Jel ti ja to dadoh? :-D Ma super je cena al treba to zameniti.....
Ja sam slao preko 100 paketa u inostranstvo i radio je bez problema. Jedino USA zeza, oni imaju malo drugačiji sistem praćenja pa ne rade naši kod njih niti njihovi kod nas. Tačnije rade i oni ali su prelepljeni nekim drugim brojem a za status moraš da zoveš USPS i da se raspravljas sa govornim automatom pola sataNe radi pracenje van Srbije.
Ja mogu da potvrdim kad sam ja slao pakete neke u USA da broj nije radio a ni u Finsku takodje. Samo do izlaska iz Srbije..
Sa tog linka sto sam ti dao za staklo sam takodje u paketu porucio 3 mala stakla iza za kameru...stoji lepo iza na kameri..ne znam koliko bi zastitilo to nju al ajdeDa li je neko narucivao ova zastitna stakla za kameru i ako jeste da li vredi to uzimati?
U vezi pracenjarocenio sam da zbog prirode kvara mi se ne isplati da toliko cekam i rizikujem.
Vidim da se zale na trajanje baterije na RR rom a ja sam na stocku 020s i za 20h30min sot 4h30min a na 30% sam baterije ,stavicu kasnije i screenshot ako neko zeli.U principu ako se utrosi malo vremena da se zamrznu neke aplikacije i sredi rom 020s je odlican.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari