Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Predjoh na RR... Otisak radi.
E sada, ovo mi je prvi RR rom, dosta toga mi je poznato ali me interesuje sljedece. Trazeci neka podesavanja, naidjoh u Interface sekciji na display size i lcd density. @Darko1290 je li 411 density neki RR default? Vidim da se mijenja uz mijenjanje display size-a... Je li bjese 560 defult vrijednost?

Ja to na 480 držim. Ako ti je to premalo, onda da, 560 je default. U principu, 480, 520, 560 pa biraj...

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Vidim da je u RR to dobro rijeseno jer daje mogucnost da kroz display size odmah vidis kako koja gustina u stvari izgleda... Sad mi defaultnih 560 dodje presitno :)

Ne znam je li to zato sto je instalacija jos freska ali oko 1gb zauzetog RAM-a je takodje detalj za pohvalu...

Poslednja izmena:
Na one tri tačkice stisneš pa će ti se samo kasti.
Meni ne radi ni puštanje muzike ni download. Evo šta napise:*
168ba965ebfca29b8da9ce2f4d46efd4.jpg

Sent from my Le X829 using Tapatalk

Ko je na Telenoru, Deezer... I ne čačka se onda oko ovoga bez potrebe :)

Na kom je ovo romu uopšte. Meni je drugačiji plejer na indijskom romu

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Ovo što je zatamljeno može da skida a ima od nekih autora ne može sve ali većina može i što kaže Sasha to je čista piraterija te ako hoćeš sve da skidaš uplati neki servis.Lično muziku slušam preko piratske spotify apk(ne može download) a za skidanje uglavnom Music apk od EUI.U podešavanjima podesio na high ako hoćeš odličan kvalitet ili cdla za vrh( uzima dosta memorije) a na normalan skida na 128kbps kvaliteta.Onu grčku muziku što sam postavio par postova iznad skinulo mi na 320kbps (high)
60f684951eee6118da4cf3061271a0c3.jpg

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Do sedmice ne diraj hahaha

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Greška, neki ***** je na XDA postavio indijski 019S kao nešto novo a koliko vidim to je odavno tu... Izvinjavam se.

Poslednja izmena:
Drustvo, zamijenjeno usb kablo - prodisala baterija... WooHoo... Sad cu da se posvetim RR-u... ;-)

Sent from my LEX829 using Tapatalk

Aha, eno čitam utiske, 026S ima par novih wallpapera :D

a RR ima 3D ekran i VR naocale izlaze i type c konektora.. pliz..

Sent from my LEX720 using Tapatalk

Nema ali ima neuporedivo više opcija i noviju verziju Androida + security patcheva. Dovoljno...

nista revolucionarno Nougat nije donio.. opcenito android se nije maknuo pet centi jos od Jellybean-a tako da mi je svejedno..
tko voli to ganjat svaka cast ako ga veseli..

Sent from my LEX720 using Tapatalk

Da li radi Dolby Atmos i CDLA opcije na nekom romu sem EUI?
Remote control?
Kamera jednako dobra kao na stocku?

Ja sam koristio Nougat na OPO, ne mogu da se setim opcije koja mi nedostaje ovde na MM EUI, zato ga još uvek ne menjam.

Dolby radi, cdla nemam da probam. Remote control radi(ista app sa EUI)... Kamera po meni je još i bolja.

Dolby radi, cdla nemam da probam. Remote control radi(ista app sa EUI)... Kamera po meni je još i bolja.

Nemoj to da mi radiš, mrzi me da sve bekapujem, instaliram i podešavam ponovo :)

Već vidim da neću odoleti.

Moje pocetne impresije sa RR-N su jako dobre... Fluidno, funkcionalno, prilagodljivo... Moja topla preporuka...

Jedina zamjerka je sto default mail aplikacija nema exchange podrsku (ili ja nesto nijesam bio fokusiran pa sam instalirao Blue Mail (koji mi odgovara jer ima crnu temu)... U Gmail ovaj sluzbeni mail ne volim da uvlacim jer tamo vec imam dva naloga privatna pa volim da razdvojim...

Mislim da bi trebala da ima... No ne koristim je. Gmail i outlook, dosta.

0fdff2e68b5606ceeaf8686162b2a47a.jpg

Ovo je ekran koji dobijem nakon sto ukucam mail adresu... Potpuno minoran i zanemarljiv detalj ali (opet ponavljam za slucaj da ja ne umijem da nadjem podesavanje moja greska) nista cak vrijedno pomena, vise sam se zacudio... Znam da je u CM isao Boxer mail (ako se ne varam) koji je to imao... Svakako sam sa Blue Mail-om zavrsio posao... A vidis, Outlook-u nekako nijesam nikada dao sansu, ne znam ni zasto, a na poslu uoravo MS Office koristimo...

Nazad
Vrh Dno