Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Indijski 19s, kad iscedim bateriju izvučem 5h sot, aktivnog korišćenja

A ja baš planirao da probam resurrection remix da vidim kakvo će stanje biti na njemu :) znači jedino mi preostaje indijski.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Pa moglo je sa nekim tvikovima, i milion sitnica da se kao sredi, ali na uštrb performansi. Indijski radi kao sat, nikakvih problema sa njim nemam, tako da sam se vratio na njega. :)

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Darko je toliko izvlačio sa mokee koliko se sećam, sad je na RR ako nije menjao pa sačekaj da se javi sa svežim informacijama :)

Na cuoco020s mi izdrzi 4, 4.5h...osvetljenje auto na najmanje

6h na RR bez problema imam.

Nakačio sam se na punjač pa nemam šta da kačim ali recimo danas u 16h sa punjača u 23:30h na punjač, 2h:19min SOT 73% baterije.

Ništa ne čačkam oko podešavanja. Isključim doduše one google lokacije, gplay da skenira wifi stalno itd ali ništa drugo. Ekran na auto.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Sad baš proverio, meni je sve to bilo uključeno. Isključio sam sada pa ćemo videti.

Kao sto je poznato ne radi mi FP i pokrenuo sam slucaj kod paypala i dobio da vratim telefon nazad ali za vracanje robe preko 200e paypal trazi dokaz da je poslato i od kineza da je primio a kako nas broj za pracenje radi u Srbiji samo onda mozete samo da zamislite sta sve mozete proci od toga da kinez ne podigne paket pa se vrati itd pa onda trazenja paketa i sve to moze trajati dosta dugo.Preporucujem da se preko paypala kupuje telefon do 200e jer do te sume dovoljno je pruziti dokaz o slanju telefona npr br za pracenje i odmah pare vracaju.Doduse da je kvar ozbiljan tada bih rizikovao sa vracanjem a ovako mi se ne isplati a narocito sto ja te telefone ne prodajem vec ih nasledjuju deca a njih za FP bas briga.(o problemima u samoj posti necu da pricam nije ta tema).Za delimican povracaj mnogo bolje iskustvo imam sa alijem.
Meni na 020s radi sve perfektno sa tim da koristim greenify za gasenje pojedinih aplikacija za koje mi ne trebaju notifikacije.

Poslednja izmena:
Ne radi pracenje van Srbije.
Ja mogu da potvrdim kad sam ja slao pakete neke u USA da broj nije radio a ni u Finsku takodje. Samo do izlaska iz Srbije..

Radi praćenje van Srbije. Ja vraćao telefon

Sent from my NX505J using Tapatalk

Nema garancije da ce radeti tj garantuju samo za Srbiju.

Jel ti ja to dadoh? :-D Ma super je cena al treba to zameniti.....

Jel ti ja to dadoh? :-D Ma super je cena al treba to zameniti.....

Da tvoj je link e sada tu je problem skinuti ekran i posle ga treba vratiti za sta su potrebne one trakice.U pincipu isti je postupak i za zamenu baterije.Da li je nekome stiglo staklo kako treba,meni jedno defektno a drugo mi poslali za 4,5in neki model ma ludi kinezi te stavite link ako imate za preporuku.

Zale se na bukvalno svakog prodavca...ja sam narucio od 3 razlicita prodavca i samo mi je od tog stiglo..nije malo..mozda milimetar..devojci je taman..mada je cimanje sto nekima stigne nekima ne..nema pravila

Ne radi pracenje van Srbije.
Ja mogu da potvrdim kad sam ja slao pakete neke u USA da broj nije radio a ni u Finsku takodje. Samo do izlaska iz Srbije..
Ja sam slao preko 100 paketa u inostranstvo i radio je bez problema. Jedino USA zeza, oni imaju malo drugačiji sistem praćenja pa ne rade naši kod njih niti njihovi kod nas. Tačnije rade i oni ali su prelepljeni nekim drugim brojem a za status moraš da zoveš USPS i da se raspravljas sa govornim automatom pola sata

Ja narucih pre neki dan za 1$ videćemo da li će da stigne. Ne znam koliko je debelo a odgovaralo bi mi da bude kao ovo što imam sada. Inače trenutno imam ono staklo koje dolazi uz telefon (dobio ga kao poklon), medjutim ušao mi je vazduh sa strane pa je bas ružno kada je ugašen displej.

Da li je neko narucivao ova zastitna stakla za kameru i ako jeste da li vredi to uzimati?
U vezi pracenja :procenio sam da zbog prirode kvara mi se ne isplati da toliko cekam i rizikujem.
Vidim da se zale na trajanje baterije na RR rom a ja sam na stocku 020s i za 20h30min sot 4h30min a na 30% sam baterije ,stavicu kasnije i screenshot ako neko zeli.U principu ako se utrosi malo vremena da se zamrznu neke aplikacije i sredi rom 020s je odlican.

Da li je neko narucivao ova zastitna stakla za kameru i ako jeste da li vredi to uzimati?
U vezi pracenja :procenio sam da zbog prirode kvara mi se ne isplati da toliko cekam i rizikujem.
Vidim da se zale na trajanje baterije na RR rom a ja sam na stocku 020s i za 20h30min sot 4h30min a na 30% sam baterije ,stavicu kasnije i screenshot ako neko zeli.U principu ako se utrosi malo vremena da se zamrznu neke aplikacije i sredi rom 020s je odlican.
Sa tog linka sto sam ti dao za staklo sam takodje u paketu porucio 3 mala stakla iza za kameru...stoji lepo iza na kameri..ne znam koliko bi zastitilo to nju al ajde

Onda ću uzeti i to staklo valjda neće da smeta za slikanje.
Evo na 21% nisam hteo dalje jer mi treba telefon .
Screenshot_2017-03-10-10-47-47.jpgScreenshot_2017-03-10-10-47-38.jpg

Sent from my Le X820

Moraću još malo onda da poradim na zamrzavanju app. Menu na 020s nikad toliko nije izdržao.

Konacno stigo x829, duze sam ga ceko iz Nemacke nego u Nemacku. Isto fingerprint u 80% slucajeva nece iz prve. Inace dobio sam i slusalice uz njega sto nisam ocekivo. Ogromna je razlika u jacini od nekih sto sam dobio uz p8 lite i takodje ista tolika razlika je i sa njima kad iskljucim cdla

Zna li neko ima li gde da se kupi ovaj telefon kod nas

Nazad
Vrh Dno