Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Pozdrav narode. Da li neko ima iskustva sa naručivanjem ovog telefona preko Banggod.com?

Ako je x829 model možeš računati da će senzor za otisak prsta da rikne brzo, obavezno plati preko paypal-a pa traži neki refund. Ja sam dobio 20$ nazad tako da me je izašao 165 $ plus carina.a za te pare nema boljeg cak iako ne radi fp senzor.

Jel mozes da das neki primer te fotografije koja ne valja i da pojasnis malo sta se desava? Jel tako bilo od samog starta ili je u pocetku bilo sve ok pa je kasnije pocelo da zeza? Mislim da mozda nije hardverski problem, retko kad riknjavaju kamere na letvama
Sve je bilo ok prvih šest meseci... Problem je što ne zumira kad slikam nešto preko 25 cm udaljenosti tako da slike nisu oštre ...
Prva slika je kad je sve bilo u redu a druga sada. Znači nije da kamera ne radi uopšte nego se nešto zum zaglavio ...
82922cc2940af4b86e3e9f883060a330.jpg
0f2c74946f4ef884f3e3678744e611be.jpg

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Jel ti nije uključen neki macro mod ili ti možda ispao telefon? Prodrmaj ga malo jače

Autofokus ti ne radi a da li si probao da pre slikanja da pipneš negde na ekranu da fokusira pa onda skikaš

Jel ti nije uključen neki macro mod ili ti možda ispao telefon? Prodrmaj ga malo jače
Nije uključen macro mod a telefon mi je ispao sigurno par puta :) ... Ponekad kad uključim kameru on pokuša da zumira i dođe do prelivanja slike ali ne uspe ...

Da nije do ROM-a? Jesi menjao ROM izmedju te dve slike.

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Novi Blackscreen kernel za Nougat LOS romove. Ne znam šta su radili ali VIDNO bolja baterija bez da primećujem bilo šta lošije na strani performansi.

Ovde na SS je samo Tapatalk, par WA poruka i jedan poziv no uz ovako neko korišćenje sa default kernelom je 30min bio izuzetan poduhvat. Testiram dalje kako će da se ponaša ali prvi utisak je fantastičan.

Screenshot_20170514-105535.png

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Neverovatno zaista. Idem malo kasnije napolje pa me živo zanima ponašanje u realnim uslovima.

Screenshot_20170514-112629.png

Jel to samo skinem najnoviji rom i pregazim trenutni? Ili se posebno skida taj kernel i samo on flešne?

Darko, a je l' i za ovaj današnji RR treba da se radi wipe prilikom instalacije? Niko o tome ne piše na xda.

Posebno se skida kernel + nakon toga camera fix i magisk ponovo jer se naravno gubi root. Ako imate rom sa SuperSU mora clean install inače ulazi u bootloop.

Ja svaki put radim wipe system, cache i dalvik.

Da dodam samo, sve gore navedeno se odnosi na RR-N od 8.5 i ranije buildove(pretpostavljam, nisam testirao). Build 14.05 je baziran na Mokee device tree(pojma nemam zašto se igra sa time) i rezultati nisu tako sjajni. Šta više testirao sam juče to(zato i nisam okačio naknadne SS) i rezultati sa Blackscreen kernelom su na nivou onih koje sam imao na RR-N sa default kernelom. Tako da eto me nazad na build-u od 8.5 + Blackscreen, ovo stvarno nije normalno koliko dobro radi.

A ja sam taman danas htio da pitam da li prelaziti na ovaj novi build RR-N... Ostajem ja na ovaj od 8.05... Izuzev aplikacije za IR daljinski, nijesam mu nasao zamjerku (a daljinski svakako ne koristim)...

Da dodam samo, sve gore navedeno se odnosi na RR-N od 8.5 i ranije buildove(pretpostavljam, nisam testirao). Build 14.05 je baziran na Mokee device tree(pojma nemam zašto se igra sa time) i rezultati nisu tako sjajni. Šta više testirao sam juče to(zato i nisam okačio naknadne SS) i rezultati sa Blackscreen kernelom su na nivou onih koje sam imao na RR-N sa default kernelom. Tako da eto me nazad na build-u od 8.5 + Blackscreen, ovo stvarno nije normalno koliko dobro radi.

A radi li li ViperFX na tom starijem buildu, ili cu ako se vratim ponovo imati prejak zvuk notifikacija i zvona?

Mogu da potvrdimo da iako sam verovao da je hardver FP problem izgleda da nije, proradio je iznenada ,samo sam probao Smart lock i tu tražio FP i ajde da probam i on je proradio aleluja hahaha,e sada ću probam restart da vidim da li će radeti i dalje.
p.s. radi i dalje -neverovatno

Poslednja izmena:
Moze li neki link starijeg roma koji radi dobro sa gore postavljenim kernelom? Na xda nalazim samo novije buildove

Black screen kernel je u današnjem experimental. Kući sam, biću zamorče.

Nazad
Vrh Dno