tutorojale na netu, van xda, pa cu njih da probam.
Za ubavivanje twrp preko cmd nije prepoznao fajl, vrv jer nisam kucao i .img kojeg nema u exploreru.
Još neke tutorijale sa xda sam probao, pa i ovaj linkovani za root, i fajlovi vise nisu dostupni.

Jesi li odradio root?
A za twrp probaj preko Official twrp app sa play store ako si root-ovao...

Uspeli su da portuju portret mod sa piksela, preko kamere nx. Radi samo na oreo, ali radi. :) Rezultati su odlični, verujem da će ispeglati sve nedostatke veoma brzo. :)

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Jos je ovo daleko "svakodnevno koriscenje". Kamera mi ne radi, google service mi puca.

Pa znaci nisi nesto uradio kako treba, posto meni sve radi...

Koji gapps, koji gcam, kakva podesavanja itd...

Nešto nije u redu, ubacio sam twrp ali traži nekakav password, neće da uradi backup, ne vide se fajlovi , rom, supersu, gapps,piše 0mb
e13e42bfae7fe17c91ffc38c98f06787.jpg
afd1e300b165ac7d0e7d85a47c96fd9e.jpg
891386be49a44e881ab26fbe2bd52f97.jpg

Jel to indijski 019s rom? On je enkriptovan i jedino resenje je formatiranje data i sistem particije...

Jeste taj 019s , uradio sam format data, i dalje se ne vidi zip roma, gapps . Ne bi trebalo da je internal storage obrisan.
Moraću otg da trazim?

Da obrisao ti je sve...sad moras otg

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Naravno, mora sve da je obrisao. Zakači ga na usb dok je u twrp i prekopiraj rom, gapps itd na telefon i instaliraj...

Pa znaci nisi nesto uradio kako treba, posto meni sve radi...

Koji gapps, koji gcam, kakva podesavanja itd...

open_gapps-arm64-8.1-pico-20171209-unofficial1

GCam5.1.016-Arnova8G2-V1.4beta5

I jos plus boje su mi drugacije. Na stock romu sam imao zasicenjije boje, da li je neko to primetio?

ROM: Aicp Oreo 8.1 03012018
GCAM: MGC_5.1.018_7.0+C2API_v.1.0_AllinOne_WITH_UPDATED_CONFIGS
GAPPS: https://ufile.io/21xip

Settings za gcam, nexus 6p, nexus 6p, super high, 100%

Apsolutno sve radi bez i najmanjeg problema.

ROM: Aicp Oreo 8.1 03012018
GCAM: MGC_5.1.018_7.0+C2API_v.1.0_AllinOne_WITH_UPDATED_CONFIGS
GAPPS: https://ufile.io/21xip

Settings za gcam, nexus 6p, nexus 6p, super high, 100%

Apsolutno sve radi bez i najmanjeg problema.

Sad cu sve ispocetka. Samo mi kazi, da li si imao osecaj da su na ovom Oreo romu malo isprane boje u odnosu na stock? imao sam 019s

Ne, iskreno ja ne vidim razliku...

Nema modem verzije za kameru. Tj neki navodno tvrde da ima razlike ali ne vidim kako i zašto bi te dve stvari bile povezane. Inače koristim 466D modem...

Da li ima negde kod nas da se nadje najobicniji silikonski case, da koristim dok mi ne stigne case koji sam narucio od kineza?

Jedno pitanje za ove koji koriste aicp. Kako isključiti navigacijske tastere kad se koriste on screen? RR je to imao u podesenjima, sad ih ovde ne vidim.

Verovatno nekim čačkanjem u build.prop. Button settings još nije dovršena funkcija u LineageOS tako da je sad tako kako je što se toga tiče.

20180104_124026.jpg

Ako ima iko da je uzeo zeni ili devojci ovaj fon, preporuka za masku. Danas stigla sa alija.

Nazad
Vrh Dno