Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Samo isključeni background procesi za google play services i facebook.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Mene i dalje fascinira brzina punjenja baterije. Juče sam ga ispraznio do 0, baterija je bila puna za oko 55 minuta. :D koristim poslednji aicp, kao sto neko već reče, sve radi bez problema. :)

Da, quick charge je nenormalan :)

Inače AICP 1901 konačno bez focus fix-a tj konačno normalna kamera. Bukvalno jednu zamerku sad na rom nemam.

Samo još mogućnost da se isključe navigacijski tasteri kad se koristi on screen, I sve je OK. :D

To mislim da još nije implementirano u sam AICP tj nije nedostatak roma kao takvog. Biće to sigurno jako brzo. Mada ja se grozim tih on screen tastera tako da sam ok :D

Snap kao default ali ne koristim je, koristim GCam.

To mislim da još nije implementirano u sam AICP tj nije nedostatak roma kao takvog. Biće to sigurno jako brzo. Mada ja se grozim tih on screen tastera tako da sam ok :D

Ni meni ne bi odgovarali.
Znači mogu postojeći navigacijski tasteri da se koriste?

Sent from my x600 using Tapatalk

Naravno, to oduvek radi bez greške...

Čime da ga rootujem?

ROM: Aicp Oreo 8.1 03012018
GCAM: MGC_5.1.018_7.0+C2API_v.1.0_AllinOne_WITH_UPDATED_CONFIGS
GAPPS: https://ufile.io/21xip

Settings za gcam, nexus 6p, nexus 6p, super high, 100%

Apsolutno sve radi bez i najmanjeg problema.

Stavio sam poslednji Oreo rom, ali je problem sa gaps, imam gresku i sa ovim linkom, i sa poslednjom verzijom, probao sam i google instaler i ne radi. Sad sam skinuo i instaler 2 da probam, navodno je za xiaomi.

Kakav crni google installer, search na google open gapps pico 8.1 i to je to...

Da da iskljucibo gapps pico ove Sasine i lagano prolazi... Ja sam od juce na AICP Oreo pa cu javiti utiske (X829 4/64)... Malo je stucalo oko kamere ali od jutros sve ok...

Meni tr quotovane nisu radile, posle sam probao i nano novije, ista greška.

Nakon.

Drugo, za root jel mora prvo supersu ili odma da flesujem Magisk?

Moras gapps da flash-ujes zajedno sa romom, ne nakon... A za root nakon sto flash-ujes rom (zajedno sa gapps) flash-ujes magisk...

To je to, još gcam.

Ovako na prvu loptu dosta mi jenepregledan ova Oreo aicp ili sam ja naviko na eui

Izgleda kao i svaki stock android, dakle sve na svom mestu :) EUI je kičeraj za ovo u tom smislu... Naravno moj stav je takav, poštujem i druga mišljenja.

Darko koji je trenutno najbolji Oreo rom? Da radi fluidno i bez bagova?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

1. Jesam. Ne radi whatsapp audio sve ostalo je ok i odličan je rom ali ima nešto veću potrošnju baterije.

2. Mhm.

Sta da skinem jos pored aicpa i gappsa? Koju kameru? Vidiim da ima i neki focus fix kernel, jel treba to?

Kako se gasi brzo punjenje na ovom AICP?

Nazad
Vrh Dno