Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Zadnji koji se pojavio,trazio je 330e kao da je stvarno zlatan ;)

Xiaomi Redmi Note 4x

Skoro je bio za 230e kada sam gledao 32gb

Sent from my Le X820

Zadnjih 15 dana ih nema nigde na KP zna li neko ima li ga u radnjama sem u Telekoplusu tamo je 300 jev kao da im je zlatan.Ima li telefon nekih urođenih mana kao mi5 sa pločom.Vidim da je bio neki problem oko skenera otiska

Ima sa skenerom otisaka pa kako ti se zakoni,meni ne radi.Ostalo sve je i više nego extra.

Sent from my Le X820

Ok probaću da nađem neki primerak kod nas ako ništa negine mi MI5

Zna li neko kakav je LE Cool 1

I, kakva je ova beta? Pretpostavljam kineska. :) Nigde nisam našao info o njoj, ima za le pro 3.

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Ja ću Small EUI V7.1 da isprobam kasnije. Kažu na xda da je poboljšana baterija.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

takodje je danas i izbacio
LeECO_Le2_X820_MAX_5.9.023S_V68_CUOCO92.zip

Probao neko ovaj 023 ? Ima li promena?

Sent from my Le X820

Pozdrav, stize mi Le Max 2, verzija x829 4/64. Koji mi rom preporucujete kao najstabilniji i sa najmanje bugova? Ne planiram ih bas cesto mjenjati. Bitan mi je root i TWRP da ubacim.

Jesi preko Banggood uzeo? Čekam i ja svoj primerak isti takav, dobra je cena bila (180 usd), ali vidim da se ljudi na xda žale, uglavnom u vezi sa fingerprint senzorom (i ovde ovde je neko pisao o tome), a jedan lik čak ima i random reboots kada je u standby. Izgleda da su to neki škartovi koje su rešili da uvale po nižoj ceni :(
Videćemo.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Za sada sa ruskog sajta sam video da je razlika to da nema 4g na 800MHz i još neke koje su važne u Kini.Jedan rus je tvrdio da nema 3g na 2000MHz e to bi bilo opasno da nema mada to je samo jedan tvrdio dok potvrde o tome nema,drugo je za sada po utiscima isto.

Sent from my Le X820

Ja sam takođe uzeo preko banggood-a, u putu je trenutno. Generalno sam zadovoljan sa letvama kao brendom i kvalitetom za pare koje sam plaćao njihove telefone. Trenutno sam na cool1 dual sve je odlično ali nema custom romova pa sam odlučio da probam le max 2 za 180$ je krađa.

Poslednja izmena:
Jesi preko Banggood uzeo? Čekam i ja svoj primerak isti takav, dobra je cena bila (180 usd), ali vidim da se ljudi na xda žale, uglavnom u vezi sa fingerprint senzorom (i ovde ovde je neko pisao o tome), a jedan lik čak ima i random reboots kada je u standby. Izgleda da su to neki škartovi koje su rešili da uvale po nižoj ceni :(
Videćemo.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Uzeo sam preko Banggood-a za 180 USD. Do sada sam imao 2 puta Xiaomi i kakav sam baksuz, oba puta sam imao problem. Na Mi3 mi se pojavila zuta fleka na ekranu nakon jedne i po godine, a redmi note 3 pro nece da se puni nakon godinu dana koristenja. Nesto je na ploci otislo, pitaje je hoce li se moci popraviti. Kako me kod njih strasno nervira zakljucavanje bootloadera, reko da promijenim marku (razgledao sam i Xiaomi Mi5, ali je varijanta 3/64 50 USD skuplja od Le Max-a) Sto se tice fingerprint senzora, to me ne pogadja previse ako ne radi, nije mi bas bio sjajan ni na Xiaomiju, a ni ta LTE mreza me ne zanima, jer dok to proradi u BiH, promijenicu jos bar 5-6 telefona. Nasao sam neki njemacki forum, gdje se samo zale sto im ta mreza nije otkljucana, ostalo koliko sam vidio je ok. Treba mi telefon da me posluzi godinu dana i da me ne muci previse, pa da ga onda mijenjam, vidjecemo jesam li se zeznuo kad dodje :) Sto se romova tice vidim da hvale nekakav AOKP od nekog Rusa, pa cu vjerovatno za pocetak njega da ubacim.

Poslednja izmena:
Meni ne radi senzor ali sve ostalo je vrh.

Sent from my Le X820

Uzeo sam preko Banggood-a za 180 USD. Do sada sam imao 2 puta Xiaomi i kakav sam baksuz, oba puta sam imao problem. Na Mi3 mi se pojavila zuta fleka na ekranu nakon jedne i po godine, a redmi note 3 pro nece da se puni nakon godinu dana koristenja. Nesto je na ploci otislo, pitaje je hoce li se moci popraviti. Kako me kod njih strasno nervira zakljucavanje bootloadera, reko da promijenim marku (razgledao sam i Xiaomi Mi5, ali je varijanta 3/64 50 USD skuplja od Le Max-a) Sto se tice fingerprint senzora, to me ne pogadja previse ako ne radi, nije mi bas bio sjajan ni na Xiaomiju, a ni ta LTE mreza me ne zanima, jer dok to proradi u BiH, promijenicu jos bar 5-6 telefona. Nasao sam neki njemacki forum, gdje se samo zale sto im ta mreza nije otkljucana, ostalo koliko sam vidio je ok. Treba mi telefon da me posluzi godinu dana i da me ne muci previse, pa da ga onda mijenjam, vidjecemo jesam li se zeznuo kad dodje :) Sto se romova tice vidim da hvale nekakav AOKP od nekog Rusa, pa cu vjerovatno za pocetak njega da ubacim.
Ima da te sluzi i duze :) SD820 je vrunski procesor...

Hoce sto se tice hardvera i duze, ali tako ja inace sa Kinezima radim. Drzim po godinu dana, pa onda idu u oglase a uzimam drugi, tako je manja sansa da se pokvare, mada me redmi zeznuo :)

Kod mene nasleđuju sinovi (3 komada) ili gospođa pa se zato ne sekiram za FP a da je mobilni vrh jeste.

Sent from my Le X820

Hoce sto se tice hardvera i duze, ali tako ja inace sa Kinezima radim. Drzim po godinu dana, pa onda idu u oglase a uzimam drugi, tako je manja sansa da se pokvare, mada me redmi zeznuo :)
Meni sestra ima problem kao ti sa redmijem....zuta mrlja..ali ne smeta joj..kod dugmeta za pojacavanje i smanjivanje

Darko na kome si sada romu i napiši par reči o istom.

Sent from my Le X820

Na AOKP. Dirty flash sa RR pošto je rus sad na njega prešao... Klasičan CM rom tj ono što vi ne volite :) Inače na istom, antutu skoro 159.000.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno