Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Isto, nikakvu razliku ne vidim...

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Znači senzor radeo dobro i evo od malopre opet mrtav konj.Ko je ovde lud.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Mozda nije pravo mesto za pitanje, ali planiram da kupim ovaj tel, gde je najsigurnije kupiti? I da li neko zna koliko bi izasla carina i pdv? Izvinjavam se ako pitam na pogresno mesto.

Juče sam restartovao,punio do kraja ...jutros je i dalje radeo.Jedino što mi je malopre bio na laptopu i posle toga nije hteo više da radi,samo je jednom kada sam stavio prst zavibrirao kratko i posle mrtvak.Evo sada sam držao 10s i proradio ,možda statički elektricitet ili od magneta hard diska se zaglupavi ko zna.

Poslednja izmena:
Juče sam restartovao,punio do kraja ...jutros je i dalje radeo.Jedino što mi je malopre bio na laptopu i posle toga nije hteo više da radi,samo je jednom kada sam stavio prst zavibrirao kratko i posle mrtvak.Evo sada sam držao 10s i proradio ,možda statički elektricitet ili od magneta hard diska se zaglupavi ko zna.

Sta si uradio u smartlocku? Ja ne vidim nigde da tamo trazi fingerprint

Mozda nije pravo mesto za pitanje, ali planiram da kupim ovaj tel, gde je najsigurnije kupiti? I da li neko zna koliko bi izasla carina i pdv? Izvinjavam se ako pitam na pogresno mesto.
Ne pitaš na pogrešnom mestu ali teško da mi koji smo kupili telefon i dalje pratimo gde se i za koliko prodaje. Carina i PDV su ti ukupno oko 32% od cene uređaja. Šta god drugo da ti kažem slagaću te. Ja kad sam kupovao grossoshop je bio super, sada su se vidno iskvarili tako da tu nema pravila. Idi na kimovil, vidi gde je najbolja cena i ako je iole poznata prodavnica slobodno uzmi.

Vidim da je u temi stavio neki FP fix....?

Baš sam to hteo sada da napišem,meni sada opet radi ali kome ne radi može da proba samo to ili ceo rom jer on ima dobre romove.

Ma skoro sam siguran da svima radi FP, tj da u softveru problem.

Eto meni radi ali hoće i da zeza ponekad a nekad sve OK.Ma neka i zeza samo neka radi.

Pozdrav kolege !

Evo u premisljanju sam oko kupovine novog telefona. Dolazim sa Xiaomi note 3 pro, kojim sam prezadovoljan a posebno miui-em !
Razmisljam sta je za danas i sutra najbolje uzeti u smislu dato/dobijeno, Le Max 2 vs Pro 3 vs mi 5s+ ?
Moze li se na nekom od najboljih romova za Le max 2, kad je baterija u pitanju, izvuci 2dana pri prosjecnom koriscenju ?
Hoce li Nougat zvanicno kroz eui biti dostupan za le max 2 ili nema od toga nista, eventualno za pro 3 samo ?

Poslednja izmena:
Teško da neko može da da precizno poređenje jer niko nema sve modele koje si naveo. Le Max 2 je najpovoljniji tj verovatno je najbolji u smislu uloženo/dobijeno ali to ne znači da je nužno i najbolji.

Le Pro 3 ima bolju bateriju i sasvim sigurno se lakše sa njim pregura 2 dana ali uz prosečno korišćenje to bez problema postižeš i sa Le Max 2.

Nougat je zvanično trebao za oba u aprilu, pa onda u maju, pa... Šta se dešava ne znam. No ako je do Nougata kao takvog i Le Max 2 i Le Pro 3 imaju odlične custom Nougat romove. Sasvim sigurno, ako dobije jedan, dobiće i drugi 100%.

Hvala Darko na odgovoru iako nisam u manjoj dilemi ;) Mozda naginjem najvise na le max 2.
Da, znam da postoji 7.0 na custom ali mislim upravo kako sam napisao, zvanican eui na 7.0. Ipak kad se zvanicno od proizvodjaca omoguci radi sve a na custom od nekog opsteg androida uvijek nesto ne fercera :(
Bilo bi pa skoro sramno da to ne omoguce !
Kako radi MIUI na ovom uredjaju, neko ga je od.kolega probao, mozda @sava84...

Ako i ne radi, to su specifične sitnice neke. Ja koristim 7.0 i apsolutno nemam zamerki.

Ali slažem se da bi zvanični Nougat morao da bude dostupan i da je velika sramota što to nije tako.

Ako imas info kako radi MIUI na max2, u smislu funkcija, radi li sve i sl...kazi. I na kom romu je najbolja autonomija baterije, SOT. Tnx.

Eui je dosta sličan Miui a dobro radi,Sot ti je od 4-5h otprilike više/ manje

Stigao mi je fp senzor, sinoc zamenio i sad šljaka ok. Zeznuo sa malo sivu boju gore kod zvučnika (to se da rešiti sa lakom za nokte) i malo prepekao ekran u samom donjem levom ćošku. Generalno sam zadovoljan kako je sve prošlo.

Jel ima možda neko iz Beograda raspoložen da ubaci neki valjan rom u leeco le2 pošto je stigao sa nekim kineskim. Telefon nije moj pa ne bih bas da se učim na tuđem.
Normalno uz neku nadoknadu
Ako nema niko dajte barem neki servis koji bi to odradio

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Jel ima možda neko iz Beograda raspoložen da ubaci neki valjan rom u leeco le2 pošto je stigao sa nekim kineskim. Telefon nije moj pa ne bih bas da se učim na tuđem.
Normalno uz neku nadoknadu
Ako nema niko dajte barem neki servis koji bi to odradio

Imas sasvim jasan tutorial recimo za cuocov rom koji se veoma lako ubacuje i preporucio bih ti njega...

Inace meni fix ne radi sa onim fixom sto je cuoco postavio..u sustini to ni nije fix nego pokazuje samo kako da obrisemo fingerprint iz twrp...jos sam skinuo poslednju verziju v90

Hvala ali bih ja ipak da to završi neko malo stručniji od mene [emoji2]

Ja na RR-N imam između 9-10h na wifi only, između 6 i 7h u mešovitom korišćenju ceo dan. Ne igram igrice i uvek punim uveče tako da ne znam kakva je situacija drugi dan.

Postavi taj rezultat da piše više od 6h ne mora da prazniš do kraja,npr na 20%

Ja na RR-N imam između 9-10h na wifi only, između 6 i 7h u mešovitom korišćenju ceo dan. Ne igram igrice i uvek punim uveče tako da ne znam kakva je situacija drugi dan.

Govoris o SOT 6-7h za dan, nekog prosjecno zahtjevnog koriscenja ?
I to je na nougat based romu, cuo sam da je na 6.0 bolja autonomija pa zato pitam na kom romu 6.0 je najbolji sot, moza eui ili neki custom baziran na njemu ?

Govoris o SOT 6-7h za dan, nekog prosjecno zahtjevnog koriscenja ?
I to je na nougat based romu, cuo sam da je na 6.0 bolja autonomija pa zato pitam na kom romu 6.0 je najbolji sot, moza eui ili neki custom baziran na njemu ?
Da.

Ne znam za EUI to odavno ne koristim. Na RR-MM sam imao slične tj iste rezultate.

Meni nešto slabije sada traje baterija kada mi radi FP mada ide u spavanje to sam odmah proverio.Noćas mi bio u spavanju 98% nego dok je na netu je problem,možda je nešto drugo e to ću sledeće da proverim.

Nazad
Vrh Dno