Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Baš mi se sviđa ovaj Pixel launcher na RR-N. Malo me je zezao fingerprint dok nisam stavio novi modem, ne znam kakve to ima veze ali sada radi bolje nego na stocku.
Na kameri imam plavo i crveno veliko dugme, kad kliknem na plavo - slika, kada pipnem crveno pukne app i izbaci me. O čemu se radi i kako ste rešili?
fe04f98cf7353bd4805dcd503e817612.jpg

Sent from my LEX829 using Tapatalk

Mislim da ti ne radi snimanje,probaj da promeniš rezoluciju video snimka

Sent from my Le X820 using Tapatalk

bef8e933fb90446702301a6b211815b4.jpg

@Darko1290 Ipak si bio u pravu ali ti ne umijem objasniti sto i kako... Uglavnom odradio sam reinstalaciju RR-a i evo sad se pojavio Exchange...

Baš mi se sviđa ovaj Pixel launcher na RR-N. Malo me je zezao fingerprint dok nisam stavio novi modem, ne znam kakve to ima veze ali sada radi bolje nego na stocku.
Na kameri imam plavo i crveno veliko dugme, kad kliknem na plavo - slika, kada pipnem crveno pukne app i izbaci me. O čemu se radi i kako ste rešili?
fe04f98cf7353bd4805dcd503e817612.jpg

Sent from my LEX829 using Tapatalk
Instaliraj snap kameru, radi snimanje bez problema (4k, full HD itd). Ja se tek danas uverio da je dosta bolja u odnosu na default kameru.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Cuoco92:
#LE #X820 #TWRP #RECOVERY #TOOL #V1
** WITH ADVANCED FEATURES **
With this tool you can:
- Install TWRP RECOVERY 3.0 (if you have touch problems)
- Install TWRP RECOVERY 3.1
- Install 23S STOCK RECOVERY
https://www.androidfilehost.com/?fid=745425885120727937 odlicna stvar jer mozes se vratiti i na stock recovery
mozes iz recovery direktno da omogucis ili uklonis API2,root,uklonis OTA ili izbrises zabelezene otiske prsta...

Poslednja izmena:
Cuoco92:
#LE #X820 #TWRP #RECOVERY #TOOL #V1
** WITH ADVANCED FEATURES **
With this tool you can:
- Install TWRP RECOVERY 3.0 (if you have touch problems)
- Install TWRP RECOVERY 3.1
- Install 23S STOCK RECOVERY
https://www.androidfilehost.com/?fid=745425885120727937 odlicna stvar jer mozes se vratiti i na stock recovery
mozes iz recovery direktno da omogucis ili uklonis API2,root,uklonis OTA ili izbrises zabelezene otiske prsta...

Stigao mi je danas tel, i jutros sam našao tool od cuoco-a ali nije bilo da se api 2 odradi. . . uglavnom stavio sam to sam. stavio poslednju verziju njegovog roma i cepam ceo dan.

Punjač mi je napunio tel sa nekih 17-18% baterije do stotke za ~sat vremena, nisam gledao na sat ali ga baš prži, u podešavanjima baterije je uključen quickcharge i punjač ima qc3 oznaku.

Ovo je izbacio popodne sa novim twrp recovery a u samom recovery imaš te opcije

Zapravo sam tu verziju i skinuo, prevideo sam da je to ubačeno u twrp.

Imate na htcmania neki hybrid rom koji je grk napravio. Telegram se zove. Osnova je EUI ali vidim da je dosta izmenjen. Spominje i OTA i još neke sitnice... Pa sad, ko voli...

Pročitah na xda kad sam tražio kako se aktivira camera 2 api da na tom hybrid romu ne radi kako treba. . .tako da mi nije zanimljiv trenutno ali ako imaš neki link baci da vidimo, ja ne mogu da ga nađem.

Ima u njegovoj temi na xda, na telefonu sam pa me iskreno mrzi da tražim sad 🙂

Narucio Sam ovaj telefon, naravno sa Kineskog sajta. Zanimaju me Vasa iskustva sa isporukom, carinom (koliko su vas rebnuli) dali je sve bilo na broju...

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Po pravilu treba da te rebnu oko 32% te sve što bude manje to je OK.Iz Kine prosečno dolazi do mesec dana mada nikada ne reci nikad.Šta ćeš dobiti zavisi i od koga si naručio tj da li je kvalitetna prodavnica itd...itd

To je teoretski, mene vise zanima praksa. Dali carina dazbine odredjuje po vrednosti koju je Kinez napisao (175 evrica) ili po svom nahodjenju?

To je pitanje od milion dolara!!!
Imaš temu o carini na forumu pa čitaj.

Poslednja izmena:
To je teoretski, mene vise zanima praksa. Dali carina dazbine odredjuje po vrednosti koju je Kinez napisao (175 evrica) ili po svom nahodjenju?

Meni je juče stigao i platio sam carinu 6900 ukupno. . . tri nedelje je proveo na carini dok mi nije stiglo obaveštenje da im pošaljem račun.
Sve je stiglo, ništa ne fali u paketu.
Neke mane koje ima tel po meni su senzor otiska prsta koji se povremeno zaglupi/uspava ili šta već, i baterija koja bi trebalo da bude veća.

Jeste, kako sam gledao xda uplašio sam se da ne bude nekih većih problema sa telefonom.

Ciljam konkretno na FP senzor. Svi sa X829 imaju isti problem, kad telefon uđe u deep sleep senzor ne reaguje. I svima je problem rešilo flashovanje poslednjeg modema 0050 tj ovaj 419 modem što se spominje...

A nema razloga da bude problema. Jedino što nemate B20.

@Darko1290 Dje se nalaze podesavanja za Homescreen u RR? Evo trazim ovih dana ali nikako da nadjem - a htio bih da malo pojacam broj redova i kolona na homescreen-u... Izabrao sam Pixel launcher kao default... Inace favorizujem Apex ali ne bih ako ovo podesavanje moze... Trenutno je 5x5 (x osa mi je ok ali bih y da stavim barem 7-8)

To bi trebalo da bude u samom podešavanju Pixel launchera. Ako ih ima. Zadrži prst negde na wallpaperu pa idi na settings. No ne znam kako je tu, ja Evie launcher koristim.

To bi trebalo da bude u samom podešavanju Pixel launchera. Ako ih ima. Zadrži prst negde na wallpaperu pa idi na settings. No ne znam kako je tu, ja Evie launcher koristim.

Da da znam za to da zadrzim na wall-u ali tu nema nikakvo podesavanje... Shibnucu onda Apex... Hvala...

@Darko1290 Dje se nalaze podesavanja za Homescreen u RR? Evo trazim ovih dana ali nikako da nadjem - a htio bih da malo pojacam broj redova i kolona na homescreen-u... Izabrao sam Pixel launcher kao default... Inace favorizujem Apex ali ne bih ako ovo podesavanje moze... Trenutno je 5x5 (x osa mi je ok ali bih y da stavim barem 7-8)
Ja se dopisivao sa Darkom pre par dana upravo na ovu temu. Ne može se pixel launcher podesiti, odnosno veličina ikonica. Ja instalirao Evie, sve j le odlično osim onog search bara koga je nemoguće obrisati.

Nova launcher ima ama bas sve o cemu pisete..

Sent from my LEX720 using Tapatalk

E zbilja ima siroka ponuda launcher-a, tesko da moze biyi nesto da treba, a da nema u nekom od njih...

Ja sam nju držao par dana pa sam prešao na Evie. Jednostavno apsolutno mi nije potrebno sve to što Nova nudi. Ali nemam primedbe, i jedna i druga rade fantastično. Rekoh prednost Evie je jer je free a nema nikakvih reklama itd.

Prestao da radi FP. . . sad uopšte ne reaguje, probao da stavim i RR i još po neke modeme ali kao da je umro od jednom uoopšte ne reaguje ni kad ga staviš kao okidač za kameru.

Nazad
Vrh Dno