Drugo je što ja volim da se igram pa stavim nightly, experimental itd. Ko ne voli da se igra, stavi release i ok je. Ovo za signal i zvuk nije tačno. Sa signalom nikakvih problema kao ni sa zvukom ako misliš na kvalitet istog. Problem na N romovima(na MM nema toga) je što je isti preglasan, pa onda moraš u ViperFX da ga utišaš no tad je sve ok. Ali da je bug - bug je. Na kameri radi sve sem panorama photo, tu su slike loše. Slike u svim rezolucijama, video 4K itd, sve radi. Okačite par slika sa EUI, okačiću ja par sa RR pa se lako vidi gde bolje slike ispadaju.
Nisu problemi estetske prirode već što gomila standardnih opcija na LOS, AOSP itd romovima je na EUI nedostupna. Ko ne voli ništa da menja njemu je super. Ko voli da ima mogućnost da promeni nešto, njemu je to živa muka u odnosu na EUI. To je bar meni ogromna prepreka za korišćenje EUI. Za najobičniji reboot to recovery moraš da instaliraš dodatnu aplikaciju.... Ejjjjj.
Što se banke tiče, to je priznajem problem za svakog ko voli da čačka. No na sreću, koristim Telenor banku tako da me to ni malo ne dotiče, mogu 50 puta dnevno da instaliram.
Sent from my LEX820 using Tapatalk