Nista nisam gasio, problem je sto jednom u 10 puta krene da skida normalnk. Isto tako ova gcam sto si postavio radi dobro par sati pa posle toga mi se pojavljuje samo crn ekran dok ne resnem fon.Obe opcije koje tražiš još ne postoje na Oreo za bilo koji telefon. Prosto je to nešto specifično i traži ga jako mali broj ljudi i takve stvari uvek idu na kraju. Kad dobije to LOS, dobićemo i mi. Da li si tražio na gplay neke aplikacije koje to rade?
P.S. Upravo probao download preko mobile data sa play store, radi. Nisi gasio ništa za play store?
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Jedino ako postoji neka app za to. Na Oreo još nema toga kažem ti...Darko jel ne postoji nacin da ugasim drugu sim karticu sto ne koristim na AICPu? Inace jel moze link za gcam1.7
Kako da podesim za dump file?
Darko jel imas ideju mozda za ovo sto mi ne skida preko mobilnog neta sa gplaya? Sta mi je cinitiKoji ti je model telefona? X820, 821, 822, 829?
Ranije verzije jesu pravile probleme tu i tamo međutim ova 1.6 je odlična. Od juče doduše imam 1.7, i do sada nijedan problem sa istom.
Nema tu mnogo filozofije, ili podešavanja nisu ok pa puca sama app zbog toga što se neka izabrana opcija ne slaže sa nekom drugom ili je problem u samom hardveru. Ne da je neispravan nego definitivno nemaju svi LeMax2 isti hardver u smislu senzora, kamere itd i onda neke revizije prave problem. Najčešće se dešava sa X829.
Koliko se ja sećam, problem je u mom slučaju bio download manager. Bila je cekirana opcija da ne može da se skida van wifi-ja.Darko jel imas ideju mozda za ovo sto mi ne skida preko mobilnog neta sa gplaya? Sta mi je ciniti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari