Darko1290
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.12.2004
- Poena
- 875
Pa dolazi uz rom kao app. Jel si poslednju verziju instalirao?Nisam to znao, sad cu da probam
Edit:
Ne mogu naci ViperFX. Gdje se on nalazi?
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Pa dolazi uz rom kao app. Jel si poslednju verziju instalirao?Nisam to znao, sad cu da probam
Edit:
Ne mogu naci ViperFX. Gdje se on nalazi?
Sve je bilo ok prvih šest meseci... Problem je što ne zumira kad slikam nešto preko 25 cm udaljenosti tako da slike nisu oštre ...Jel mozes da das neki primer te fotografije koja ne valja i da pojasnis malo sta se desava? Jel tako bilo od samog starta ili je u pocetku bilo sve ok pa je kasnije pocelo da zeza? Mislim da mozda nije hardverski problem, retko kad riknjavaju kamere na letvama
Nije uključen macro mod a telefon mi je ispao sigurno par putaJel ti nije uključen neki macro mod ili ti možda ispao telefon? Prodrmaj ga malo jače
Naravno da jesam ... ali ... džaba ...Autofokus ti ne radi a da li si probao da pre slikanja da pipneš negde na ekranu da fokusira pa onda skikaš
Sent from my Le X820 using Tapatalk
Ovo je stvarno nerealno..ti si mu izvukao 8 sati sigurno...[emoji2]Neverovatno zaista. Idem malo kasnije napolje pa me živo zanima ponašanje u realnim uslovima.
Pogledajte prilog 228916
Mislio sam u početku da je možda do ROM-a i promenio nekoliko ali ništa, najverovatnije je hardver u pitanjuDa nije do ROM-a? Jesi menjao ROM izmedju te dve slike.
Sent from my LG-D838 using Tapatalk
Da dodam samo, sve gore navedeno se odnosi na RR-N od 8.5 i ranije buildove(pretpostavljam, nisam testirao). Build 14.05 je baziran na Mokee device tree(pojma nemam zašto se igra sa time) i rezultati nisu tako sjajni. Šta više testirao sam juče to(zato i nisam okačio naknadne SS) i rezultati sa Blackscreen kernelom su na nivou onih koje sam imao na RR-N sa default kernelom. Tako da eto me nazad na build-u od 8.5 + Blackscreen, ovo stvarno nije normalno koliko dobro radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari