Nisi restartovao u međuvremenu?Znači senzor radeo dobro i evo od malopre opet mrtav konj.Ko je ovde lud.
Sent from my Le X820 using Tapatalk
Sta si uradio u smartlocku? Ja ne vidim nigde da tamo trazi fingerprintJuče sam restartovao,punio do kraja ...jutros je i dalje radeo.Jedino što mi je malopre bio na laptopu i posle toga nije hteo više da radi,samo je jednom kada sam stavio prst zavibrirao kratko i posle mrtvak.Evo sada sam držao 10s i proradio ,možda statički elektricitet ili od magneta hard diska se zaglupavi ko zna.
Ne pitaš na pogrešnom mestu ali teško da mi koji smo kupili telefon i dalje pratimo gde se i za koliko prodaje. Carina i PDV su ti ukupno oko 32% od cene uređaja. Šta god drugo da ti kažem slagaću te. Ja kad sam kupovao grossoshop je bio super, sada su se vidno iskvarili tako da tu nema pravila. Idi na kimovil, vidi gde je najbolja cena i ako je iole poznata prodavnica slobodno uzmi.Mozda nije pravo mesto za pitanje, ali planiram da kupim ovaj tel, gde je najsigurnije kupiti? I da li neko zna koliko bi izasla carina i pdv? Izvinjavam se ako pitam na pogresno mesto.
Imas sasvim jasan tutorial recimo za cuocov rom koji se veoma lako ubacuje i preporucio bih ti njega...Jel ima možda neko iz Beograda raspoložen da ubaci neki valjan rom u leeco le2 pošto je stigao sa nekim kineskim. Telefon nije moj pa ne bih bas da se učim na tuđem.
Normalno uz neku nadoknadu
Ako nema niko dajte barem neki servis koji bi to odradio
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Ja na RR-N imam između 9-10h na wifi only, između 6 i 7h u mešovitom korišćenju ceo dan. Ne igram igrice i uvek punim uveče tako da ne znam kakva je situacija drugi dan.
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Hoću sutra, kopirao sam nešto sa laptopa na telefon pa sam prekinuo ciklus.Postavi taj rezultat da piše više od 6h ne mora da prazniš do kraja,npr na 20%
Da.Govoris o SOT 6-7h za dan, nekog prosjecno zahtjevnog koriscenja ?
I to je na nougat based romu, cuo sam da je na 6.0 bolja autonomija pa zato pitam na kom romu 6.0 je najbolji sot, moza eui ili neki custom baziran na njemu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari