Mislim da ga niko na benchmarku nema. Na forumu telekineza je jedan lik pisao o njemu, pokušaj da ga pronađeš.Zna li neko kakav je LE Cool 1
Da, skinuta je sa kineskog sajta.I, kakva je ova beta? Pretpostavljam kineska.Nigde nisam našao info o njoj, ima za le pro 3.
Sent from my Le X821 using Tapatalk
Zna li neko kakav je LE Cool 1
Jesi preko Banggood uzeo? Čekam i ja svoj primerak isti takav, dobra je cena bila (180 usd), ali vidim da se ljudi na xda žale, uglavnom u vezi sa fingerprint senzorom (i ovde ovde je neko pisao o tome), a jedan lik čak ima i random reboots kada je u standby. Izgleda da su to neki škartovi koje su rešili da uvale po nižoj ceni
Videćemo.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Ima da te sluzi i duzeUzeo sam preko Banggood-a za 180 USD. Do sada sam imao 2 puta Xiaomi i kakav sam baksuz, oba puta sam imao problem. Na Mi3 mi se pojavila zuta fleka na ekranu nakon jedne i po godine, a redmi note 3 pro nece da se puni nakon godinu dana koristenja. Nesto je na ploci otislo, pitaje je hoce li se moci popraviti. Kako me kod njih strasno nervira zakljucavanje bootloadera, reko da promijenim marku (razgledao sam i Xiaomi Mi5, ali je varijanta 3/64 50 USD skuplja od Le Max-a) Sto se tice fingerprint senzora, to me ne pogadja previse ako ne radi, nije mi bas bio sjajan ni na Xiaomiju, a ni ta LTE mreza me ne zanima, jer dok to proradi u BiH, promijenicu jos bar 5-6 telefona. Nasao sam neki njemacki forum, gdje se samo zale sto im ta mreza nije otkljucana, ostalo koliko sam vidio je ok. Treba mi telefon da me posluzi godinu dana i da me ne muci previse, pa da ga onda mijenjam, vidjecemo jesam li se zeznuo kad dodjeSto se romova tice vidim da hvale nekakav AOKP od nekog Rusa, pa cu vjerovatno za pocetak njega da ubacim.
Meni sestra ima problem kao ti sa redmijem....zuta mrlja..ali ne smeta joj..kod dugmeta za pojacavanje i smanjivanjeHoce sto se tice hardvera i duze, ali tako ja inace sa Kinezima radim. Drzim po godinu dana, pa onda idu u oglase a uzimam drugi, tako je manja sansa da se pokvare, mada me redmi zeznuo![]()
Na CM based romove.Na koga se odnosi ovaj volte patch?
https://www.xda-developers.com/xda-external-link/volte-patch-for-the-leeco-le-max-2/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari